Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Crops & kepit

Uutiskirje

BDSM Crops & kepit 

Kun tarvitaan tiukkaa kuria, BDSM-kasvit ja -kepit ovat juuri oikea valinta. Sekä selkäsaunan ammattilaiset että aloittelijat arvostavat kuritusvälineitämme, sillä heti kun pidät ruoskaa tai keppiä kädessäsi, ne välittävät välittömästi hallinnan, vallan ja kontrollin tunteen. Alkaen yksinkertaisemmista BDSM-kasveista aina dressage-kasveihin ja k...

Kun tarvitaan tiukkaa kuria, BDSM-kasvit ja -kepit ovat juuri oikea valinta. Sekä selkäsaunan ammattilaiset että aloittelijat arvostavat kuritusvälineitämme, sillä heti kun pidät ruoskaa tai keppiä kädessäsi, ne välittävät välittömästi hallinnan, vallan ja kontrollin tunteen. Alkaen yksinkertaisemmista BDSM-kasveista aina dressage-kasveihin ja käsintehtyihin piiskaustyökaluihin, jotka ovat suosittuja sekä symboliikkansa että vaikutuksensa vuoksi, ne ovat usein ensimmäinen piiskaustyökalu, johon BDSM-aloittelijat investoivat.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12

Keppien pelko ja samalla niiden kiehtovuus rangaistuskeinona on hyvin dokumentoitu populaarikulttuurissa ja eroottisessa kirjallisuudessa. Kehittyneiden pelaajien apuvälineenä kepit tarjoavat voimakkaan, kirvelevän tunteen, joka jättää nopeasti jälkensä riippumatta siitä, onko kepit valmistettu rottingista, puusta, metallista, muovista, nahasta, nailonista tai muusta materiaalista. Keppi tarjoaa myös materiaalia moniin muihin fetissifantasioihin, koulukurista metsässä tapahtuvaan rangaistukseen ja julkiseen kurittamiseen.

MEO:n piiskaustuotteet mahdollistavat monenlaisia fyysisiä ja emotionaalisia tuntemuksia ja reaktioita.

Miksi keppiä ja viljaa käytetään BDSM:ssä?

Keppi ja vilja ovat kaksi välinetyyppiä, joita käytetään yleisesti BDSM-toiminnassa (Bondage, Discipline, Sadism and Masochism) yhteisymmärrykseen perustuvaan fyysiseen stimulaatioon tai rangaistukseen.

Piiskaaminen kepeillä voi olla BDSM:n muunnelma ("Bondage, Discipline, Submission, and Masochism"). Keppien avulla voidaan välittää terävämpi ja voimakkaampi tunne kuin keppien avulla paddle ja luoda haavoittuvuuden ja alistumisen tunteen. Keppien käyttöä pidetään edistyneenä BDSM:n muunnelmana, koska siihen liittyy suurempi loukkaantumisriski, ja on tärkeää olla tietoinen riskeistä ja käyttää turvallista sanaa.

Mitä ovat keppit ja BDSM-kepit?

Keppityyppejä on erilaisia: Bambukeppejä, rottinkikeppejä ja akryylikeppejä. Bambukepit ovat kevyitä ja joustavia, kun taas rottinkikepit ovat paksumpia ja jäykempiä. Vaihtoehtona ovat akryylikepit, jotka ovat myös joustavia, mutta eivät niin helposti lohkeile tai katkea. Keppejä on myös erikokoisia ja -paksuisia sekä erityyppisiä päätyjä, esimerkiksi pyöreitä tai teräviä. Kepin valinta on jälleen kerran henkilökohtainen mieltymyskysymys. On parasta kokeilla, mistä itse pitää.

Keppi on pitkä, ohut ja taipuisa keppi, joka on yleensä valmistettu esimerkiksi bambusta, rottingista tai lasikuidusta. Sitä käytetään usein aiheuttamaan terävä ja pistävä tunne iholla. Tunne voi vaihdella kevyestä hyvin voimakkaaseen riippuen siitä, kuinka voimakkaasti keppiä käytetään. Keppiä käytetään usein selkäsaunassa, jossa sitä voidaan käyttää kehon eri osiin, kuten pakaroihin, reisiin ja selkään.

On olemassa erilaisia keppityyppejä, kuten:

  • Perinteinen rottingista valmistettu keppi: Tämä keppityyppi on valmistettu rottingista, joka on palmukasvilaji. Se on joustava ja kestävä, ja sitä voidaan käyttää sekä kevyisiin että koviin iskuihin.
  • Bamburuoko: Tämä ruoko on valmistettu bambusta, joka on kova ja kestävä materiaali. Se on yleensä jäykempi kuin rottingista valmistetut kepit ja voi antaa voimakkaamman tuntuman.
  • Lasikuitukepi: Tämä on lasikuitukepi, joka on erittäin vahva ja kestävä. Sitä käytetään usein raskaisiin lyönteihin, ja se voi antaa erittäin voimakkaan tunteen.
  • BDSM-kepit, jotka tunnetaan myös nimellä ratsastuskepit, ovat lyhyitä, vankkoja keppejä, joiden joustava pää on valmistettu nahasta tai synteettisistä materiaaleista. Niitä käytetään yleensä herkkien alueiden, kuten pakaroiden, reiden sisäpuolen ja sukupuolielinten, lyömiseen. Niitä voidaan käyttää myös hellävaraiseen stimulaatioon ajamalla taipuisaa päätä ihoa pitkin.

 

BDSM-piiskoja on myös erityyppisiä, muun muassa seuraavia

 

  • Klassinen ratsupiiska: Tässä BDSM-piiskatyypissä on pitkä, suora varsi, jossa on litteä, leveä pää. Pää on usein valmistettu nahasta tai synteettisestä materiaalista, kuten kumista.
  • Ratsastusterä: Tämä tyyppi on samanlainen kuin klassinen ratsastusterä, mutta siinä on pidempi varsi ja ohuempi, joustavampi pää. Sitä käytetään usein tarkempiin ja hienompiin lyönteihin.
  • flogger Crop: flogger joustava pää koostuu useista nahasta tai synteettisestä materiaalista valmistetuista säikeistä. Yksi flogger Crop voidaan käyttää sekä rangaistukseen että hellävaraiseen stimulaatioon.


BDSM-piiskat ja -kepit valmistetaan yleensä käsityönä esimerkiksi rottingista, bambusta, nahasta ja synteettisistä materiaaleista. Voit tilata niitä huomaamattomasti BDSM-verkkokaupastamme.

Turvallisuusohjeet: On tärkeää, että näitä välineitä käytetään aina huolellisesti ja passiivisen kumppanin suostumuksella ja että käytetään oikeita tekniikoita loukkaantumisten välttämiseksi.