Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Turvalliset siveysvyöt

Uutiskirje

Turvalliset siveysvyöt 

Murtumissuojatut siveysvyöt miehille. Saksalaiset laatutuotteet. Soveltuvat pitkäaikaiseen siveyssapitoon.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 34 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 34 kohdetta 1 - 12

Miesten siveys on BDSM-käytäntö, jossa mies käyttää laitetta, jota kutsutaan usein siveysvyöksi, penishäkiksi tai siveyslaitteeksi, joka estää häntä ryhtymästä seksuaalisiin tekoihin tai koskettamasta sukupuolielimiään. Siveysvyötä käytetään yleensä osana vallanvaihtoa, jossa toinen kumppani ottaa avaimenhaltijan roolin (keyholder), joka hallitsee siveysvyötä ja vapauttaa toisen kumppanin siveydestä.

Miestensiveysvöitä ja -laitteita on saatavilla verkkokaupastamme eri malleissa, materiaaleissa ja koossa. Ne voivat olla valmistettu metallista, muovista, nahasta tai silikonista. Joitakin yleisimpiä malleja ovat:

Perinteiset siveysvyöt: Nämä ovat vyötärön ympärille asetettavia vöitä, jotka peittävät sukupuolielimet. Ne on yleensä valmistettu metallista ja lukitaan avaimella.
Nykyaikaiset siveyslaitteet: Nämä ovat peniksen ympärillä pidettäviä laitteita, jotka lukitaan avaimella tai yhdistelmälukolla. Ne voivat olla valmistettu metallista, muovista tai silikonista. Ne voivat olla kokonaisia häkkejä, jotka peittävät koko peniksen, tai osittaisia häkkejä, jotka peittävät vain peniksen terskan.
Cock rings with chastity device: Nämä ovat renkaita, joita käytetään peniksen tyven ympärillä ja jotka lukitaan avaimella tai yhdistelmälukolla. Ne voivat olla valmistettu metallista, muovista tai silikonista.

Miesten siveyslaitteen kohokohdat:

  • Siveyssääntöjä voidaan käyttää luomaan kontrollin ja alistumisen tunnetta BDSM-suhteessa.
  • Siveysvyötä voidaan käyttää osana vallanvaihtoa, jossa toinen kumppani ottaa avaimen haltijan roolin
  • Siveysvyötä voidaan käyttää uusien rajojen ja rajoitusten tutkimiseen seksuaalisen toiminnan ympärillä.


Miesten siveysvyöstä aiheutuvat haitat:

  • Siveysvyö voi olla epämiellyttävä tai rajoittava, kun siveysvyötä käytetään pidemmän aikaa
  • Siveysvyöt voivat aiheuttaa ihoärsytystä tai ihottumaa
  • Siveyssiteen käyttäminen voi olla psykologisesti riskialtista, jos henkilö ei ole valmistautunut puolustuskyvyttömyyden tai eristäytyneisyyden tunteisiin, joita voi esiintyä.
  • Se voi olla myös fyysisesti riskialtista, jos siveysvyö on liian tiukka tai rajoittava tai jos henkilö ei pysty vapauttamaan itseään hätätilanteessa.


On tärkeää muistaa, että BDSM-käytännöt edellyttävät molemminpuolista suostumusta ja viestintää ja että turvallisuus on tärkeä näkökohta. Ennen kuin käytät siveysvyötä, sinun on keskusteltava siitä kumppanisi kanssa, asetettava rajat ja käytettävä turvallista sanaa. On myös tärkeää olla tietoinen siveysvyön käyttöön liittyvistä riskeistä ja aina pitää olla keino vapauttaa passiivinen mies tarvittaessa nopeasti. On tärkeää tarkistaa siveysvyö ennen käyttöä ja sen jälkeen, ettei siinä ole vikoja tai ongelmia, ja varmistaa, että se istuu kunnolla eikä aiheuta epämukavuutta tai rajoita verenkiertoa. Ennen käyttöä ja käytön jälkeen siveysvyö on puhdistettava suihkeellamme INSTACLEAN.