Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Seksi slings ja rakkauden heilahdukset

Uutiskirje

Seksi slings ja rakkauden heilahdukset 

tilaa 100 % huomaamattomasti ja nimettömänä MEO:ssa. All sex slings, sling kehykset, fisting slings ja rakkauskeinut ovat varastossa ja heti toimitettavissa. Täältä löydät valtavan valikoiman BDSM-laitteita & tuotteita seksikauppaan fisting. Tutustu nyt ja tilaa verkossa.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 45 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 45 kohdetta 1 - 12

Seksiä sling tai rakkauskeinussa voi tarjota monia etuja sekä fyysisesti että emotionaalisesti. Seuraavassa luetellaan joitakin etuja, joita slings tai keinun käyttäminen seksin aikana tuo mukanaan:

  • Fyysisen nautinnon lisääntyminen: Seksi sling tai keinussa tarjoaa laajemman valikoiman liikkeitä ja asentoja, mikä mahdollistaa syvemmän tunkeutumisen, erilaiset kulmat ja voimakkaammat tuntemukset. Tämä voi lisätä fyysistä nautintoa ja tarjota uusia kokemuksia molemmille osapuolille.
  • Lisää läheisyyttä: Leijuminen sling tai seksikeinussa voi luoda luopumisen ja luottamuksen tunnetta, mikä lisää läheisyyttä ja tunnesiteitä kumppanien välillä.
  • Vähemmän fyysistä ponnistelua: slings tai rakastelukeinun käyttäminen voi auttaa vähentämään kumppaneiden fyysistä rasitusta erityisesti seksiasennoissa, jotka vaativat pitkäkestoista nostamista tai pitämistä.
  • Monipuolisuus ja kokeilu: Seksi sling tai seksi rakkauskeinussa mahdollistaa monenlaisia asentoja, myös sellaisia, jotka olisivat vaikeita tai mahdottomia ilman tämäntyyppistä apuvälinettä.


On olemassa erityyppisiä slings ja erilaisia rakastelukeinuja, joilla kaikilla on erilaiset ominaisuudet ja edut. Seuraavassa on muutamia yleisimpiä sling malleja:


Meiltä löytyy myös metallista valmistettujasling telineitä. Ne on yleensä valmistettu tukevasta, pulverimaalatuista teräksestä tai ruostumattomasta teräksestä, ja ne tarjoavat kestävän ja vakaan tuen slings tai rakkauskeinuille.

Sling Telineitä on saatavana eri kokoisina ja mallisina erilaisiin tarpeisiin. Jotkin sling telineet ovat kokoontaitettavia, jotta niitä on helpompi kuljettaa tai säilyttää tarvittaessa, kun taas toisissa slings ja rakkauskeinujen telineissä on tukeva pohja ja ne on suunniteltu erityisesti kovempaa seksiä varten.

Jos haluat ostaa metallisensling telineen, kannattaa vertailla eri vaihtoehtoja ja kiinnittää huomiota laatuun, vakauteen ja kantavuuteen varmistaaksesi, että sling teline vastaa tarpeitasi.

Meiltä löytyy myös muita lisävarusteita, jotka voidaan liittää sling telineeseen, kuten pidikkeitä parhaille fisting liukuvoide, J Lube, Crisco, nyrkkeilyhansikkaiden pidikkeet, peilit ja paljon muuta.

Kaiken kaikkiaan, kun käytetään slings tai rakkauskeinua seksin aikana voi tarjota useita etuja ja parantaa kokemusta molemmille kumppaneille. On tärkeää, että valitset sling tai rakkauskeinun, joka sopii tarpeisiisi ja mieltymyksiisi, ja että noudatat aina turvallisuusohjeita loukkaantumisten välttämiseksi.

Mikä oikeastaan tekee seksistä tai jopa fisting sling niin erikoista?

Ajatus siitä, että sisälläsi on jättimäinen dildo, valtava penis tai jopa kokonainen nyrkki, voi ymmärrettävästi olla varsin kiihottava. Kokonainen käsi voi stimuloida paljon laajempaa aluetta. Jotkut pitävät myös psykologisesta kokemuksesta, kun "venytetään leveäksi", sekä korkeasta läheisyydestä. Monet nauttivat lämmön ja voiman tuntemisesta kehon sisällä. Tämän tunkeutumismuodon avulla voit myös halutessasi säilyttää katsekontaktin. Näin fistiä käyttävä Top voi suoraan kokea nautinnon vastaanottavan henkilön nautinnon.

Mitä on fisting tai fistiä?

Fistiä on periaatteessa fisting tai fisting on periaatteessa koko käden tai nyrkin seksuaalista tunkeutumista peräaukkoon tai emättimeen. Tämä seksuaalinen käytäntö tunnetaan puhekielessä myös nimellä fisting. fisting fisting. Jotta fisting olisi hauskaa ja tyydyttävää molemmille osapuolille, on tärkeää, että siihen käytetään paljon aikaa, ehdotonta luottamusta ja paljon rentoutta. Asento, jossa fistingiä harjoitellaan, on myös tärkeä ja kaikille erilainen. Hyvän fistingsling , täydellinen liukuvoide ja oikeat seksilelut ja -tarvikkeet ovat tärkeitä hyvän session kannalta fisting

Mikä asento minun pitäisi ottaa passiivisena, jos haluan fistiä?

Nyrkkeilyn tai fisting kannalta on tärkeää, että passiivinen henkilö löytää rennon vartaloasennon. Useimmille nyrkkeilijöille "nyrkkeilyn selkäasento" sling tai niin sanottu love swing on paras vartaloasento. Toiset suosivat niin sanottua doggy-style fisting-asentoa, jossa nyrkkeilijä on nelinkontin eli polviinsa ja kyynärpäihinsä nojautuen, sling laudalla tai Fuck Bench.

MEO-verkkokaupasta löydät slings, lemmen keinuja, fisting voiteita ja fisting tarvikkeita laajasta valikoimasta tuotteita.