Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

HiSmithin vitun koneet

Uutiskirje

HiSmithin vitun koneet 

Hismith on tunnettu tuotemerkki eroottisten lelujen alalla, joka on erikoistunut korkealaatuisten panokoneiden valmistukseen. Hismithin panokoneet ovat synonyymi ainutlaatuisille ja intensiivisille seksikokemuksille. Hismithin panokoneille on ominaista teho, kestävyys ja monipuolisuus, ja ne tarjoavat laajan valikoiman nopeuksia ja liikemalleja.

 

Hismith on tunnettu tuotemerkki eroottisten lelujen alalla, joka on erikoistunut korkealaatuisten panokoneiden valmistukseen. Hismithin panokoneet ovat synonyymi ainutlaatuisille ja intensiivisille seksikokemuksille. Hismithin panokoneille on ominaista teho, kestävyys ja monipuolisuus, ja ne tarjoavat laajan valikoiman nopeuksia ja liikemalleja.

 

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 28 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 28 kohdetta 1 - 12

Hismith on tunnettu tuotemerkki eroottisten lelujen alalla, joka on erikoistunut korkealaatuisten panokoneiden valmistukseen. Hismithin panokoneet ovat synonyymi ainutlaatuisille ja intensiivisille seksikokemuksille. Hismithin panokoneille on ominaista teho, kestävyys ja monipuolisuus, ja ne tarjoavat laajan valikoiman nopeuksia ja liikemalleja.

 

Monissa Hismithin panokoneissa on räätälöitävä muotoilu, jonka avulla käyttäjät voivat säätää kulmaa ja asentoa yksilöllisten tarpeidensa mukaan. Lisäksi useimmat panokoneet ovat yhteensopivia erilaisten lisälaitteiden ja lisävarusteiden kanssa, mikä lisää monipuolisuutta ja joustavuutta.

 

Erityisen huomionarvoista on Hismithin keskittyminen hienotunteisuuteen. Korkeasta suorituskyvystään huolimatta useimmat koneet ovat yllättävän hiljaisia. Yritys korostaa myös laadukkaiden, kestävien ja kehoystävällisten materiaalien käyttöä.

 

Riippumatta siitä, oletko vasta aloittamassa panokoneiden maailmassa vai oletko jo kokenut tämäntyyppisen laitteen käyttäjä, Hismithiltä löytyy malli, joka sopii jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin.

HiSmithin panokoneet, joissa on sovellusohjaus

 

Miten uusi HiSmith Smart App -sovellus toimii?

 

Android-laitteita varten siirry Google Play Storeen. IOS-laitteissa avaa Apple Store. Kun olet avannut App Storen, etsi Hismith ja lataa vastaava HiSmith Smart App. Sovellus voidaan asentaa eri kielillä, esimerkiksi englanniksi, hollanniksi, saksaksi, ranskaksi, kiinaksi ja japaniksi. Suosittelemme valitsemaan englanninkielisen kieliasetuksen, koska sovellus on kehitetty erityisesti englanninkieliseen käyttöön: Näin se toimii mahdollisimman sujuvasti. Lisäksi sovelluksen interaktiivinen alusta, jossa käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan, on myös pääosin englanninkielinen - joten voit verkostoitua parhaiten tällä kielellä. Voit kuitenkin myös helposti vaihtaa kielten välillä vaihtamalla sovelluksen kieliasetuksia.

 

Loputonta hauskanpitoa

 

Sovellus tarjoaa laajan valikoiman toimintoja ja ominaisuuksia. Sinulla on esimerkiksi aina yleiskatsaus 8 taajuuteen, ja uusia muunnelmia lisätään päivittäin. Sovellus on myös ainoa tapa valita omat taajuudet ja nopeudet. Lisäksi voit käyttää sovellusta koneen etähallintaan ja jopa luovuttaa hallinnan toiselle henkilölle, joka on täysin eri paikassa maailmassa, ja antaa hänen käyttää konetta. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinä ja seksikumppanisi olisitte kaukana toisistanne, voitte silti tuntea läheisen yhteyden sovelluksen kautta. Ja jos tunnet olosi erityisen "seikkailunhaluiseksi", voit jopa antaa tuntemattoman ihmisen hallita nautintoa ja tyydytystäsi sovelluksen omalla alustalla...

 

Valitse nautintosi

 

Hismith Smart App -sovelluksen avulla voit asettaa omat työntötaajuutesi ja -nopeutesi ja tallentaa suosikkiasetuksesi tulevaa käyttöä varten. Voit myös tutustua muiden käyttäjien luomiin ohjelmiin (ja he voivat käyttää sinun ohjelmiasi) - tämä antaa sinulle loputtomasti vaihtelua harrastaessasi seksiä panokoneesi kanssa! Hismith-yhteisöalustan käyttäjät voivat myös virtuaalisesti "tykätä" toisistaan, keskustella, jakaa luomiaan ohjelmia ja paljon muuta.

 

Hismith® Smart Appin edut

 

 • Seksiä! Sinun, kumppanisi tai tuntemattomien kanssa! Milloin tahansa ja missä tahansa!
 • Ohjaa HiSmithin panokonetta mistä päin maailmaa tahansa
 • Valitse omat nopeutesi
 • Luo omia ohjelmia ja taajuuksia
 • Live-ohjaus: pyyhkäise näytöllä ylös ja alas nopeuden lisäämiseksi/vähentämiseksi
 • Anna kumppanisi, rakastajasi tai Hismith Smart -sovelluksen kolmannen osapuolen käyttäjän hallita nautintoasi
 • Inspiroidu muista käyttäjistä ja jaa vinkkejäsi ja tempauksiasi

 

Haluaisitko ostaa HiSmithin panokoneen Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Luxemburgissa tai Italiassa? Täältä löydät HiSmithin panokoneiden eri mallit, edut ja tekniset tiedot:

 

2916

HiSmith Premium -panokone 2.0, jossa on sovellusohjaus

 

HiSmith Premium -panokone 2.0 on ihanan kompakti ja huomaamaton, mutta sen työntövoima on suurempi kuin voit kuvitella. Vaikuttava panokoneen voimanpesä, ja sitä voi jopa ohjata maailmanlaajuisesti sovelluksen kautta; ystävien tai tuntemattomien toimesta, juuri niin kuin sinä haluat.

 

Tämä panokone osaa innostaa, ja innovatiivisen teknologian ansiosta voit mukauttaa panon nautinnon täysin tarpeidesi mukaan! HiSmith Premium Fucking Machine 2.0:ssa on vaihdettava dildo-lisälaite ja se voi työntää jopa 5 cm syvälle sinuun 3 eri nopeudella. Vittuilukonetta voidaan pitää kädessä tai ruuvata mukana toimitettuun imukuppiin. Tämä imukuppi pitää luotettavasti kiinni kaikilla sileillä pinnoilla ja mahdollistaa nussimisen ilman käsiä. Kulmaa voidaan tietenkin säätää yksilöllisesti (0 - 90 astetta), joten sinua voidaan nussia anaalisesti tai vaginaalisesti yli 9 eri asennossa, esimerkiksi autossa, kylpyammeessa, suihkussa tai peilin edessä. Mukana tuleva kaukosäädin tarvitsee vain yhden AAA-pariston, jotta voit tarjota sinulle erilaisia mahdollisuuksia yksin tai pareittain. Kaukosäätimen sijaan voit myös käyttää kätevästi innovatiivista HiSmith-sovellusta älypuhelimessasi ja päättää itse, haluatko, että sinua panevat ystävät vai täysin tuntemattomat. Eikö se olisi aivan kiihottava ajatus antautua täysin täysin tuntemattomille ja antaa heidän käyttää sinua?

 

Lisätietoja:

 

 • HiSmith Premium Travel Fuck Machine 2.0 (Matkailuvittuilukone 2.0)
 • Tätä panokoneistoa voidaan ohjata älypuhelimella
 • APP Androidille ja iPhonelle
 • KlicLock-järjestelmän ansiosta pidikkeen, koneen ja lisälaitteen liittäminen on nopeaa ja helppoa.
 • Tuotteen mitat 35 x 10,5 x 7,4 cm
 • Materiaali RVS, muovi, alumiini
 • Kaukosäädin, jonka kantama on 10 m
 • Virtalähde: AC 100-240 V 50-60 Hz
 • RMP: 3700
 • Kaukosäätimen paristo: AAA-paristo (ei sisälly toimitukseen)
 • Kaukosäätimen lähetysteho: 10m
 • Erittäin vahva imujalusta
 • Asennusteline säädettävissä 0-90
 • Kuvaa jopa 5 cm syvyyteen asti
 • 3 nopeutta
 • 1 dildo, jossa on korostettu glanssi
 • Dildon kokonaispituus: n. 17,5 cm
 • Sisään työnnettävä pituus: n. 16 cm; Ø n. 3,5 cm
 • KlicLock-järjestelmä helpottaa kokoamista
 • Yhteensopiva muiden HiSmith-tuotteiden kanssa
 • Tehokas, hiljainen moottori (12V/2A DC)
 • Käyttö: verkkolaite (sisältyy toimitukseen)
 • Kaukosäädin: AAA-paristo - ei sisälly toimitukseen
 • Ohjeet mukana
 • Materiaali: RVS, muovi, alumiini

 

2917

HISMITH Nelinkertainen tunkeutuminen - panokone 360 Premium-seksikoneisto

 

Tällä uskomattomalla HiSmithin 4-kertaisella panokoneella voit tuoda orgian suoraan kotiisi. Vaikuttava panokoneen voimanpesä ja sitä voidaan jopa ohjata maailmanlaajuisesti sovelluksen kautta; ystävien tai tuntemattomien toimesta, juuri niin kuin sinä haluat!

 

Kohokohdat: Hienot ja hienot, mutta ei ole vielä valmiiksi asennettu..:

 

 • Ainutlaatuinen panokone kaksinkertaiseen tunkeutumiseen kahdelle!
 • Voidaan ohjata sovelluksen kautta kumppanisi, ystävien tai täysin tuntemattomien toimesta!
 • Erittäin tehokas moottori - saavuttaa jopa 240 työntövoimaa minuutissa
 • 360 astetta säädettävissä - mahdollistaa useita eri asentoja
 • Tunkeutumissyvyys 1,2 ja 6 tuuman välillä
 • Ergonominen muotoilu - helppo koota ja käyttää

 

HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium on suunniteltu monipuolisesti ja tyydyttää ahneimpienkin reikien nälän! Se on ihanteellinen parileikkeihin, sillä se antaa täydelliset työnnöt molemmille kumppaneille samanaikaisesti ja synkronoituna. Erittäin tehokkaan moottorinsa ansiosta tämä fantastinen panokone on armoton tehtävässään tyydyttää kaikki! Se saavuttaa huikeat 240 työntövoimaa minuutissa ja sopii erinomaisesti BDSM-istuntoihin. Se, joka on vastuussa, voi katsella, kuinka hänen orjaansa nussitaan, kunnes hän ei kestä enää! HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine on 360 asteen säädettävissä ja mahdollistaa useita eri asentoja - mahdollisuudet ovat todella rajattomat. Mukana tulee jopa kaksi silikonidildoa, joten voit aloittaa heti!

 

Kaukosäädin tarvitsee vain yhden AAA-pariston, joka antaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia yksin tai pareittain. Kaukosäätimen sijaan voit myös käyttää kätevästi innovatiivista HiSmith-sovellusta älypuhelimessasi ja päättää itse, haluatko, että sinua nussivat ystävät vai täysin tuntemattomat. Eikö se olisi aivan kiihottava ajatus antautua täysin täysin tuntemattomille ja antaa heidän käyttää sinua?

 

HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine on ergonominen ja helppo koota, joten panofestivaali voi alkaa heti, kun saat huomaamattoman pakettimme. Tarvitset vain kuusiokoloavaimen! Teknologisesti edistyksellinen ja korkealaatuisista, kestävistä materiaaleista valmistettu kone sopii täydellisesti niille, jotka pitävät kovemmasta tai kovemmasta seksin aikana, sillä 8,3 kg:n painoinen koneen jalusta takaa, että seksikone pysyy paikallaan panoilunne ajan, ja yllättävän hiljainen toiminta takaa, etteivät naapurit huomaa yksityisorgioitanne! Iskun pituutta voi säätää 3 cm:n ja 15 cm:n välillä, riippuen siitä, miten haluat.

 

Älä unohda tilata imukuppisovitinta tai Vac-U-Lock-sovitinta, jotta voit kiinnittää koneeseen kaikki suosikkidildosi tai pyllytulpat.

 

Lisätietoja:

 

 • HISMITH Quadruple Penetration - Fucking Machine 360 Premium-seksikone
 • Tätä panokoneistoa voidaan ohjata älypuhelimella
 • APP Androidille ja iPhonelle
 • Pituus 44 cm
 • Tuotteen paino 16,2 kg
 • Leveys 90 cm (35,43 cm)
 • Virtatyyppi: Verkkokäyttö
 • Toimituksen sisältö: Panokone, raskas metallijalusta, pystysuora päävarsi, 2 x pystysuora varsi, 4 x pikakiinnitystanko, virtalähde, langallinen kaukosäädin, 2 dildoa
 • Materiaali: silikoni, teräs

 

2918

HiSmith Premium 3 panokone 2.0 (HiSmith Premium 3 panokone 2.0)

 

HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 voi olla pieni, mutta sen teho ja työntövoima on suurempi kuin voit kuvitella villeimmissä unelmissasi! Tämä kompakti, erittäin tehokas panokone voi tuottaa jopa 240 työntöä minuutissa ja lähettää sinut panon nirvanaan!

 

Virtaviivainen muotoilu on vaikuttava, ja koneen sisällä oleva uraauurtava teknologia takaa syvän, aistikkaan ja jännittävän tunkeutumisen - hemmottelee erogeenisiä vyöhykkeitäsi voimakkaalla, täysin automaattisella nautinnolla. Vaikuttava panokoneen voimanpesä, ja sitä voidaan jopa ohjata maailmanlaajuisesti sovelluksen kautta; ystävien tai tuntemattomien toimesta, juuri niin kuin sinä haluat!

 

Nussimiskone voidaan helposti mukauttaa mieltymyksiesi mukaan, joten voit muokata oman nussimiskokemuksesi yksilölliseksi. Kompaktia panokoneistoa voidaan käyttää kaikenlaiseen penetraatioon (emättimeen, anaaliin), ja se sopii sekä sooloseksiin että kumppanin kanssa harrastettavan seksin lisänä.

 

Kaukosäädin tarvitsee vain yhden AAA-pariston ja tarjoaa sinulle monipuolisia mahdollisuuksia yksin tai pariskuntana. Kaukosäätimen sijaan voit myös käyttää kätevästi innovatiivista HiSmith-sovellusta älypuhelimessasi ja päättää itse, haluatko, että sinua panevat ystävät vai täysin tuntemattomat. Eikö olisi aivan jännittävä ajatus antautua täysin vieraille, dominoiville miehille ja antaa heidän nussia sinua armotta?

 

HiSmithin panokone on varustettu intuitiivisella nopeudensäätimellä, joka on liitetty koneeseen kaapelilla. Tämän säätimen avulla voit lisätä tai vähentää työntövoimaa jatkuvasti muutamassa sekunnissa. Huomaamaton Premium 3 -panokone 2.0 on myös yllättävän hiljainen. Koneen melutaso on välillä 30-54 desibeliä: suhteellisen alhainen verrattuna muihin markkinoilla oleviin panokoneisiin. Koneen iskukulmaa voidaan säätää -90°:sta 80°:een: Tämä tarjoaa loputtomasti skenaarioita syvään, nautinnolliseen tunkeutumiseen.

 

Lisäksi HiSmith Premium 3 -panokoneen 2.0 mukana tulee realistinen dildo, joka täydentää tätä seksikästä all-in-one-settiä. Jos haluat erityisen kuumaa seksiä, mutta sinulla ei ole tilaa suurelle seksikoneelle, niin tämä HiSmithin kompakti panokone on juuri sinulle sopiva - tehokas, nautinnollinen ja huomaamaton!

 

Älä unohda tilata imukuppisovitinta tai Vac-U-Lock-sovitinta, jotta voit kiinnittää koneeseen kaikki suosikkidildosi tai pyllytulpat.

 

Lisätietoja:

 

 • HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 3 Fuck Machine 2.0)
 • Älypuhelimella ohjattava sovelluksen kautta
 • Jopa 240 työntöliikettä minuutissa - Työntövoima: 12 cm (+ dildon pituus)
 • Tuotteen mitat: 35 x 38 x 20 cm
 • Paino: noin 10 kg
 • Materiaali: Fucking machine: kromattu ruostumaton teräs, muovi, alumiini. Dildo: 100 % lääketieteellistä ensiluokkaista silikonia
 • Virransyöttö: Sähköverkko: Verkkoliitäntä
 • Kaukosäädin

 

2919

HiSmith Premium 1 panokone 2.0 kaukosäätimellä varustettuna

 

Seuraavan sukupolven panokoneet! HiSmith-seksikoneemme hyödyntää uraauurtavaa panoteknologiaa varmistaakseen, että saat ansaitsemasi tyydytyksen päivän päätteeksi! Sitä voidaan jopa ohjata maailmanlaajuisesti sovelluksen kautta; ystävien tai tuntemattomien toimesta, juuri niin kuin sinä haluat!

 

Kohokohdat:

 

 • Tehokas panokone, jossa on jopa 240 iskua minuutissa.
 • Voidaan ohjata sovelluksen kautta kumppanisi, ystävien tai täysin tuntemattomien toimesta!
 • Säädettävä kulma ja korkeus räätälöityä nautintoa varten.
 • Työntösyvyyttä voidaan säätää 1,2 ja 6 tuuman välillä
 • Ergonominen muotoilu - käyttö kaukosäätimellä tai sovelluksella & helppo kokoonpano.
 • Tukeva rakenne kromatuilla teräsjousilla.

 

HiSmith Premium -panokone kaukosäätimellä työntää armottomasti kanavaan ja tarjoaa intensiteettiä, jollaista et ole koskaan ennen kokenut. Sovelluksen kautta ohjattavissa, tämä panokone on täysin sinun hallinnassasi, tai jos haluat, ystäviesi tai täysin tuntemattomien ihmisten hallinnassa!

 

Äärimmäisen tehokkaan moottorinsa ansiosta panokone saavuttaa työntönopeuksia, joista voit tähän asti vain unelmoida. Säädä vain kaukosäätimen valitsinta nopeuden asettamiseksi ja nauti poikkeuksellisen syvästä ja huomattavan kuumasta tunkeutumisesta. Kuinka paljon jaksat?

 

Tässä fantastisessa seksikoneessa, joka on varustettu ensiluokkaisella silikonidildolla, on kaikki mitä tarvitset, jotta pääset heti alkuun. Silikonidildon sisään työnnettävän pituuden pituus on 15 cm, ja siinä on suonikas varsi, pullistuvat pallit ja korostunut kiima. Dildon voi asettaa täydellisesti ja se ohjautuu juuri sinne, minne haluat tämän korkealaatuisen rakkauskoneen avulla. Mikset kutsuisi ystävääsi katsomaan, kun sinua nussitaan oikein kunnolla?

 

Kaukosäädin tarvitsee vain yhden AAA-pariston, joka antaa sinulle lukuisia mahdollisuuksia yksin tai kumppanin kanssa. Kaukosäätimen sijaan voit myös käyttää kätevästi innovatiivista HiSmith-sovellusta älypuhelimessasi ja päättää itse, haluatko, että sinua nussivat ystävät vai täysin tuntemattomat. Eikö se olisi aivan kiihottava ajatus antautua täysin täysin tuntemattomille ja antaa itsesi panna ilman jos ja mut?

 

Ergonomisesti muotoiltu HiSmith Premium -panokone on nopea ja helppo asentaa, ja sen korkeutta voidaan säätää yksilöllisesti tyydyttämään sinua. Se on myös säädettävissä useisiin kulmiin ja työntövoiman syvyyttä voidaan vaihdella 3 cm:n ja 15 cm:n välillä, riippuen siitä, kuinka kiimainen olet. Nerokas muotoilu tarkoittaa myös sitä, että voit nauttia tästä premium-panokoneesta useissa eri asennoissa, kuten koiran tyyliin, sängyllä, lähetyssaarnaajaan tai seisten - mahdollisuudet ovat todella rajattomat. HiSmith Premium-seksikone on hämmästyttävän hiljainen, mutta emme voi luvata, että olet sitä, kun paneminen alkaa ja huudat ja voihkit nautinnosta.

 

Tukeva rakenne on valmistettu kromatuista teräsjousista, mikä tekee panokoneesta kestävän ja täydellisen kaikille, jotka pitävät kovemmasta seksin aikana!

 

Älä unohda tilata imukuppisovitinta tai Vac-U-Lock-sovitinta, jotta voit kiinnittää koneeseen kaikki suosikkidildosi tai pyllytulpat.

Ja nyt ystävällisimmällä mahdollisella tavalla: GET FUCKED!

Lisätietoja:

 

 • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
 • Älypuhelimella ohjattava sovelluksen kautta
 • Tuotteen mitat: 46,8 x 26 x 44,9 cm
 • Tuotteen paino: 11,15 kg
 • Virransyöttö: Verkkoliitäntä
 • Kaukosäädin
 • Toimituksen sisältö: Panokone, 1 x nopeudensäädin, 1 x kaukosäädin, 1 silikonidildo-lisälaite
 • Materiaali: Panokone: kromattu ruostumaton teräs, muovi, alumiini. Dildo: 100 % ensiluokkaista lääketieteellistä silikonia

 

Lisävarusteet HiSmithin panokoneisiin

 

HiSmith hihnaliitin panokoneeseen (hihnaliitin)

 

Käytännöllisen hihnaliittimen avulla voit liittää HiSmith-vittuilukoneeseen tavallisia masturbaattoreita, kuten TENGAn ja Cruizrin masturbaattoreita, tai MEO ®:n vibraattoreita ja muita seksileluja.

 

Lisätietoja:

 

 • HiSmithin panokoneen hihnaliitin (Strap Connector)
 • Laadukas alumiiniseos ja erittäin joustava hihna.
 • Tämän sovittimen avulla voit kiinnittää masturbointilaitteen tai vibraattorin HiSmithin panokoneeseen.
 • Materiaali: Materiaali: RVS, alumiini, tekstiilikangas

 

 

2908

HiSmithin jousiliitin panokoneeseen (Jousiliitin)

 

Sensaatiomainen päivitys HiSmithin panokoneeseen! Tässä laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistetussa jousiliittimessä HiSmith Premium -seksikoneeseesi (koneet, joissa on Klicklok-liitäntä) on äärimmäinen takaiskuvoima.

 

Ehdottomasti ihana idea saada vielä enemmän nautintoa HiSmith Premium -seksikoneellasi, sillä tämän jousisovittimen avulla voit nauttia itsestäsi eri asennoissa ilman, että sinun tarvitsee jatkuvasti säätää konetta uudelleen.

 

Lisätietoja:

 

 • Jousiliitin HiSmithin panokoneeseen (Spring Connector)
 • Helpottaa erilaisia tunkeutumisasentoja.
 • Tämän jousisovittimen avulla voit nauttia erilaisista penetraatioasennoista ilman, että sinun tarvitsee säätää konetta.
 • Mitat: 1: Kokonaispituus: 12,2 cm, jousen pituus: 5,6 cm
 • Materiaali: Seostettu jousiteräs, ruostumaton teräs
 • Materiaali: RVS, alumiini
 • Älä puhdista voimakkailla puhdistusaineilla. Suosittelemme VERYCLEAN -suihkettamme.

 

2909

HiSmithin puristimen sovitin vittuilukoneeseen (Clamp Adaptor)

 

HiSmithin puristusadapterin avulla voit liittää turvallisesti ja tukevasti erilaisia vibraattoreita, seksileluja ja G-pistevibraattoreita HiSmithin panokoneeseen.

 

Lisätietoja:

 

 • HiSmithin panokoneeseen (puristussovitin)
 • Erittäin suuret vibraattorit eivät sovi tähän kiinnittimeen,
 • Helppo käyttää.
 • Kestävä ja luja! Erittäin luja luistonestomateriaali, voi pitää vibraattorin hyvin.
 • Materiaali: RVS, alumiini

 

2910

HiSmithin jatkotanko 30 cm panokoneeseen (jatkotanko)

 

Tämä lisävaruste mahdollistaa entistä epätavallisemmat asennot seksin aikana. HiSmith-jatkopalkin ansiosta voit pidentää seksikoneesi iskunpituutta jopa 30 cm ja maksimoida panemisen nautinnon!

 

Jatkotanko on laadukas lisävaruste HiSmith-seksikoneeseesi. Se on valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä ja varustettu KlicLok-liittimellä.

 

Lisätietoja:

 

 • Jatkotanko 30 cm HiSmithin panokoneeseen (jatkotanko)
 • Tällä sovittimella voidaan pidentää iskun pituutta erikoisasentoja varten seksin aikana.
 • Materiaali: Ruostumaton teräs
 • Älä puhdista vahvoilla pesuaineilla. Suosittelemme VERYCLEAN -suihkettamme.

 

2911

HiSmith imukuppisovitin panokoneeseen (Imukuppisovitin)

 

HiSmithin suosituin lisävaruste. Tämän universaalin adapterin avulla voit käyttää kaikkia imukupilla varustettuja dildoja (max. 11,4 cm halkaisijaltaan) HiSmithin panokoneen kanssa. Peilipinnan sileäksi kiillotetun ruostumattoman teräksen ansiosta imukuppidildot tarttuvat erityisen hyvin ja luistamattomasti tähän adapteriin.

 

Lisätietoja:

 

 • (Imukuppisovitin)
 • Yhteensopiva kaikkien dildojen kanssa, joiden imukupin halkaisija on pienempi kuin 11,4 cm
 • Itselukittuva liitäntä: nopea ja helppo asentaa ja purkaa.
 • Tukeva ja kestävä, ei ruostu.
 • Tämä adapteri sopii vain HiSmith Premium -seksikoneisiin tai koneisiin, joissa on KlicLok-liitäntä!
 • Älä puhdista voimakkailla puhdistusaineilla. Suosittelemme VERYCLEAN suihkettamme.
 • Materiaali: Metalli

 

2912

HiSmith tuplapikaliitin panokoneeseen (Double Quick Connector)

 

Tämän sovittimen avulla voit tuplata naimisen ilon, sillä sen avulla voit käyttää kahta dildoa tai KlicLok-järjestelmän lisälaitetta HiSmith-seksikoneen kanssa samanaikaisesti!

 

Lisätietoja:

 

 • Kaksinkertainen pikaliitin HiSmithin panokoneeseen (Double Quick Connector)
 • Tämä sovitin sopii vain HiSmith Premium -seksikoneisiin tai KlicLok-liitännällä varustettuihin koneisiin!
 • Materiaali: RVS, alumiini

 

2913

HiSmithin kaksinkertainen Vac-U-Lock-sovitin panokoneeseen (Double Vac-U-Lock-sovitin)

 

Kaksinkertaista naimisen ilo tämän Vac-U-Lock-adapterin avulla, sillä sen avulla voit liittää kaksi Vac-U-Lock-dildoa HiSmith-seksikoneeseesi samanaikaisesti! Täydellinen kaksinkertaiseen tunkeutumiseen..

 

Kohokohdat: - Pakkaus, jossa on kaksi eri vaihtoehtoa..:

 

 • Tee HISMITH-panokoneestasi kaksinkertainen penetraatiokokemus!
 • Tekee suosikkivittuilukoneestasi yhteensopivan kaikkien Vac U Lock -dildojen ja -lisälaitteiden kanssa
 • Kahden sovittimen välistä etäisyyttä voidaan säätää mukana toimitetulla kuusiokoloavaimella
 • Pikaliittimellä, joka kiinnittyy tukevasti panotangon päähän
 • Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä - kestävä ja helppo puhdistaa

 

Tämä innovatiivinen lisävaruste ei ainoastaan tee suosikkipanokoneestasi yhteensopivaa kaikkien Vac-U-Lock-dildojen ja -lisälaitteiden kanssa, vaan antaa sinulle myös ylimääräistä kiimaista, kaksinkertaista tyydytystä. Koe ihanan perverssi tuplapenetraatio tämän sovittimen ja upean panokoneemme avulla tai nauti siitä yhdessä kumppanin kanssa - valinta on sinun! Tämän HiSmith Vac-U-Lock -adapterin avulla yksikään reikä ei jää tyydyttämättä!

 

Sovitin on varustettu pikaliittimellä, joka yksinkertaisesti klipsautetaan ohjaussauvan päähän ja tuplaa nautinnon hetkessä. Kiinnitä vain suosikki Vac-U-Lock-dildosi, kiinnitä adapteri ja nauti! Mukana tulevan kuusiokoloavaimen avulla voit jopa muuttaa kahden sovittimen välistä etäisyyttä, jotta voit mukauttaa tyydytystäsi.

 

HISMITH Vac-U-Lock -kaksoisliitin on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, se on kestävä ja helppo puhdistaa. Se varmistaa, että dildosi pysyvät paikoillaan panemisen nautinnon ajan ja että voit vaihtaa dildoja mielialasi mukaan.

 

Lisätietoja:

 

 • Double Vac-U-Lock adapteri HiSmith panokoneeseen (Double Vac-U-Lock Adapter)
 • Voit muuttaa kahden Vac-U-Lock-liitännän välistä etäisyyttä kuusiokoloavaimella (sisältyy toimitukseen).
 • Täydellinen kahden dildon vaginaaliseen ja anaaliseen käyttöön tai kahden dildon vaginaaliseen tai kahden dildon anaaliseen käyttöön samanaikaisesti.
 • Materiaali: RVS, alumiini

 

2914

HiSmith Vac-U-Lock -adapteri, jossa on jatkopalkki panokoneelle (Vac-U-Lock-jatkopalkki)

 

Nerokas! Tämän sovittimella varustetun jatkopalkin ansiosta voit lisätä HiSmithin panokoneen työntöpituutta 30 cm:llä ja käyttää seksikonetta kaikkien dildojen kanssa, joissa on Vac-U-Lock-liitäntä (esim. Doc Johnsonin dildot).

 

Kohokohdat:

 

 • Innovatiivinen sovitin HiSmith-vittuilukoneeseen.
 • Lisää työntövoiman pituutta 30 cm:llä.
 • Vittuilukoneen käyttämiseen suosikkidildojesi Vac U Lock -dildojen kanssa.
 • Ergonominen pikaliitin - kytkeytyy yksinkertaisesti panotangon päähän.
 • Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä - kestävä, turvallinen ja tehokas.

 

Lisätietoja:

 

 • Vac-U-Lock-adapteri jatkotangolla HiSmithin panokoneisiin (Vac-U-Lock-jatkotanko)
 • Pituus noin 30 cm
 • Materiaali: Ruostumaton teräs, alumiini

 

2915

HiSmith Vac-U-Lock adapteri panokoneeseen (Vac-U-Lock adapteri)

 

Tämän erikoissovittimen avulla saat HiSmithin panokoneen käyttövalmiiksi kaikkien Vac-U-Lock-dildojen tai anaalitulppien (esim. Doc Johnson) kanssa.

 

Kohokohdat: - Säädin, joka on tarkoitettu käytettäväksi myös kuntoiluun:

 

 • Innovatiivinen sovitin HiSmithin panokoneeseen.
 • Vittuilukoneen käyttämiseen suosikki Vac-U-Lock-dildojesi kanssa.
 • Ergonominen pikaliitin - kytkeytyy yksinkertaisesti panotangon päähän.
 • Valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä - kestävä, turvallinen ja tehokas.

 

Lisätietoja:

 

 • Vac-U-Lock-sovitin HiSmithin panokoneeseen (Vac-U-Lock-sovitin)
 • Liitinjärjestelmä: KlicLok
 • Materiaali: RVS, alumiini