Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Human puppy - Anaalitulpat

Uutiskirje

Human puppy - Anaalitulpat 

MEO:sta löydät kaiken fetissiisi! Pepputulpat ja anaalitulpat kaikissa kokoluokissa. Koska häntä osoitteessa butt plug on se, mikä tekee pentuleikistä täydellistä.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 21 kohdetta 1 - 12

human pup Play on eräänlainen BDSM-roolileikki (englanniksi: bondage, discipline, submission and masochism), jossa toinen henkilö ottaa koiran tai pennun roolin ja toinen henkilö ottaa omistajan tai kouluttajan roolin. Tähän voi sisältyä käyttäytymistä, kuten haukkumista, raapimista, hännän heiluttamista ja myös kaulapannan ja hihnan käyttämistä. Kyseessä on fetissi, joka on joillekin ihmisille pakenemisen, rentoutumisen ja nautinnon muoto.

Fyysisten näkökohtien osalta se voi olla seuraavanlaista human pup Play sisältää myös pepputulppien käyttöä (tunnetaan nimellä puppy pepputulpat). Nämä ovat peräaukkotulppia, jotka työnnetään peräaukkoon ja joita voidaan käyttää pitkiä aikoja. Osoitteessa human pup Play erityisiä pepputulppia voidaan käyttää lisäämään alistumisen tunnetta ja simuloimaan hännän tuntua.

Ihmisen piereskelyyn on olemassa erityyppisiä pepputulppia, kuten koiran hännän näköisiä tai sellaisia, joihin on kiinnitetty häntä. Jotkut on valmistettu silikonista, toiset kumista tai ruostumattomasta teräksestä. Niitä on erikokoisia ja -muotoisia, jotkut ovat kaarevia, jotkut ovat suoria, jotkut ovat kapenevia ja jotkut ovat litteämpiä. On tärkeää valita hyvälaatuinen anaalitulppa, jossa on häntä, ja noudattaa turvallisuusohjeita, kun käytät sellaista puppy butt plug käyttämällä sellaista.