Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anal Spreader Speculum

Uutiskirje

Anal Spreader Speculum 

Venyttämistä ja levittämistä varten meillä on laaja valikoima peräaukon levittimiä ja emättimen levittimiä.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12

Lääketieteelliset spekulaattorit, jotka tunnetaan myös nimellä emättimen spekulaatti tai peräaukon spekulaatti, ovat BDSM-välineitä, joita käytetään emättimen tai peräaukon avaamiseen tai laajentamiseen. Spekulumia käytetään usein BDSM-istunnoissa lääketieteelliseen leikkiin, kuten gynekologisiin tai eturauhastutkimuksiin, tai muuhun penetraatioon tai tutkimiseen.

Spekuloita ja peräaukon levittimiä on erikokoisia, -materiaaleja ja -malleja. Spekula voi olla valmistettu metallista, muovista tai silikonista. Yleisimpiä spekuloita ovat mm:

Emättimen spekulaali: Tämä on yleisin spekulaattityyppi, ja sitä käytetään emättimen avaamiseen. Niitä on erikokoisia ja -mallisia, jotkut ovat säädettäviä, toiset kiinteitä.

Anaalispekulaatti: Tämäntyyppistä spekulumia, jota kutsutaan myös anaalilevittimeksi, käytetään peräaukon tutkimiseen. Ne voivat olla samankaltaisia kuin emättimen spekulumi, mutta ne ovat yleensä pienempiä.

Tutkiva spekulumi : Tämä on erityinen spekulumi, jota käytetään virtsaputken tutkimiseen. Spekulumi on yleensä valmistettu metallista, ja siinä on sileä, kapeneva pää, joka työnnetään virtsaputkeen.

Peräsuolispekulaari: Tämäntyyppistä spekulumia - jota kutsutaan myös peräaukon retraktoriksi - käytetään peräsuolen avaamiseen. Ne voivat olla samankaltaisia kuin anaalispekulaari, mutta ovat yleensä suurempia.

On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää ja että turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen kuin käytät anaalilevitintä tai -spekulumia, sinun tulisi keskustella siitä kumppanisi kanssa, asettaa rajat ja käyttää turvallista sanaa. On myös tärkeää, että olet tietoinen spekulumin käyttöön liittyvistä riskeistä, kuten loukkaantumisesta tai infektiosta, ja että sinulla on aina keino poistaa spekulumi tarvittaessa nopeasti. On tärkeää puhdistaa ja steriloida spekulumi asianmukaisesti ennen käyttöä ja käytön jälkeen suihkeella INSTACLEAN.