Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM naamarit ja suukapulat

Uutiskirje

BDSM naamarit ja suukapulat 

MEO:sta löydät nahasta, lateksista, kumista ja spandeksista valmistettuja BDSM-naamareita sekä kaasunaamareita ja suukapuloita, joita et ole koskaan ennen nähnyt.

Alaluokat

  • Suuri valikoima nahkanaamioita seuraavaa bondage-päivää varten. Nahkanaamari, ihonmyötäinen, suukapulan kanssa tai ilman.

  • Saatavana monia malleja. Neopreeninaamari ja neopreenipäähine ovat hyvä vaihtoehto nahalle tai lateksille.

  • Saatavana monia malleja. Silmänsuojuksemme istuvat tukevasti, ovat 100 % läpinäkymättömiä ja mukavia.

  • Meidän suukapulamme täyttävät suun, eivätkä siedä mitään vastapuheita. Tarvittaessa suukapulamme ovat jopa lukittavia.... Suppilo suukapuloita, pallokapuloita, rengaskapuloita ja paljon muuta löytyy MEO bondage -liikkeestä.

  • MEO:n BDSM-verkkokauppa on ollut yksi maailman johtavista laadukkaiden päävaljaiden ja päähäkkien kaupoista vuodesta 1997 lähtien. Valmistamme erilaisia päävaljaita ja päähäkkejä teräksestä, nahasta, kumista tai neopreenista, mutta myös ainutlaatuisia, muita pään ja kaulan kiinnityksiä, joita et löydä mistään muualta.....

  • Lateksinaamarit, ihonmyötäiset ja vetoketjulliset, suuaukolla tai ilman, sekä muut mallit.

  • Käyttämällä erittäin eristävää spandex BDSM-naamiota tunnet kosketuksen paljon voimakkaammin, koska silmien "sammuttaminen" herkistää kaikki muut aistit!

  • MEO:n BDSM Shopissa on erilaisia sotilaskaasunaamareita, teollisuuskaasunaamareita ja BDSM-kaasunaamareita sekä paljon lisävarusteita, kuten kaasunaamarisuodattimia, kaasunaamariletkuja ja hengityspusseja, jotka voidaan liittää kaasunaamareihimme.

  • Pallokapuloita käytetään usein dominointi- ja alistumisskenaarioissa, ja ne voivat tuntua hieman pelottavilta, jos et ole koskaan ennen käyttänyt niitä. Mutta älä huoli! Pallo suukapulat ovat loistava tapa rakentaa itseluottamusta, näyttää haavoittuvuutta ja nauttia BDSM-istunnon turvallisesta alistumisesta.

  • Suun levittimet ja suukapulat ovat jännittävä BDSM- ja bondage-lisävaruste ja pitävät suun auki.

BDSM-naamarit ja -kielekkeet ovat seksileluja, joita käytetään usein BDSM:ssä (bondage, dominance, submission, sadismi ja masokismi). Ne voidaan valmistaa eri materiaaleista ja niillä voi olla erilaisia tarkoituksia. Seuraavassa on joitakin yleisimpiä tyyppejä:

BDSM-nahkanaamarit: Nämä naamarit ovat usein hyvin vankkoja ja kestäviä. Ne voivat peittää koko kasvot tai vain tietyt osat, kuten silmät tai suun. Nahkanaamarit tarjoavat usein tiettyä anonymiteettiä ja voivat auttaa luomaan hallinnan ja alistumisen tunteen. MEO:n BDSM-myymälässä on laaja valikoima eri tyylisiä nahkanaamioita aloittelijoille ja ammattilaisille.

BDSM spandex-naamarit: Nämä naamarit ovat hyvin joustavia ja mukautuvat pään muotoon. Ne ovat usein erittäin mukavia käyttää, ja ne voivat peittää koko kasvot tai niissä voi olla aukot silmille ja suulle. Jotkin spandeksinaamarit on suunniteltu rajoittamaan aisteja, kuten silmät ja korvat peittävät naamarit. MEO:n BDSM-verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman BDSM-spandeksinaamioita eri malleissa aloittelijoille ja ammattilaisille.

BDSM lateksinaamarit ja neopreeninaamarit: Samoin kuin spandeksinaamarit, neopreenistä valmistetut lateksinaamarit ja BDSM-naamarit ovat erittäin joustavia ja mukautuvat pään muotoon. Niissä on usein kiiltävä ulkonäkö, mikä on hyvin suosittua BDSM-skenessä. Lateksinaamarit voidaan myös suunnitella rajoittamaan aisteja. MEO:n verkkokaupasta löydät laajan valikoiman BDSM-lateksinaamioita eri malleissa aloittelijoille ja ammattilaisille.


BDSM-kaasunaamarit: Näillä naamareilla on usein voimakkaampi vaikutus ja ne voivat antaa tunteen rajoittamisesta tai hallinnasta. Ne voidaan yhdistää muihin BDSM-tarvikkeisiin. BDSM-verkkokauppa MEO tarjoaa laajan valikoiman kaasunaamareita eri maista ja niihin sopivia lisävarusteita eri malleissa aloittelijoille ja edistyneille.

BDSM-silmälaput& BDSM-kapulat: Silmälappuja käytetään estämään näkö ja siten tehostamaan muita aisteja. BDSM-sulakkeita käytetään suussa, ja niillä voidaan rajoittaa kykyä puhua. On olemassa monia erilaisia suukapuloita, esim.suunlevittäjä,pallokieli, purukieli, rengaskieli jne. MEO:n BDSM-verkkokaupassa on saatavilla suuri valikoima eri mallisia suukapuloita ja bondage-silmäsiteitä aloittelijoille ja asiantuntijoille.

Naamioiden ja suukapuloiden käyttämisestä BDSM:ssä voi olla monia hyötyjä. Ne voivat auttaa luomaan hallinnan ja alistumisen tunnetta, stimuloida aisteja, tarjota anonymiteettiä tai niitä voidaan yksinkertaisesti käyttää osana ulkoasua tai asua. Kuten kaikkien BDSM-seksilelujen kohdalla, on tärkeää, että niitä käytetään turvallisesti ja yhteisymmärryksessä.