Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

human pup Play - Gag

Uutiskirje

human pup Play - Gag 

Tarvitseeko koiranpentusi oikeanlaista suukapulaa? Löydät MEO:sta suukapulan luulla tai ilman. MEO on ensimmäinen valinta, kun on kyse oikeasta suukapulasta.

Näytä 1 - 7 7 kohdetta 1 - 7
Näytä 1 - 7 7 kohdetta 1 - 7

Bone gagit ovat eräänlainen fetissi lisävaruste, jota käytetään BDSM-alakulttuurin ihmisen human pup Play käytetään. Tässä yhteydessä luukapula on koiranluuta muistuttava lisävaruste, jota käytetään rajoittamaan käyttäjän kykyä kommunikoida.

Tyypillisesti luukapulat koostuvat kiinteästä, lieriömäisestä tai soikeasta materiaalista, usein muovista tai kumista, joka asetetaan suuhun ja kiinnitetään pään ympärille hihnoilla. Kielen suukapulan tarkoituksena on tuoda skenaarioon vallansiirron ja tottelevaisuuden tunnetta sekä rajoittaa käyttäjän puhetta ja lisätä tunnetta siitä, että hän on muiden armoilla.

On tärkeää huomata, että suukapulan käytön BDSM-istunnoissa tulisi aina tapahtua yhteisymmärryksessä ja siitä tulisi sopia etukäteen kaikkien osapuolten kesken. Lisäksi olisi luotava asianmukainen viestintä ja turvalliset sanat, jotta varmistetaan, että kaikki osallistujat tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi istunnon aikana.

Yhteenvetona voidaan todeta, että luukapulat ovat erityyppinen fetissi-apuväline, jota käytetään BDSM:ssä human pup Play ja, kuten kaikissa BDSM-toiminnoissa, on tärkeää käyttää niitä huolellisesti ja kaikkia osapuolia kunnioittaen.