Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nännipihdit

Uutiskirje

Nännipihdit 

Nännipihdit - yhden erogeenisimmän vyöhykkeen stimulaatio

Nännipihdit tarjoavat herkästä kovaan entistä enemmän nautintoa ja makeaa kipua BDSM:n aikana. Osta nännipihdit ja BDSM-pihdit MEO:sta ✓ Nopea ✓ Huomaamaton ✓ Halpa.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 49 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 49 kohdetta 1 - 12

Nännipihdit - yhden erogeenisimmän vyöhykkeen stimulaatio

 

Nännit ovat yksi kehon erogeenisimmistä vyöhykkeistä sekä miehille että naisille. Nännipihdit voivat stimuloida nännejä entistä enemmän, ei vain seksin aikana vaan myös jokapäiväisessä elämässä. Nännipihdeillä ja nännipihdeillä ei ole ainoastaan äärimmäisen kiihottava vaikutus, vaan ne ovat myös suosittuja seksikkäitä lisävarusteita, joita kannetaan nänneissä vaatteiden alla.

 

Nännipihdit, nänninimijät ja nännipihdit ovat saatavilla BDSM-myymälässämme lukemattomina variaatioina ja materiaaleina, kuten metallina tai kumina, joita voit säätää yksilöllisesti kiputuntemuksesi ja mieltymyksesi mukaan. Olitpa sitten itsellesi tai kumppanillesi - nännipihdit tarjoavat lisäannoksen erotiikkaa seksin aikana!

Nännipihdit ovat eräänlainen BDSM-seksilelu, jota käytetään nännien stimuloimiseen tai kiduttamiseen. Ne koostuvat yleensä kahdesta pienestä pihdistä, jotka on kiinnitetty nänneihin ja joita voidaan puristaa jousi- tai ruuvimekanismilla. Nännipihdit voivat olla valmistettu eri materiaaleista, kuten metallista, muovista tai nahasta. Niitä voidaan säätää eri voimakkuudella, ja joissakin malleissa on jopa värinää tai sähköimpulsseja lisästimulaatiota varten.

Nännipihdit voivat olla sekä miesten että naisten käytössä, ja niitä voidaan käyttää sekä kipuun että nautintoon. Jotkut nauttivat nännipihtien tuottamasta kivun tunteesta, kun taas toiset arvostavat lisääntyneen herkkyyden tunnetta ja lisääntynyttä seksuaalista kiihottumista. On tärkeää, että nännipihdit käyttävä henkilö kunnioittaa nännipihdit vastaanottavan henkilön rajoja ja mieltymyksiä ja että hän on turvallinen ja pätevä käyttämään työkalua.