Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Anaalin venytys

Uutiskirje

Butt plug Challenger - Extremeo-sarja

Haluatko tutkia anaalin venyttämisen taidetta tai valmistautua nyrkkeilyistuntoon? Silloin "Challenger" suositusta Extremeo-sarjastamme on juuri oikea sinulle. Tämä butt plug on suunniteltu erityisesti venyttämään peräaukkoa ja tarjoamaan samalla intensiivistä stimulaatiota.

Lisätietoja

3445/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Haluatko tutkia anaalisen venyttelyn taidetta tai valmistautua täydellisesti nyrkkisessioon? Silloin "Challenger" suositusta Extremeo-sarjastamme on juuri oikea sinulle. Tämä butt plug on kehitetty erityisesti venyttämään peräaukkoa ja tarjoamaan samalla intensiivistä stimulaatiota.

     

    Oletko valmis haasteeseen? Tutustu "Challengeriin"!

     

    Extremeo-sarjaan kuuluvan butt plug nimitystä "Challenger" ei valittu sattumanvaraisesti. Se edustaa puhdasta haastetta, joka sinun on kohdattava tutkiaksesi ja laajentaaksesi peräaukkosi rajoja. Ja juuri tämän haasteen monet näkevät kutsuna - kutsuna intensiivisiin, ennennäkemättömiin kokemuksiin. "Challenger" kutsuu sinut astumaan uusille urille, tutustumaan itseesi ja omiin mieltymyksiisi täysin uudella tavalla. Se on enemmän kuin pelkkä butt plug, se on tehtävä äärimmäisten nautintojen uuteen maastoon.

     

    Challenger: Ihanteellinen butt plug intensiiviseen anaali-venyttelyyn!

     

    • Materiaali ja toteutus: Laadukkaasta vinyylistä valmistettu "Challenger" tekee vaikutuksen silkkisen pehmeällä pinnallaan, jonka ansiosta se voidaan työntää varovasti peräaukkoon. Joustavuudestaan huolimatta, jonka ansiosta se ulottuu jokaiseen kehon osaan, butt plug säilyttää tarvittavan lujuuden, jotta se voidaan työntää sisään.

     

    • Ainutlaatuinen muotoilu: Tämän butt plug erityispiirteenä on sen uritettu varsi, jossa on 7 paksua poikittaista uraa, jotka on sijoitettu paksun kiiman alle koko varren alueelle. Nämä urat tehostavat stimulaatiota jokaisen peräaukkoon työnnettävän ja sieltä ulos otettavan työnnön yhteydessä ja takaavat unohtumattoman peräaukon venytyskokemuksen.

     

    • Turvallisuus ja mukavuus: Leveä imupohja mahdollistaa käytön ilman käsiä ja takaa samalla, että butt plug ei työnnetä liian syvälle. Näin ollen Challenger yhdistää maksimaalisen nautinnon ja maksimaalisen turvallisuuden.

     

    • Täydellinen peräaukon venytykseen: Vaikuttavan 16 cm:n pituutensa ja jopa 6,8 cm:n halkaisijansa ansiosta "Challenger" on ihanteellinen peräaukon venytykseen. Se valmistaa sinut askel askeleelta vahvempiin ja suurempiin tunkeutumisiin, olipa kyseessä sitten isompi dildo tai jopa anaalin venyttely fisting.

     

    Lyhyesti sanottuna Extremeo-sarjan "Challenger" ei ole pelkkä butt plug, vaan todellinen pelinvaihtaja ja ihanteellinen harjoitteluväline kaikille, jotka haluavat pidentää anaalikokemustensa rajoja. Sen avulla valmistautumisesta, venyttelystä ja stimulaatiosta tulee jännittävä kokemus! Oletko valmis "Haastajaan"? Ota selvää nyt!

     

    Extremeo anaalitulpan puhdistus ja käyttö:

     

    • Helppo käyttää: Anaalitulpan asettaminen peräaukkoon voi olla nautinnollinen ja miellyttävä kokemus - varsinkin jos tiedät, miten se tehdään oikein. Helpottaaksesi peräaukkotulpan asettamista peräaukkoon suosittelemme suosittua Extremeo Spray -suihkettamme. Lyhyt suihkaus rentouttaa sulkijalihasta. Tämä tekee peräaukkotulpan asettamisesta erityisen hellävaraista nautintoa.

    • Oikea liukuvoide ja Lube Shooter: Oikea liukuvoide voi tehdä kaiken eron. Extremeo-persetulpan kaltaisten tuotteiden kanssa kannattaa välttää silikonipohjaisia voiteluaineita, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Sen sijaan suosittelemme vesipohjaisia voiteluaineita, kuten Aquameo tai Alphamale Aqua. Nämä antavat miellyttävän tunteen ja ovat turvallisia käyttää vinyyli- tai silikonipylvästulppien kanssa. Lube Shooter tai liukuvoiteen applikaattori optimoi kokemuksen anaaliseksileluista, kuten pepputulpista. Se mahdollistaa voiteluaineen syvemmän ja tasaisemman jakautumisen peräaukkokanavaan, mikä tekee pepputulpan asettamisesta mukavampaa ja turvallisempaa. Koska peräaukko ei tuota omaa voiteluainetta, riittävä voiteluaineen saanti vähentää kitkaa ja loukkaantumisriskiä. Lisäksi Lube Shooter mahdollistaa puhtaan ja tarkan levityksen ilman voiteluaineen tuhlausta.

    • Puhdistus: Extremeo-pyllytulppa on puhdistettava huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. Suurin osa liasta voidaan helposti poistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Perusteelliseen ja hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme myös VERYCLEAN -suihkettamme. Nopea suihkutus varmistaa, että butt plug on aina valmis seuraavaa seikkailua varten.

     

    Lisätietoja:

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    è il mio primo toy di questo tipo

    è il mio primo toy di questo tipo e fatico ancora un po ad accoglierlo, però sembra molto intrigante ed eccitante

      Arviointi 

      Excellent training device!

      It's a beast, very large and very heavy, so it doesn't slip around. Good training device for stretching!

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Recommended

      Firstly; I only use this toy vaginally. It’s comfortable and a challenge; depending on my mood. I love how it stretches me and feels inside. It’s made from quality materials. My husband likes watching me to see how far down I can go. I’d recommend it to other women who like larger dildos and are playful.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      It's perfect

      The entry is gently and easy just remember to be genius with the lube on your crack as well as your hole the plug is the perfect shape to open your ass up and slide right in the ridges feel so amazing I don't know how to further describe, if your looking to gently stretch your ass so you can enjoy feeling your ring being flexed and having something push on your prostate in just the right way, oh and it is the perfect slightly squishy firmness to make you cum your brains out then this is it not for beginners is a lie the beauty of this is if you take your time and are careful like you should be with any toy you will get whatever results you want easily. It only looks intimidating it is not it's a joy that you can use to start working up to the full size or just use what you need to cum when you want from inserting whenever you want something like that.

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Der Wahnsinn

      ich bin angenehm überrascht von der Verarbeitung und dem Aussehen .Das Ding ist richtig schön groß

        Arviointi 

        Saugeil

        Raufsetzen und einführen.Wahnsinn,einfach unbeschreiblich.
        Selber Ausprobieren und Geniessen.Mehr kann man nicht sagen.
        Wahnsinns Teil.

        • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Butt plug Challenger - Extremeo-sarja

        Butt plug Challenger - Extremeo-sarja

        Haluatko tutkia anaalin venyttämisen taidetta tai valmistautua nyrkkeilyistuntoon? Silloin "Challenger" suositusta Extremeo-sarjastamme on juuri oikea sinulle. Tämä butt plug on suunniteltu erityisesti venyttämään peräaukkoa ja tarjoamaan samalla intensiivistä stimulaatiota.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: