Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Siveysvyö

Uutiskirje

Siveysvyö 

MEO:sta löydät valtavan valikoiman korkealaatuisia miesten siveysvöitä. Valitsitpa sitten klassisen vyön, häkkijärjestelmän tai vaihtoehtoisen vaihtoehdon - meillä on oikea tuote sinulle!

Alaluokat

  • Siveysvyö kaukosäätimellä ja stimulaatiovirralla. 100 % paon kestävä. Siveys mahdollista vuosia.

  • Murtumissuojatut siveysvyöt miehille. Saksalaiset laatutuotteet. Soveltuvat pitkäaikaiseen siveyssapitoon.

  • Ei enää pettämistä, ei enää siveettömiä ajatuksia, kiitos MEO:n siveysvöiden ja siveyslaitteiden miehille.

MEO:sta löydät valtavan valikoiman korkealaatuisia miesten siveysvöitä. Valitsitpa sitten klassisen vyön, häkkijärjestelmän tai vaihtoehtoisen vaihtoehdon, meillä on sinulle sopiva tuote!

Siveysvyömme eivät ole vain esteettisesti miellyttäviä, vaan myös erittäin turvallisia ja mukavia. Ne on valmistettu tukevista materiaaleista, ja ne voidaan räätälöidä täysin tarpeisiisi sopiviksi.

Jos siis etsit täydellistä siveysvyötä, tutustu myymäläämme. MEO:sta löydät varmasti etsimäsi!

Miesten siveysvyötä, joka tunnetaan myös nimellä penishäkki tai miehen siveysvyö, käytetään estämään käyttäjää saamasta erektiota tai suorittamasta seksuaalisia tekoja. Se koostuu metallisesta tai muovisesta kotelosta, joka asennetaan peniksen ympärille ja joka usein kiinnitetään lukolla, jotta käyttäjä ei voi itse poistaa sitä.

On useita syitä, miksi miehet voivat käyttää siveysvyötä, muun muassa:

  • BDSM ja fetisismi: BDSM-skenessä siveysvyötä käytetään usein osana peliä, jolla otetaan hallintavaltaan käyttäjän seksuaalinen kiihottuminen, jotta häntä voidaan hallita.
  • Suhdedynamiikka: Joissakin suhteissa siveysvyötä käytetään keinona luoda tiettyä dynamiikkaa kumppaneiden välille. Toinen kumppani voi pyytää toista käyttämään siveysvyötä seksuaalisen jännityksen lisäämiseksi tai uskollisuuteen sitoutumisen korostamiseksi.
  • Itsehillintä: Jotkut miehet käyttävät siveysvyötä suojellakseen itseään ei-toivotulta seksuaaliselta toiminnalta tai hallitakseen paremmin omaa seksuaalista kiihottumistaan.


On tärkeää huomata, että siveysvyö on hyvin kiistanalainen asia, ja jotkut saattavat pitää sitä seksuaalisen vapauden rajoittamisena. Siksi on tärkeää, että kaikki sen käyttöön osallistuvat osapuolet kommunikoivat siitä selkeästi ja yhteisymmärryksessä ja ottavat huomioon omat rajansa ja tarpeensa.