Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Human puppy Play Kauppa

Uutiskirje

Human puppy Play Kauppa 

MEO:ssa Human puppy Shopista löydät täydellisen Bad puppy Kokoelman Human puppy. Tarvitsetko koiranaamaria, tassuja, polvisuojia, koiran kaulapannan, hihnan ihmiskoiralle tai leluja ihmispennulle? Täältä MEO:sta, Cos Play asiantuntijalta, löydät etsimäsi.

Alaluokat

  • MEO:sta löydät kaiken fetissiisi! Pepputulpat ja anaalitulpat kaikissa kokoluokissa. Koska häntä osoitteessa butt plug on se, mikä tekee pentuleikistä täydellistä.

  • Naamarit, jotka ovat peräisin Bad puppy MEO:n kokoelmasta saat täydellisen koiran. MEO:lta löydät nahasta, neopreenistä tai lateksista valmistetut koiranaamarit.

  • Jos haluat antaa isännällesi tassun, tarvitset oikeat lisävarusteet! Meiltä löytyvät kaikki tarvikkeet human pupkuten tassut, polvisuojat ja paljon muuta.

  • Olipa kyseessä sitten jalo nahkainen kaulus croco-kuosilla, koiran kaulus piikeillä tai puppy kaulus piikeillä. Bad puppy Mallisto ei jätä toivomisen varaa.

  • Jokainen ihmispentu tai aikuinen uroskoira tarvitsee koirahihnan. The Bad puppy Mallisto tarjoaa sinulle täydellisen valinnan, kun tarvitset koiran hihnaa.

  • Nahkaiset valjaat Bad puppy Mallistosta tekee sinusta täydellisen koiranpennun. MEO:sta löydät suuren valikoiman valjaita monissa väreissä.

  • Tarvitseeko koiranpentusi oikeanlaista suukapulaa? Löydät MEO:sta suukapulan luulla tai ilman. MEO on ensimmäinen valinta, kun on kyse oikeasta suukapulasta.

  • MEO on asiantuntija, kun on kyse puppy Play on kyse. Täydelliset varusteet, kuten t-paidat, naamarit, hihnat, suukapulat ja lelut löytyvät MEO:sta.

MEO, Pup Play Store, on yhden luukun myymälä, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet Human puppy tarvitset.

puppy Play

Roolipeliyhteisössä puppy on ihminen, joka teeskentelee olevansa koira. Pennut voivat olla uroksia tai naaraita. Pennut ovat yleensä alistuvampia ihmisiä, jotka ovat usein tekemisissä dominoivampien ihmisten kanssa, jotka ottavat isännän tai kouluttajan roolin.

Puppy kutsutaan joskus myös nimellä Human puppy kutsutaan pennuksi.

Lisää ihmispennusta:

Ihmispennut nauttivat inhimillisten estojensa karistamisesta, arkielämän stressin unohtamisesta ja eläimellisen puolensa löytämisestä. Jotkut ihmispennut saavat seksuaalista nautintoa roolileikeistään, mutta tämä on puppy Play ei välttämättä ole seksuaalista ulottuvuutta. Käyttäytyminen Human puppy mahdollistaa spontaanimman elämän, jossa ei tarvitse huolehtia laskuista tai työvelvoitteista. Se on elämäntapa, joka tarjoaa paljon positiivista vahvistusta ja huomiota sanallisen kehumisen ja silittämisen kautta. Kuten muidenkin lemmikkieläinten kohdalla, kuri voi olla tarpeen, kun ihmispennut käyttäytyvät huonosti. Tämä ei kuitenkaan ole koskaan kivuliasta tai edes julmaa.

Ihmispennut ovat ilkikurisempia ja leikkisämpiä kuin suuret koirat, jotka ovat luonteeltaan myös ihmisiä. Ihmispennun todellinen ikä ei ole ratkaiseva tekijä siinä, ottaako se pennun roolin, Human puppy vai alfakoiran.

Ihmispennut omaksuvat koiran roolin vaihtelevasti. Jotkut ihmispennut elävät koirina koko ajan, kun taas toiset vain satunnaisesti. Jotkut haluavat puhua luonnossa, kun taas toiset vain murisevat ja haukkuvat. Jotkut kävelevät kahdella jalalla, kun taas toiset ovat vain nelinkontin. Jotkut ihmispennut pukeutuvat kuin koirat, kun taas toisilla on vain kaulapanta tai ei lainkaan asua. Olivatpa mieltymykset mitkä tahansa, MEO:ssa jokainen löytää Human puppy täydellisen asun, joka sisältää koiran kaulapannan, hihnan, käpälätassut, polvisuojat tai koiranaamarin.

Vaikka ihmispennut käyttäytyvät monin tavoin kuin oikeat koirat, niiden ei pitäisi koskaan syödä koiranruokaa, koska se voi sairastuttaa ihmisiä. Korvaavia ruokia ovat ihmisruoka, kuten kylmä naudanlihasäilyke tai tietyt viljatuotteet.

Pentukilpailut ja ihmispentujuhlat ovat sopivia paikkoja, joissa pennut voivat leikkiä julkisesti. Puppy Koiran hännillä varustetut anaalitulpat ovat toinen uutuus ihmispennuille.

Mitä on pentuleikki?

Pup Play on eräänlaista roolileikkiä, jossa ihminen ottaa pennun roolin ja mentaliteetin. Tämä voi tapahtua monessa muodossa, yksinkertaisesti pentuna olemisen tunteesta nauttimisesta resp. Human puppy tämä voi tapahtua monissa eri muodoissa, yksinkertaisesti pentuna olemisen tunteesta nauttimisesta, pentuhatun, pentuhanskojen tai muiden pentuvarusteiden käyttämisestä, leikkimisestä muiden pentujen kanssa tai jopa leikkimisestä jonkun kanssa, joka ottaa ohjaajan roolin.

Mikä on ihmispentu?

A Human puppy on termi ihmiselle, joka haluaa ottaa roolin, jossa on koirapersoona. Joillekin, osoitteessa Pup Play, pentuna oleminen on tila, johon he sukeltavat rajoitetuksi ajaksi rentoutuakseen tai vain leikkiäkseen, kun taas toisille se voi olla identiteetti, jota he elävät 24/7. Jotkut ihmispennut ovat yksinäisiä (tai kulkukoiria), toiset voivat olla kumppaneita tai heillä voi olla puppy panta (joka kuuluu ohjaajalle, koiranohjaajalle tai isännälle). Jotkut ihmispennut jopa liittyvät suurempaan laumaan ja omaksuvat penturooleja, kuten alfa-, beta- ja omega-roolit.

Mikä on ohjaaja?

Ohjaaja on henkilö, joka nauttii pennun hoitajan roolista. Handler voi ottaa monia eri rooleja, huolehtivasta hoitajasta tiukkaan hihnan pitäjään ja tottelevaisuuskouluttajasta isäntään. Handlerin ja pennun välinen suhde Human puppy voi olla romanttinen, seksuaalinen tai vain platoninen.

OK, onko Pup Play siis seksuaalinen, romanttinen, sosiaalinen vai platoninen?

Se voi olla kaikenlaista, ja Pup Play on jokaisella ihmisellä erilainen. Useimmat pennut ja ohjaajat löytävät jonkinlaista fyysistä ja seksuaalista tyydytystä. Monet löytävät myös romanttisen yhteyden ja tekevät Pup Play osaksi parisuhdetta. Toiset taas haluavat vain nauttia pentuiästä platonisten ystävien kanssa. Ei ole olemassa väärää tapaa olla hyvä Human puppy olla!

Kuka voi olla Human puppy olla?

Kuka tahansa! Sinun ei tarvitse omistaa kallista nahkaista koiranaamiota tai osallistua tapahtumiin ollaksesi human pup olla sellainen. Et tarvitse ohjaajaa, alfakoiraa tai laumaan kuulumista. Tarvitset vain halua olla pentu ja avoimuutta löytää uusia asioita. Loppu on sinusta itsestäsi kiinni!

Onko olemassa muita lemmikkileikkityyppejä?

Totta kai on! Kaikki, jotka haluavat leikkiä lemmikkieläimillä, eivät halua ottaa koiran päätä. Jotkut leikkivät mieluummin kissanpennulla, ponilla, sudella, ketulla, härällä tai muunlaisella eläimellä. Jokaisella leikkieläimellä on erilainen pää ja erilainen asenne. Jos ajattelet, että erilainen pet play sopii sinulle, suosittelemme tutustumaan MEO.co.uk-sivustoon ja kyselemään, miten muut ihmiset kokevat oman henkilökohtaisen lemmikkileikkityyppinsä.

Onko se vain homomiehille?

Ei suinkaan! pet play ja Human puppy Play ovat yleisesti ottaen avoimia kaiken sukupuolen ja suuntautumisen ihmisille. puppy Play näyttää olevan suosituin homomiesten keskuudessa, mutta myös ihmispentuja ja koiranulkoiluttajia on paljon kaiken suuntautumisen ja sukupuolen edustajia. Olitpa sitten heteropentu, queerpentu tai mikä tahansa muunlainen puppy olet, löydät täydellisen puppy Play Varusteet täältä MEO.co.uk-sivustolta