Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penis renkaat

Uutiskirje

Penis renkaat 

Penisrenkaiden suuri verkkokauppa: Penis on kova kuin teräs, iso ja pullea ja se pysyy pitkään vakaana seksin aikana nykyaikaisten penisrenkaidemme ansiosta!

Kova erektio on taattu: olipa kyseessä sitten silikoninen penisrengas tai metallinen penisrengas. Meiltä löytyy penisrenkaita kaikissa kokoluokissa ja materiaaleissa.

Penisrenkaiden suuri verkkokauppa: Penis on kova kuin teräs, iso ja pullea ja se pysyy pitkään vakaana seksin aikana nykyaikaisten penisrenkaidemme ansiosta!

Kova erektio on taattu: olipa kyseessä sitten silikoninen penisrengas tai metallinen penisrengas. Meiltä löytyy penisrenkaita kaikissa kokoluokissa ja materiaaleissa.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 122 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 122 kohdetta 1 - 12

Penisrenkaamme avulla saat elämäsi kovimman erektion!

 

Penis on kova kuin teräs ja kestävä kuin olympiamaratonjuoksija. MEO®:n penisrengas antaa luonnollisesti valtavan erektiovoiman ja lisää hauskuutta seksin aikana.

 

Penisrengas, kun se asennetaan tiukasti peniksen ja kivesten ympärille, voi paitsi tehdä peniksestäsi suuremman ja kovemman, myös saada sinut kestämään pidempään ja kokemaan voimakkaamman orgasmin.

 

MEO®:n penisrengas tukkii veren erektiokudoksessa estäen sen virtaamisen ulos peniksestä suonien kautta. Saat kivikovan, pullistuvan erektion hetkessä.

 

Jopa lievässä erektiohäiriössä MEO®:n penisrengas voi auttaa vahvistamaan ja ylläpitämään erektiota.

 

Ja se näyttää muuten aika vaikuttavalta. Pienestä peniksestä valtavaksi penikseksi alle kymmenessä sekunnissa!

 

Mitä muuta penisrengas tai -mansetti tekee?

 

  • parempi erektion laatu: kovempi, parempi ja vahvempi!
  • penis näyttää paljon suuremmalta!
  • Naiset ja miehet pitävät siitä yhtä lailla!
  • penisrenkaalla voi myös treenata pidempää erektiota!
  • viivästyttämällä orgasmia, kliimaksin aikainen tunne on entistäkin voimakkaampi!

 

Säädettävä penisrengas, penisrengassetti kokeiltavaksi

 

Kaikille niille, jotka ovat innokkaita kokeilemaan penisrengasta, mutta joilla ei ole mittanauhaa käsillä, MEO esittelee tämän käytännöllisen penisrengassetin kolmessa koossa. Näin aloittelijakin voi mukavasti testata veren pysähtymisen ja äärimmäisen kovan erektion ihmeellistä vaikutusta. Renkaita voidaan käyttää peniksen ympärillä tai peniksen ja kivesten ympärillä samanaikaisesti. Klikkaa tästä Cock Ring Set (klikkaa tästä).

 

Hyvät penisrenkaat yhdellä silmäyksellä

 

Jos haluat kokeilla penisrengasta, sinun ei kannata tarttua ensimmäiseen vastaan tulevaan kalurirenkaaseen. Penisrenkaan on istuttava hyvin ja tukevasti ja oltava mukava käyttää. Siksi penisrenkaaseen kannattaa sijoittaa hieman enemmän ja valita laatu. Penisrengaskaupastamme löydät taatusti juuri sinulle sopivan mallin:

 

Nahkainen kalurirengas tai nahkainen penisrengas

 

Nahkainen penisrengas on erittäin mukava käyttää. Suosituin nahasta valmistettu penisrenkaamme on malli Cock Ring Separator klikkaa tästä. Nahkainen kalurirengas on yleensä säädettävissä kooltaan soljen tai nepparikiinnikkeen avulla. Siksi se on ihanteellinen, kokoa säätävä kyrpäsormus aloittelijoille ja edistyneille pelaajille. CAZZOMEO® Penisrengas on.. Kukkarengas, joka on valmistettu nahasta, joka voi pidentää erektiokautta valtavasti tiukan istuvuutensa ansiosta.

 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kyrpärengas, penisrengas ruostumattomasta teräksestä valmistettu penisrengas

 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu Cock Ring tai Penis Ring - renkaamme ovat erittäin suosittuja miesten keskuudessa. Vaikuttavan ulkonäkönsä ansiosta ne eivät ole vain täydellinen potenssin lisääjä, vaan ne tarjoavat myös enemmän hauskuutta seksin aikana.

 

Metallista valmistettu kyrpärengas, metallista valmistettu penisrengas

 

MEO®:n metallinen penisrengas ei ainoastaan tee peniksestäsi kovempaa ja isompaa, vaan myös viivyttää siemensyöksyä. Voit siis nauttia vieläkin pidemmistä ja voimakkaammista orgasmeista masturboidessasi tai harrastaessasi seksiä.

 

Penisrengas, jossa on piilotettu videokamera

 

Cock Cam - Kyllä, se on juuri sitä, miltä se kuulostaa! Se on mikrokamera, joka voidaan asettaa peniksen tyven ympärille kyrpäsormukseksi, jolloin voit tallentaa kaikki eroottiset hetkesi. Tämä jännittävä tuote on ensimmäinen laatuaan markkinoilla ja vie kotivideosi uudelle tasolle.

 

Silikoninen penisrengas

 

BeauGosse-silikoninen penisrengas istuu tiukasti peniksen ympärille joustavan silikonin ansiosta, sillä se on sekä kiinteää että venyvää ja myös erityisen leveää. Voit siis nauttia kiihottavasta paineesta, joka auttaa sinua saavuttamaan uskomattoman voimakkaan orgasmin.

 

Kuminen penisrengas

 

Kuminen penisrenkaamme suurentaa penistä, tekee siitä kovan kuin teräs ja sitä voidaan käyttää koruna peniksen ja kivesten ympärillä tai kivespussin ympärillä. Kun kalurirengastamme käytetään housujen alla, pullea paketti erottuu jalkojen välistä.

 

Metallista ja silikonista valmistettu penisrengas

 

Ruostumattoman teräksen ja silikonin jalo yhdistelmä sekä tunnettuun "nenäliinakoodiin" perustuva värimaailma tekevät MEO:n penisrenkaasta sekä design- että nautintoesineen. Täydellisesti miehen anatomiaan räätälöity penisrengas takaa lujan seisokin ja pitkäkestoisen erektion.

 

Kukkarengas, jossa on magneettisuljenta, penisrengas, jossa on magneettisuljenta

 

Magneettinen penisrenkaamme on vastaus ikivanhaan kysymykseen: "Miten voin laittaa kalurirenkaan ja ottaa sen taas pois kovasta erektiosta huolimatta?" Toisin kuin perinteisissä penisrenkaissa, "Oh So Easy" Donut -penisrenkaissa on irrotettava magneettisegmentti, joka tekee sekä penisrenkaan laittamisesta että pois ottamisesta erittäin helppoa. Erityisesti kehitetyt kestomagneetit varmistavat, että kalurirenkaamme pysyy tukevasti paikallaan kovimmankin käytön aikana ja kunnes haluat ottaa sen uudelleen pois.

 

Penisrenkaan yhdistelmä butt plug

 

Penisrengas butt plug sopii täydellisesti vartaloosi ja tarjoaa kovan seisokin, kun taas pepputulppa tarjoaa anaalista nautintoa ja stimuloi eturauhasta. Penisrengas asetetaan peniksen ja kivesten ympärille kuten tavallinen kyrpärengas ja sitten butt plug työnnetään peräaukkoon kevyellä paineella.

 

Penisrengas kaiverruksella

 

Kaiverrettua penisrengastamme on vaikea voittaa yksinoikeuden suhteen, sillä jokainen malli on tiukasti rajoitettu. Eksplisiittiset kaiverrukset antavat lisäpotkua, kun f_ck.

 

Cock Ring SM, penisrengas piikeillä varustettuna

 

Hellävaraisesta kovaksi: BDSM-kukkarengas on helppo avata ja sulkea. Integroidut piikit tarjoavat lisää "stimulaatiota". Kukkarengasrenkaamme laitetaan päälle, kun se ei ole pystyssä.

 

Penisrengas, jossa on e-stimulaatio tai elektroseksikukkorenkaat

 

Sähköisellä penisrenkaalla (Estim ) nautit - veren pysäyttävän vaikutuksen ansiosta - vahvasta erektiosta, samalla kun stimulaatiovirta stimuloi sinut ekstaasiin. MEO®:n kyrpäsormus ruuhkauttaa veren corpus cavernosumissa. Tämä estää sitä virtaamasta ulos peniksestä suonien kautta. Näin saat kivikovan, pullistuvan erektion sekunneissa. Yhdessä laitteidemme, esimerkiksi MEO SexBoxin, kanssa virtaimpulssit stimuloivat jokaista herkkää nautintohermoa. Ne voivat laukaista äärimmäisiä, ekstaattisia tunteita.

 

Halpa penisrengas, halpa kyrpärengas

 

Tämän toteutetun penisrenkaan avulla mikään ei voi pidätellä sinua! Halpa penisrengas, joka ei jätä mitään toivomisen varaa. Laita se päälle ja nauti pidempikestoisesta ja intensiivisemmästä seksistä. Koska penisrengas on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, se ei ole joustava kuten muut kumista tai silikonista valmistetut kalurirenkaamme. Siksi se on vedettävä peniksen päälle ennen erektiota, tarvittaessa pienellä määrällä Aquameo®-liukuvoidetta.

 

Ylellinen penisrengas, design penisrenkaat

 

Tämä on saksalaista ammattitaitoa: tarkasti valmistettu ylellinen penisrengas erityisen jalon näköisenä, jonka muoto on sipulimainen ja soikea. Miellyttävä käyttömukavuus (kalurirenkaamme erityisen geometrian ansiosta) takaa kovan JA erityisen pitkäkestoisen erektion.

 

Donut Kukkarengas, penisrengas Donut

 

Tämä erityisen raskas Donut penisrengas on täydellinen malli todellisille miehille. Kukkarengas ympäröi peniksen ja kivekset kuin tiukasti kiinni pitävä käsi ja tarjoaa äärimmäisen mukavuuden tunteen. Penisrenkaamme tekee peniksestäsi kovan, paksun ja pullean ja tarjoaa pitkäkestoisen vasaraerektion. Saatavana myös kiimarengas tai penisrengas. Peniksen ja kivesten ympärille puettuna kalurirenkaamme kietoutuu "jalokiviesi" ympärille ja työntää ne pitkälle eteenpäin. Kukkarenkaidemme ihanteellinen leveys yhdistettynä täydellisesti porrastettuun kokovalikoimaan 25-55 mm ø takaa täydellisen istuvuuden.

 

Penisrengas, jossa on ball stretcher, penismansetti

 

Penismansetti (penisrengas kiveksirenkaalla) on hyväksi havaittu yhdistelmä kalurirengasta ja kiveksirengasta. Valmistettu pehmeästä, kestävästä ja siksi pitkäikäisestä naudannahasta. Mustasta teräksestä valmistetuilla soljilla tai painonapeilla.

 

On olemassa muitakin penisrenkaita, jotka sopivat erityisesti edistyneille käyttäjille. Jotkin renkaat voidaan varustaa butt plugdildo tai penistulppa.

 

Mitä muuta sinun pitäisi tietää penisrenkaista?

 

  • Käytä liukuvoidetta, laita penisrenkaat: Penisrengas on aina laitettava hieman liukuvoidetta käyttäen. Aquameon kaltainen voiteluaine on paras, sillä se on yhteensopiva lähes kaikkien materiaalien kanssa. Voiteluaine helpottaa myös penisrenkaan ottamista takaisin pois.
  • Aseta aikaraja: Kuinka kauan penisrengasta voi käyttää? Penisrengasta ei pääsääntöisesti saa käyttää yli 20 minuuttia kerrallaan. Jos tunnet tunnottomuutta tai kipua ennen tätä, penisrengas on poistettava välittömästi.
  • Penisrenkaan poistaminen: Penisrengas voidaan poistaa heti, kun penis on jälleen veltto. Sinun on varottava, ettet kisko häpykarvoja irti. Yleensä on suositeltavaa ajella häpykarvat ennen penisrenkaan laittamista.
  • Tärkeää: Älä koskaan nukahda penisrengas päässä.

 

Miten käytän penisrengasta?

 

Penisrenkaita voidaan käyttää peniksen varren ympärillä tai peniksen varren ja kivesten ympärillä samanaikaisesti, niin sanotun peniksen tyven kohdalla. Yleensä penisrenkaita käytetään peniksen tyven kohdalla. Niitä voidaan kuitenkin käyttää myös peniksen kärjen alapuolella tai peniksen varren keskellä. Tämä koskee yleensä värinää sisältäviä penisrenkaita, kuten MOTOVIBE-penisrengastamme.

 

Penisrenkaita, jotka voidaan asettaa peniksen tyven ympärille, tulisi käyttää, kun penis ei ole erektiossa. Tätä varten voit pujottaa sen ensin kivesten päälle ja sitten peniksen ympärille.

 

Penisrengas ja kondomi? Näin kondomin käyttäminen penisrenkaan kanssa onnistuu

 

Kondomin käyttäminen penisrenkaan kanssa on itse asiassa ongelmatonta ja saattaa olla jopa hyödyllistä. Jos käytät penisrengasta ensimmäistä kertaa, saatat miettiä, pitäisikö ensin laittaa kondomi vai penisrengas Kuuluuko kyrpärengas kondomin alle vai päälle? Jos laitat kondomin ensin, sinulla on se lisäetu, että penisrengas pitää myös kondomin paikallaan. Tämä vaihtoehto tarjoaa siis lisää turvallisuutta. Laita siis kondomi ensin ja sitten penisrengas kondomin päälle.

 

Penisrenkaan poistaminen - näin se toimii ilman kipua

 

Kukkarengas on helppo poistaa, jos olet ostanut oikean penisrenkaan, eli sellaisen, joka sopii kokonsa puolesta täydellisesti. Näin määrität penisrenkaan oikean koon.

 

Penisrenkaan poistaminen on ongelma vain, jos olet valinnut liian pienen mallin. Jos haluat olla varmalla puolella, valitse venyvä kumimalli tai magneettinen penisrengas.

 

Miten mittaan penisrenkaan?

 

Selvitä, mikä on oikea koko kyrpäsormukselle: Mikä koko sopii minulle ja kuinka kauan voin käyttää kukkarengasta? Kuinka kauan voit käyttää kukkarengasta?

 

Kukkarengasta, varsi- tai glanssirengasta tulisi käyttää vain niin kauan kuin se tuntuu sinusta mukavalta. TÄÄLTÄ löydät ladattavat ohjeet, joissa kerrotaan, miten kyrpäsormus laitetaan, ja annetaan yksityiskohtaisia neuvoja oikean koon valintaan. Nämä ohjeet sisältyvät myös jokaisen MEO:n kyrpäsormuksen mukana tai niitä voi pyytää meiltä puhelimitse. Yleisesti ottaen kyrpä- tai penisrenkaan tulisi harjoittaa sellaista painetta, joka koetaan miellyttäväksi, mutta se ei saisi myöskään olla liian kireä. Penisrenkaiden postimyyntitoimittajana saamiemme kokemusten perusteella 45 mm:n halkaisija on sopiva normaalin kokoisille peniksille (kun penisrengasta käytetään peniksen ja kivesten ympärillä). Vielä kerran, pieni Aquameo-voitelugeeli helpottaa pukemista!

 

Miten laitan kalurirenkaan päälle?

 

Miten laitan kalurirenkaan, olet varmaan jo kysynyt itseltäsi. Mikään ei voisi olla yksinkertaisempaa! Voit ladata kuvitetun kukkorenkaan pukemisoppaamme seuraavasta linkistä: Cock Ring Instruction Manual

 

Oletko saanut tietoa ja haluat tilata itsellesi sopivan kukkarengasrenkaan?

 

Löydät suuren valikoiman MEO Penis Ring -verkkokaupasta kategoriasta Penisrenkaat.