Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Lukittavat anaalitulpat

Uutiskirje

Lukittavat anaalitulpat 

Lukittava anaalitulppa on seksilelu, joka työnnetään peräaukkoon ja lukitaan pienellä riippulukolla, elektronisella aikalukolla tai muulla lukitusmekanismilla. Näin anaalitulppaa on mahdotonta poistaa ilman lukon avainta tai yhdistelmää. Elektronisella aikalukolla lukitun peräaukkotulpan avulla peräaukkotulppaa on mahdotonta poistaa ennen kuin e...

Lukittava anaalitulppa on seksilelu, joka työnnetään peräaukkoon ja lukitaan pienellä riippulukolla, elektronisella aikalukolla tai muulla lukitusmekanismilla. Näin anaalitulppaa on mahdotonta poistaa ilman lukon avainta tai yhdistelmää. Elektronisella aikalukolla lukitun peräaukkotulpan avulla peräaukkotulppaa on mahdotonta poistaa ennen kuin ennalta asetettu aika (esimerkiksi 20 minuuttia tai 100 tuntia) on kulunut.

Lisää
Näytä 1 - 6 6 kohdetta 1 - 6
Näytä 1 - 6 6 kohdetta 1 - 6

Saksalaisen MEO:n Anal Master on lukittava anaalitulppa, joka voidaan lukita joko riippulukolla tai aikalukolla.

Anaalidominointi on aihe, joka on yhä tärkeämpi BDSM-skenessä. MEO:n ansiosta sellaista kontrollin menettämistä, jonka catherisointi on tehnyt suosituksi, voi nyt kokea myös anaalisesti hyvin lopullisella ja dominoivalla tavalla.

  • Kiihottaako sinua tunne siitä, että sinut täytetään täydellisesti ääriään myöten?
  • Onko ajatus anaalisesta dominoinnista aina kiihottanut sinua?
  • Kiihottaako sinua täysin pelkkä ajatus lukittavan anaalitulpan käyttämisestä syvällä sisälläsi koko päivän tai pidempään?
  • Oletko aina halunnut kokea tunteen siitä, että Mestarisi tai Domina saattaa sinut TÄYSIN fyysisen kontrollin alaiseksi?


Jos vastauksesi kaikkiin näihin kysymyksiin on kyllä, MEO Anal Master, lukittava anaalitulppamme, on unelmiesi täyttymys!

Kun olet asettanut sen paikalleen, anaalitulppamme leviää laajalle kuin taikaiskusta - nyt sinun tarvitsee vain sulkea ja lukita se. Ilman avainta et voi vetää Anal Masteria ulos itsestäsi. Vain avaimen avulla anaalitulppa voidaan palauttaa alkuperäiseen kokoonsa ja vetää ulos sinusta.

Varoitus: Jos kadotat avaimen, lukkoseppä on ainoa toivosi.


Mikä on lukittava peräaukkotulppa?

Lukittava peräaukkotulppa on eräänlainen seksilelu, joka työnnetään peräaukkoon ja lukitaan sitten pienellä riippulukolla, elektronisella aikalukolla tai muulla lukitusmekanismilla. Näin anaalitulppaa on mahdotonta poistaa ilman lukon avainta tai yhdistelmää. Elektronisella aikalukolla lukitun peräaukkotulpan avulla peräaukkotulppaa on mahdotonta poistaa ennen kuin ennalta asetettu aika (esimerkiksi 20 minuuttia tai 100 tuntia) on kulunut.

Lukittavia peräaukkotulppia käytetään monista eri syistä, esim:

  • Jotkut ihmiset nauttivat tunteesta, että kumppani kontrolloi heitä fyysisesti, ja lukittava anaalitulppa voi olla fyysinen osoitus tästä kontrollista.
  • Siveys: Lukittavaa anaalitulppaa voidaan käyttää osana siveysjärjestelmää, jossa alistuva kumppani ei saa seksuaalista tyydytystä, kunnes hallitseva kumppani päättää avata anaalitulpan lukituksen.
  • Julkinen leikki: Niille, jotka nauttivat julkisesta leikistä, lukittava anaalitulppa voi lisätä jännitystä ja riskiä.
  • BDSM: Lukittavia anaalitulppia käytetään usein BDSM-skenaarioissa osana dynaamista vallanvaihtoa, jossa toinen kumppani hallitsee ja toinen on alistuva.


On tärkeää huomata, että seksilelujen, myös lukittavien anaalitulppien, käytön tulisi tapahtua vain kaikkien asianomaisten henkilöiden nimenomaisella ja tietoisella suostumuksella. Lisäksi lukittavat anaalitulpat tulisi puhdistaa asianmukaisesti ja käsitellä hygieenisesti mahdollisten terveysriskien välttämiseksi.

MEO:n BDSM-verkkokaupasta löydät erilaisia lukittavia anaalitulppia riippulukoilla tai lukittavia anaalitulppia elektronisilla aikalukoilla, jotta voit toteuttaa fantasioitasi anaalisesta siveyssäännöstä. Lisäksi meillä on monia siveysvöitä miehilleja tietenkin klassisia anaalitulppia sekä puhallettavia anaalitulppia.