Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penisrenkaat värinällä

Uutiskirje

Penisrenkaat värinällä 

Värisevät penisrenkaat! Nauti kovasta erektiosta ja voimakkaasta tärinästä! Haluatko nauttia voimakkaista värähtelyistä, jotka kulkevat peniksesi läpi, samalla kun erektiosi kestää erityisen pitkään? Värähtelevän penisrenkaan avulla voit!

12
per sivu
Näytä 1 - 12 16 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 16 kohdetta 1 - 12

Värisevät penisrenkaat: Pienet apurit, jotka voivat tehdä paljon!

 

Penisrenkailla tai kyrpärenkailla on itsessään monia etuja: Kikkelirenkaat asetetaan joko suoraan peniksen taakse glanssirenkaaksi, alemmas varteen tai samanaikaisesti kivesten ympärille(kivessormus) ja saavat siten veren virtaamaan takaisin peniksestä hitaammin. Näin valikoimamme penisrenkaat takaavat pidemmän erektion, kovemman peniksen ja myös viivästyneen orgasmin. Kaikenmuotoisten ja -materiaalisten penisrenkaiden lisäksi valikoimassamme on myös värinällä varustettuja penisrenkaita, jotka hemmottelevat kumppaniasi seksin aikana. Tärisevä penisrengas voidaan tietysti myös yksinkertaisesti kääntää ylösalaisin ja näin stimuloida kiveksiä intensiivisesti!

 

Mikä värisevä penisrengas sopii minulle?

 

Penisrenkaat, joissa on pieni tai lyhyt vibraattori, mahdollistavat syvän tunkeutumisen, kun taas penisrenkaat, joissa on suuret vibraattorit, eivät salli niin läheistä vartalokontaktia ja stimuloivat siten klitorista pitkään. Useimmat vibraattorilla varustetut tärisevät penisrenkaat on valmistettu silikonista ja ovat siksi hyvin venyviä, mikä tekee niistä erityisen käytännöllisiä "aloittelijoille". Jos haluat tiukemman tunteen, valitse leveämpi ja siksi vakaampi penisrengas värinällä. Usein värinällä varustetuissa penisrenkaissa on irrotettava Bullet vibraattori, eli erityisen pieni ja tehokas vibraattori, jota voi käyttää varsin erinomaisesti myös esileikkiin.

 

Osta penisrenkaita, joissa on tärinä, verkossa MEO:lta

 

MEO:n penisrenkaita vibraatiolla on hauska valita! Meillä on jokaiselle sopiva värisevä penisrengas!