Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

CBT

Uutiskirje

CBT 

Kivun iloksi: työkaluja ja seksileluja kalun ja pallon kidutukseen. Täältä löydät juuri ne tuotteet, joita ammattimaiset dominat ja mestarit käyttävät.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 64 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 64 kohdetta 1 - 12

Termi CBT tulee sanoista"cock and ball torture" (kukko ja pallo kidutus). Se on BDSM:n (bondage, discipline, sadism and masochism) muoto, jossa sukupuolielimet ovat toiminnan keskipisteenä. Yleisesti käytettyjä tarvikkeita bem CBT ovat esimerkiksi kivesten puristimet, kivesten venyttimet ja siveysvyöt, joissa on sähköinen stimulaatio, tai penishäkit, joissa on piikkejä, joilla voidaan rajoittaa liikkumista tai painaa sukupuolielimiä. Lisäksi BDSM-tarvikkeita, kuten köysiä, ketjuja ja käsirautoja, voidaan käyttää CBT kohteena olevan henkilön sitomiseen tai hillitsemiseen yhteisymmärryksessä. On tärkeää huomata, että kaikki BDSM-toiminta on yhteisymmärrykseen perustuvaa ja turvallista, ja kaikkien osallistujien tulisi olla tietoisia omista rajoistaan.

CBT viittaapeniksen ja kivesten BDSM-käytäntöön. CBT on yhteisymmärrykseen perustuvaa käytäntöä eikä kidutusta eettisessä mielessä, ja se tapahtuu klassisesti sadistisesti taipuvaisen henkilön (miehen tai naisen) ja miespuolisen, masokistisesti taipuvaisen henkilön välillä.