Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Human puppy Play Kauppa

Uutiskirje

Human puppy Play Kauppa 

MEO:ssa Human puppy Shopista löydät täydellisen Bad puppy Kokoelman Human puppy. Tarvitsetko koiranaamaria, tassuja, polvisuojia, koiran kaulapannan, hihnan ihmiskoiralle tai leluja ihmispennulle? Täältä MEO:sta, Cos Play asiantuntijalta, löydät etsimäsi.

Alaluokat

  • MEO:sta löydät kaiken fetissiisi! Pepputulpat ja anaalitulpat kaikissa kokoluokissa. Koska häntä osoitteessa butt plug on se, mikä tekee pentuleikistä täydellistä.

  • Naamarit, jotka ovat peräisin Bad puppy MEO:n kokoelmasta saat täydellisen koiran. MEO:lta löydät nahasta, neopreenistä tai lateksista valmistetut koiranaamarit.

  • Jos haluat antaa isännällesi tassun, tarvitset oikeat lisävarusteet! Meiltä löytyvät kaikki tarvikkeet human pupkuten tassut, polvisuojat ja paljon muuta.

  • Olipa kyseessä sitten jalo nahkainen kaulus croco-kuosilla, koiran kaulus piikeillä tai puppy kaulus piikeillä. Bad puppy Mallisto ei jätä toivomisen varaa.

  • Jokainen ihmispentu tai aikuinen uroskoira tarvitsee koirahihnan. The Bad puppy Mallisto tarjoaa sinulle täydellisen valinnan, kun tarvitset koiran hihnaa.

  • Nahkaiset valjaat Bad puppy Mallistosta tekee sinusta täydellisen koiranpennun. MEO:sta löydät suuren valikoiman valjaita monissa väreissä.

  • Tarvitseeko koiranpentusi oikeanlaista suukapulaa? Löydät MEO:sta suukapulan luulla tai ilman. MEO on ensimmäinen valinta, kun on kyse oikeasta suukapulasta.

  • MEO on asiantuntija, kun on kyse puppy Play on kyse. Täydelliset varusteet, kuten t-paidat, naamarit, hihnat, suukapulat ja lelut löytyvät MEO:sta.

Pup Play MEO, myymälä, on yhden luukun myymälä, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteetHuman puppy tarpeisiisi.

puppy Play

Puppy Roolipeliyhteisössä a on ihminen, joka teeskentelee olevansa koira. Pennut voivat olla uroksia tai naaraita.

Puppy Pennut ovat yleensä alistuvampia ihmisiä, jotka ovat usein tekemisissä dominoivampien yksilöiden kanssa, jotka ottavat isännän tai kouluttajan roolin. a kutsutaan joskus myös nimelläHuman puppy kutsutaan.

Lisää ihmispennusta:

Ihmispennut nauttivat inhimillisten estojensa karistamisesta, arkielämän stressin unohtamisesta ja eläimellisen puolensa löytämisestä. Jotkut ihmispennut saavat roolileikeistään seksuaalista nautintoa, mutta tämä on puppy Play ei välttämättä ole seksuaalinen komponentti. Käyttäytyminen Human puppy mahdollistaa spontaanimman elämän, jossa ei tarvitse huolehtia laskuista tai työvelvoitteista. Se on elämäntapa, joka tarjoaa runsaasti positiivista vahvistusta ja huomiota sanallisen kehumisen ja halailun kautta. Kuten muidenkin lemmikkieläinten kohdalla, kuri voi olla tarpeen, kun ihmispennut käyttäytyvät huonosti.

Tämä ei kuitenkaan ole koskaan kivuliasta tai edes julmaa. Ihmispennut ovat ilkikurisempia ja leikkisämpiä kuin suuret koirat, jotka ovat myös ihmisiä koiran roolissa. Ihmisen todellinen ikä ei ole ratkaiseva tekijä siinä, ottaako hän pennun roolin,Human puppy

ihmispennut omaksuvat koiran roolin vaihtelevasti. Jotkut ihmispennut elävät koirina koko ajan, kun taas toiset vain satunnaisesti. Jotkut haluavat puhua roolissaan, kun taas toiset vain murisevat ja haukkuvat. Jotkut kävelevät kahdella jalalla, kun taas toiset ovat vain nelinkontin. Jotkut ihmispennut pukeutuvat kuin koirat, kun taas toisilla on vain kaulapanta tai ei lainkaan asua. Olivatpa mieltymykset mitkä tahansa, MEO:sta jokainen löytää täydellisen Human puppy

täydellisen asun, koiran kaulapannasta, hihnasta, tassuista, polvisuojista tai koiranaamareista. Vaikkaihmispennut käyttäytyvät monin tavoin kuin oikeat koirat, niiden ei pitäisi koskaan syödä koiranruokaa, koska se voi sairastuttaa ihmisiä.

Ihmisruokaa voidaan käyttää korvikkeena, esim. kylmää naudanlihakeittosäilykettä tai tiettyjä viljoja. Pentukilpailut ja ihmispentujuhlat ovat sopivia paikkoja, joissa pennut voivat leikkiä julkisesti. Puppy Koiran hännillä varustetut anaalitulpat ovat toinen uutuus ihmispennuille.

Mitä on pentuleikki?

Pup Play on eräänlaista roolileikkiä, jossa ihminen omaksuu pennun roolin ja mentaliteetin. Tämä voi tapahtua monessa muodossa, yksinkertaisesti pentuna olemisen tunteesta nauttimisesta tai Human puppy yksinkertaisesti pentuna olemisen tunteesta nauttimisesta, pentuhupun, pentuhanskojen tai muiden pentuvarusteiden käyttämiseen, leikkimiseen muiden pentujen kanssa tai jopa leikkimiseen jonkun sellaisen henkilön kanssa, joka omaksuu ohjaajan roolin.

Mikä on ihmispentu?

A Human puppy on termi ihmiselle, joka nauttii koiran persoonallisuuteen liittyvän roolin ottamisesta. Pup Play Joillekin pentuna oleminen on tila, johon he uppoutuvat rajoitetuksi ajaksi rentoutuakseen tai vain leikkimään, kun taas toisille se voi olla identiteetti, jota he elävät 24/7. puppy Jotkut ihmispennut ovat yksinäisiä (tai kulkukoiria), toiset voivat olla kumppaneita tai niillä voi olla panta (joka kuuluu ohjaajalle, koiranohjaajalle tai isännälle).Jotkut ihmispennut jopa liittyvät suurempaan laumaan ja ottavat penturooleja, kuten alfa, beeta ja omega.Mikä on ohjaaja? Ohjaaja on henkilö, joka nauttii pennun hoitajan roolista. Käsittelijät voivat omaksua monia eri rooleja, huolehtivasta hoitajasta tiukkaan hihnan pitäjään ja tottelevaisuuskouluttajasta isäntään. Ohjaajan ja koiran välinen suhdeHuman puppy

Pup Play

Pup Play voi olla romanttinen, seksuaalinen tai vain platoninen. Okei, onko se siis seksuaalinen, romanttinen, sosiaalinen vai platoninen? Se voi olla kaikenlaista, ja se on erilainen jokaisella ihmisellä. Useimmat pennut ja ohjaajat löytävät jonkinlaista fyysistä ja seksuaalista tyydytystä. Pup Play Monet löytävät myös romanttisen yhteyden ja tekevät siitä osan parisuhdetta. Toiset haluavat vain nauttia pentuaikana platonisista ystävistä. Ei ole olemassa väärää tapaa olla hyväHuman puppy olla hyvä!

Kuka voi olla Human puppy olla?

Kuka tahansa! Sinun ei tarvitse omistaa kallista nahkaista koiranaamiota tai osallistua tapahtumiin ollaksesi human pup olla bea. Et tarvitse ohjaajaa, alfakoiraa tai laumaan kuulumista. Tarvitset vain halua olla pentu ja avoimuutta löytää uusia asioita. Loppu on sinusta itsestäsi kiinni!

Onko olemassa muita lemmikkileikkityyppejä?

Totta kai on! Kaikki, jotka haluavat leikkiä lemmikkieläimillä, eivät halua ottaa koiran päätä. Jotkut leikkivät mieluummin kissanpennulla, ponilla, sudella, ketulla, härällä tai muunlaisella eläimellä. Jokaisella leikkieläimellä on erilainen pää ja erilainen asenne. Jos ajattelet, että erilainen pet play sopii sinulle, suosittelemme tutustumaan MEO.de-sivustoon ja kyselemään, miten muut ihmiset kokevat oman henkilökohtaisen lemmikkileikkityyppinsä.

Onko se vain homomiehille?

Ei suinkaan! pet play ja Human puppy Play ovat yleisesti ottaen avoimia kaiken sukupuolen ja suuntautumisen ihmisille. puppy Play homoyhteisö näyttää olevan suosituin homomiesten keskuudessa, mutta siellä on myös suuri määrä ihmispentuja ja koiranulkoiluttajia kaikista suuntauksista ja sukupuolista. Olitpa sitten heteropentu, queerpentu tai mikä tahansa muunlainen puppy löydät täydellisen puppy Play Varusteet täältä MEO.de-sivustolta