Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ruoskat, flogger ja melat

Uutiskirje

Ruoskat, flogger ja melat 

Impact Play on keino kokea monenlaisia fyysisiä tuntemuksia lempeästä hieronnasta terävään pistoon tai iskuun. Jotkut pitävät Impact Play -palvelun aiheuttamaa endorfiiniryöppyä miellyttävänä ja jopa riippuvuutta aiheuttavana. Joillekin ihmisille Impact Play on tapa tutkia vallan vaihtoa yhteisymmärryksessä ja hallitusti. Dominoiva kumppani saat...

Impact Play on keino kokea monenlaisia fyysisiä tuntemuksia lempeästä hieronnasta terävään pistoon tai iskuun. Jotkut pitävät Impact Play -palvelun aiheuttamaa endorfiiniryöppyä miellyttävänä ja jopa riippuvuutta aiheuttavana. Joillekin ihmisille Impact Play on tapa tutkia vallan vaihtoa yhteisymmärryksessä ja hallitusti. Dominoiva kumppani saattaa nauttia piiskaamisen mukanaan tuomasta hallinnan tunteesta, kun taas alistuva kumppani nauttii hallinnan luovuttamisen tunteesta. Impact Play voi olla myös tapa purkaa jännitystä tai stressiä sekä fyysisesti että emotionaalisesti. Selkäsaunan antaminen voi olla vapauttavaa ja tarjota rentoutumisen ja helpotuksen tunteen. Joillekin pariskunnille Impact Play voi olla keino syventää emotionaalista ja fyysistä suhdetta. Luottamus, jota Impact Play vaatii, voi luoda kumppanien välille intiimiyden ja läheisyyden tunteen. Lopuksi on niitä, jotka ovat yksinkertaisesti uteliaita Impact Play kohtaan ja haluavat tutkia sitä osana seksuaalista tutkimista ja ilmaisua.

Lisää

Alaluokat

  • Ihanat BDSM-tarvikkeemme välittävät välittömästi hallinnan, vallan ja kontrollin tunteen. Olipa kyseessä sitten yksinkertainen härkätaipale, kissan-o-nine-tails tai käsintehdyt floggerjotka ovat suosittuja sekä symboliikkansa että vaikutuksensa vuoksi. Kun on siis kyse tiukasta kurista tai rangaistuksesta, ruoskamme ja piiskauksemme ovat flogger ovat juuri oikea valinta.

  • Monet asiakkaistamme haluavat selkäsaunan kanssa paddle bDSM:ssä (orjuus, kuri, alistuminen ja masokismi). Meloja käytetään usein BDSM-istunnoissa tai selkäsaunoissa, koska ne voivat tarjota voimakkaan ja intensiivisen tunteen aiheuttamatta vakavia vammoja. Meloja on erityyppisiä: BDSM-puisia meloja, nahkameloja ja kumimeloja. Joissakin meloissa on myös erilaisia kuvioita tai muotoja, kuten sydämen muotoisia, tuntemuksen lisäämiseksi. Joissakin on myös paddle on aukkoja tai rakoja, jotka voivat tehdä kokemuksesta vieläkin intensiivisemmän. Melan valinta on henkilökohtainen mieltymyskysymys, ja on parasta kokeilla, mistä pidät.

  • Kädensijat istuvat hyvin käteen, näyttävät hyvältä ja ovat luonnollisesti aitoa nahkaa.

  • Kun tarvitaan tiukkaa kuria, BDSM-kasvit ja -kepit ovat juuri oikea valinta. Sekä selkäsaunan ammattilaiset että aloittelijat arvostavat kuritusvälineitämme, sillä heti kun pidät ruoskaa tai keppiä kädessäsi, ne välittävät välittömästi hallinnan, vallan ja kontrollin tunteen. Alkaen yksinkertaisemmista BDSM-kasveista aina dressage-kasveihin ja käsintehtyihin piiskaustyökaluihin, jotka ovat suosittuja sekä symboliikkansa että vaikutuksensa vuoksi, ne ovat usein ensimmäinen piiskaustyökalu, johon BDSM-aloittelijat investoivat.

SM-piiska, flogger & paddle | Osta ruoskia ja meloja BDSM:ää varten verkossa | MEO

 

MEO:n ruoskat ja muut ruoskausvälineet kasvatuksellisina apuvälineinä: Meiltä löydät laajan valikoiman piiskausvälineitä BDSM:ään. Näihin kuuluvat melat, monihäntäinen nahkaruoska (ns. flogger), kaikenlaiset hihnaruoskat eri malleissa, pituuksissa ja klassisissa väreissä. Mutta myös SM-lelut, kuten slapper, Tawse, härkäpiiska ja keppi ovat myös suosittuja iskuvälineitä kokeneille BDSM:n ystäville, joiden vaikutukset vaihtelevat pehmeästä kovaan. Suurin osa asiakkaistamme käyttää kuitenkin yksinkertaistettua termiä "SM-piiska", ja kaikki asiaan perehtyneet tietävät, mitä tämä tarkoittaa.

BDSM-suhteessa ruoskan käyttö voi olla tärkeä osa istuntoa. Piiskat voivat aiheuttaa kipua, mikä on joillekin haluttu osa dynamiikkaa. Niitä voidaan käyttää myös ilmaisemaan alistumisen tai dominoinnin tunnetta.

On tärkeää, että sekä ruoskaa käyttävä että ruoskaa vastaanottava henkilö asettavat selkeät ja yksiselitteiset rajat ja kommunikoivat keskenään. Ennen istunnon alkua osallistujien tulisi keskustella rajoistaan ja odotuksistaan ja varmistaa, että he ymmärtävät ja kunnioittavat toisiaan. Nämä rajat olisi myös tarkistettava toistuvasti leikin aikana, jotta varmistetaan, ettei ketään vahingoiteta tahattomasti.

On myös tärkeää, että ruoskaa käyttävä henkilö on turvallinen ja pätevä käyttämään välinettä. Piiskat voivat olla vaarallisia, jos niitä käytetään väärin, ja on tärkeää, että niitä käyttävä henkilö osaa käyttää niitä turvallisesti ja tehokkaasti.

On myös tärkeää ymmärtää, että piiskojen ja muiden välineiden käyttö BDSM-suhteissa ei sovi tai ole toivottavaa kaikille. Jokaisella on erilaiset rajat ja mieltymykset, ja on tärkeää kunnioittaa ja hyväksyä ne.

BDSM-suhteessa voidaan käyttää erityyppisiä ruoskia, ja jokaisella on omat ominaisuutensa ja käyttötarkoituksensa. Seuraavassa on joitakin yleisimpiä ruoskatyyppejä:

Härkätappi:

Härkätappi on pitkä, joustava ruoska, joka on alun perin kehitetty käytettäväksi karjatiloilla ja maatiloilla. Siinä on pitkä kahva ja lyhyt, paksu piiskan kärki, joka heiluu nopeasti ja voimakkaasti ilmassa ja tuottaa äänekkään paukahduksen osuessaan kohteeseen. Piiskoja ei ole helppo hallita, ja niiden turvallinen ja tehokas käyttö vaatii paljon harjoittelua ja taitoa.

Flogger:

Ein flogger on ruoska, jonka kahvaan on kiinnitetty useita säikeitä tai hihnoja. Säikeet voivat olla nahkaa, kangasta tai muuta materiaalia. flogger ruoskat voivat olla kevyitä tai raskaita ja aiheuttaa eriasteista kipua säikeiden paksuudesta ja pituudesta riippuen. Niitä on yleensä helpompi hallita kuin ruoskia, ja ne sopivat hyvin aloittelijoille.

Mela:

Mela on litteä, leveä ruoska, joka on yleensä valmistettu nahasta tai puusta. Mela tuottaa yleensä kovan, kivuliaan iskun, joka osuu laajemmalle alueelle kehoa kuin piiskan kärki. Niillä voidaan ilmaista alistumisen tai ylivallan tunnetta.

Keppi:

Keppi on pitkä, ohut keppi, joka on yleensä valmistettu nahasta, puusta tai lasikuidusta. Keppi tuottaa terävän, kivuliaan iskun, joka osuu pienemmälle alueelle kehoa kuin maila. Niillä voidaan ilmaista alistumisen tai ylivallan tunnetta.

Yksitahoinen ruoska:

Yksitahoisessa ruoskassa on vain yksi ruoska, joka on yleensä valmistettu nahasta tai köydestä, ja se antaa terävän, kivuliaan iskun.