Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Bondage

Uutiskirje

Bondage 

MEO's Bondage Shop on verkkokauppa, joka on erikoistunut vuodesta 1997 lähtien erilaisiin BDSM-tuotteisiin, jotka on suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita bondage- ja muista BDSM-variaatioista. Bondage-myymälässämme on laaja valikoima tuotteita, kuten bondage-varusteita, rajoituksia, ruoskia, floggerfetissivaatteita, seksileluja ja tarv...

MEO's Bondage Shop on verkkokauppa, joka on erikoistunut vuodesta 1997 lähtien erilaisiin BDSM-tuotteisiin, jotka on suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita bondage- ja muista BDSM-variaatioista. Bondage-myymälässämme on laaja valikoima tuotteita, kuten bondage-varusteita, rajoituksia, ruoskia, floggerfetissivaatteita, seksileluja ja tarvikkeita kaikille kokemustasoille.

Lisää

Alaluokat

 • MEO: Laadukkaiden nahka- ja neopreenikäsirautojen yhden luukun myymälä! Etsitkö täydellisiä käsirautoja BDSM-sessioihisi? Sitten MEO on oikea paikka sinulle! Olemme luotettava bondage-kauppasi, josta saat laadukkaat nahasta, neopreenista tai teräksestä valmistetut käsiraudat.

 • Nauti täydellisestä hallinnan menetyksestä orjuudessa täydellisesti käsintehdyillä nahka-, neopreeni- tai teräsnilkkahihnoilla. Nilkkamansettimme ovat mukavat, kestävät ja pitkäikäiset. Lukittavat nilkkahihnat voivat olla tehokas tapa nauttia jännittävistä ja intiimeistä BDSM-kokemuksista. Ne voivat auttaa kumppaneita tutkimaan halujaan ja rajojaan ja luomaan syvemmän siteen luottamuksen ja haavoittuvuuden yhteisten kokemusten kautta.

 • BDSM-panta symboloi ehdotonta alistumista BDSM-suhteessa. Meillä on lukuisia nahasta, neopreenistä ja teräksestä valmistettuja BDSM-kaulapantoja. Rentoudu ja nauti hallinnan menettämisestä orjuudessa BDSM-pannalla, joka sopii täydellisesti ja on valmistettu nahasta, neopreenistä tai teräksestä. BDSM-pantamme ovat mukavia, kestäviä ja pitkäikäisiä. Lukittavat BDSM-pannat voivat olla ihana tapa tehdä jännittävistä ja intiimeistä BDSM-kokemuksista entistäkin intensiivisempiä.

 • BDSM-hihnat ovat olennainen osa bondage- ja bondage-taidetta. Niitä käytetään sitomaan ja hallitsemaan kumppania ja tarjoamaan erilaisia aistillisia kokemuksia.

 • Ripustussidonta voi luoda enemmän läheisyyttä välillenne, koska se vaatii paljon luottamusta olla sidottuna ja luopua oman kehon hallinnasta. Mutta kun olette täysin sidottuja, vapautuu jännittävä adrenaliini- ja endorfiinikoktail. Ja tietenkään ilmiömäinen orgasmi riippusidonnassa ei ole mitään, mistä voisi kiivastua. Täältä MEO:sta löydät kaikki tuotteet, joita tarvitset ripustussidontaan.

 • Säädettävä levityspalkki on erittäin käytännöllinen lisävaruste orjuudessa, joka estää alistuvaa kumppania sulkemasta jalkojaan tai puristamasta käsiään yhteen. Näin sidottuna kumppanisi on täysin armoillasi, ja peräaukko tai emätin, penis ja kivekset tai nännit ovat optimaalisesti saatavilla ilman vastarintaa. MEO:sta löydät laajan valikoiman levitystankoja...

 • MEO:n BDSM-verkkokauppa on ollut yksi maailman johtavista laadukkaiden turvajärjestelmien kaupoista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia käsirautoja, nilkkahihnoja, suukapuloita, valjaita, silmäsiteitä ja naamareita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia rajoituksia ja bondage-tarvikkeita, joita et löydä mistään muualta.

 • Jos etsit eksklusiivista nahkaista bondage-vyötä, olet tullut oikeaan paikkaan! Jokainen, joka uppoutuu BDSM:n ja bondagen jännittävään maailmaan, huomaa nopeasti, kuinka korvaamattomia nämä BDSM-vyöt ovat. Bondage-vyöt ovat tärkeä osa BDSM-käytäntöjä, ja mieltymykset ovat yhtä moninaisia kuin sovelluksetkin.

 • Bondage-istunto ei voi olla täydellinen ilman tätä monikäyttöistä nauhaa. Bondage-teippiämme voidaan käyttää esimerkiksi suukapulan kiinnittämiseen tai sitomiseen. Käytä mielikuvitustasi löytääksesi loputtomia mahdollisuuksia! MEO:n bondage-teippi ei ole liimautuva, joten voit käyttää sitä kaikkialla vartalossasi BDSM:ään ilman pelkoa hiusten repimisestä irrottaessasi teippiä.

 • Anna meidän sitoa sinut. Bondage-köysi monissa väreissä ja laaduissa.

 • Uppoudu aistien valtakuntaan ja tutustu poikkeukselliseen kokoelmaan sidontaköysiä - todellinen juhla silmille ja aisteille. Tästä MEO-kaupan kategoriasta et löydä tavallisia bondage-köysiä, sillä jokainen köysi on huolella valmistettu italialainen mestariteos, joka on taitavasti kääritty hienoimpaan italialaiseen vasikannahkaan. Tämä poikkeuksellisen pehmeästä ja kestävästä nahasta tunnettu nahka tarjoaa aistillisen kokemuksen, joka on vertaansa vailla.

 • Rikastuta bondage-istuntoasi näillä ihanilla BDSM-tarvikkeilla, jotka upottavat sinut perinteisen japanilaisen Shibari-sidonnan kiehtovuuteen hyvin erityisellä tavalla. Täältä MEO:sta löydät laajan valikoiman tuotteita, joita tarvitaan Shibari-sidonnassa. Bondage-verkkokauppamme muista kategorioista löydät myös bondage-köysiä, nahkaisia käsi- ja jalkahihnoja sekä muita bondage-tarvikkeita.

 • Tilaa alkuperäiset poliisin käsiraudat ja teräksiset käsiraudat verkossa ja huomaamattomasti! Valmistettu Saksassa, Clejuso ja muut merkit. Suuri valikoima edulliseen hintaan.

 • MEO on bondage- ja BDSM-asiantuntija. Jalkahihnat Clejuso ja muita merkkejä laajassa valikoimassa.

 • Intensiivistä kokemusta varten: puhallettavat turvajärjestelmät , tyhjiöpeti, puhallettavat naamarit.

 • Käytännölliset sidontatarvikkeet, jotka auttavat sitomisessa.

 • Tutustu itse sidonnan maailmaan MEO:n kanssa, joka on täydellinen itse sidonnan myymäläsi, jolle on ominaista laaja valikoima ja erinomainen laatu. Uppoudu MEO:n self-bondage-myymälän laajaan valikoimaan, josta löydät kaiken, mitä sydämesi toivoo, klassisista rajoituksista innovatiivisiin self-bondage-laitteisiin.

 • MEOBOND - elektroninen aikalukko itsesidonnan ja BDSM:n ystäville!

  MEOBONDin avulla sinulla on täydellinen työkalu itsesidontaistuntoa tai BDSM-pelejä varten ilman kumppania. Elektronisen aikalukkomme avulla voit aikatauluttaa ja hallita omaa istuntoasi, jotta voit antautua täysin.

 • Bondage Bearz Nallekarhut - BDSM innoittamana pehmolelut

 • MEO Online BDSM- ja sairaalaseksikauppa on ollut yksi maailman johtavista korkealaatuisten psykiatristen rajoitusten ja sairaalahihnojen toimittajista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia sairaalaliittimiä, kuten käsirautoja, suukapuloita, päävaljaita, silmäsiteitä ja muita lisävarusteita nahasta, neopreenista ja muista innovatiivisista materiaaleista sekä ainutlaatuisia potilaskiinnittimiä, joita et löydä mistään muualta.

MEO's Bondage Shop on verkkokauppa, joka on vuodesta 1997 lähtien erikoistunut laajaan valikoimaan BDSM-tuotteita, jotka on suunnattu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita bondage-toiminnasta ja muista BDSM:n variaatioista. Bondage-myymälässämme on laaja valikoima tuotteita, kuten bondage-varusteita, rajoituksia, poliisin käsirautoja, ruoskia, floggerbondage-myymälässämme on laaja valikoima tuotteita, kuten nahkaisia bondage-naamioita, neopreeni- ja lateksinaamioita, fetissivaatteita, lateksisia tyhjiöpatjoja, pepputulppia tai dildoja ja bondage-tarvikkeita kaikille kokemustasoille.

Bondage-myymälässämme on tarjolla erityyppisiä kiinnitystarvikkeita, kuten nahkakäsikahleita, käsi- ja nilkkahihnoja aikalukoilla, nahkaisia ja neopreenisiä nilkkahihnoja, bondage-köysiä, ketjuja ja bondage-levitystankoja, jotka on valmistettu materiaaleista, kuten nahasta, kumista, metallista ja nylonista. Myymme myös parhaita pallokapuloita, BDSM-kaasunaamareita, käsi- ja nilkkamansetteja ripustusbondagea varten, Shibari-bondage-tuotteita ja bondage-teippiä, joka tarttuu itseensä, mutta ei ihoon, joten se on ihanteellinen nopeaan ja helppoon bondageen. Tarjoamme myös BDSM-kaulapantoja ja Skaven-hihnoja, joita käytetään usein BDSM:ssä tai alistumisen symbolina human pup Play tai alistumisen symbolina orja-mestari-suhteessa (dominoiva/alamainen). Bondage-myymälästämme löydät tietenkin myös päävaljaat, lukittavat psykiatriset käsiraudat sekä kaiken itsesidontaan ja tietenkin kuuluisan elektronisen varvaslukon MEObondin.

Selkäsaunan iskutyökalut, kuten flogger ja ruoskat, kepit sekä paddle ovat myös suosittuja myymälässämme myytäviä tuotteita. Nämä tuotteet on valmistettu materiaaleista kuten nahasta, kumista, silikonista tai puusta. Meillä on myös erikoisempia tuotteita kuten nännipihdit ja nänninimurit, sähköstimulaatiolaitteet ja laaja valikoima siveysvöitä.

Fetissivaatteet ovat toinen päätuote, jota MEO:n bondage-myymälässä tarjotaan. Siihen kuuluu esimerkiksi korsetteja, nahka- ja neopreenivaljaita, lateksivaatteita, nahka-asuja, valjaita ja fetissikenkiä. Tarjoamme myös erikoisvaatteita, kuten ponileikkivarusteita, kumipukuja ja paljon muuta.

Seksilelut ovat myös yleinen tuote MEO:n bondage-myymälässä. Niihin kuuluvat MEO:n ja Hismithin panokoneet, vibraattorit, rakkauskeinut, dildot, pepputulpat ja vaikuttavan suuret anaalihelmet, jotka on valmistettu esimerkiksi silikonista, lasista ja metallista. Tuotevalikoiman täydentämiseksi MEO tarjoaa myös erityisiä seksileluja, kuten penistulppia, peniksenlaajentimia, spekuloita ja sähköstimulaatiotuotteita. Valikoimamme täydentävät BDSM-kalusteet, kuten ammattimaiset Andreaksen ristit, bondage-häkit ja erilaiset slings.

MEO bondage-myymälän asiakkaat tulevat hyvin erilaisista taustoista ja heillä on eritasoisia kokemuksia BDSM- ja kinkkileikeistä. Jotkut asiakkaat ovat aloittelijoita, jotka haluavat tutustua kinkkuihinsa ensimmäistä kertaa, kun taas toiset ovat kokeneita pelaajia, jotka etsivät uusia ja erikoistuneita BDSM-tuotteita. Monet asiakkaistamme tuntevat kuuluvansa LGBTQ+-yhteisöön, sillä BDSM- ja kinkkileikeillä on tässä yhteisössä pitkät perinteet. Bondage-myymälämme on suunnattu myös ihmisille, jotka identifioituvat osaksi fetissiyhteisöä tai jotka haluavat tutkia fetissiään turvallisella ja yhteisymmärrykseen perustuvalla tavalla.

MEO on yksi johtavista bondage- ja BDSM-tuotteiden toimittajista. Sidontalaitteet, käsiraudat, BDSM-tuotteet, outo erotiikka. Yhteenvetona voidaan todeta, että MEO:n bondage-myymälä tarjoaa laajan valikoiman BDSM- ja kink-pelaajille suunnattuja tuotteita. Näihin tuotteisiin kuuluvat jalkahihnat, yhdistetyt BDSM-hihnat, ruoskat, fetissivaatteet, seksilelut, söpöt Bondage Bearzit ja eri materiaaleista valmistetut bondage-tarvikkeet.