Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Crops & kepit

Uutiskirje

BDSM crop mustana aloittelijoille ja ammattilaisille

Tämä vaikuttava BDSM-sato voi olla ensimmäinen askel kohti salaisten fantasioiden toteuttamista tai BDSM-kokemusten laajentamista. BDSM-kasvattimessa on kaikki, mitä tarvitset kiehtovaan dominoinnin ja alistumisen leikkiin: helppo käsiteltävyys, hallinta ja monipuolisuus.

Lisätietoja

3502/00

$24.22


-$5.53

$18.69

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Tämä vaikuttava BDSM-sato voi olla ensimmäinen askel kohti salaisten fantasioiden toteuttamista tai BDSM-kokemusten laajentamista. BDSM-kasvattimessa on kaikki, mitä tarvitset kiehtovaan dominoinnin ja alistumisen leikkiin: helppo käsiteltävyys, hallinta ja monipuolisuus. Lisäksi BDSM-sato on viehättävä ja tyylikäs, mikä voi nostaa BDSM-sessiot aivan uudelle tasolle.

  Mustan BDSM-saton kohokohdat:

  • Joustava cropin varsi: Mahdollistaa BDSM cropin iskun voimakkuuden tarkan hallinnan.
  • Hienosti punottu kahva: Varmistaa optimaalisen käsittelyn ja tyylikkään ulkonäön.
  • Kestävä materiaali: Laadukas nahka takaa vakauden ja pitkäikäisyyden.
  • Käsihihna: Lisähallintaa BDSM-ruoskaa käytettäessä.
  • Monipuolinen: Ihanteellinen hellävaraisiin kosketuksiin ja voimakkaisiin iskuihin, täydellinen aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.


  Joustava BDSM-piiska mahdollistaa sekä hellävaraiset kosketukset että tarkat, voimakkaat iskut, riippuen omista ja kumppanisi mieltymyksistä. BDSM cropin kahvan päässä oleva rannehihna antaa lisää vakautta käytön aikana.

  Musta BDSM cropimme on valmistettu vegaaninahasta ja on erittäin kestävä. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea dominoinnin ja alistumisen, kivun ja nautinnon välinen leikki aivan erityisellä tavalla laadusta ja turvallisuudesta tinkimättä.

  Syvänmustan värinsä ja huolellisesti punotun kahvansa ansiosta tämä BDSM-koura on hienostuneen ja salaperäisen näköinen, mikä lisää koko kokemusta. Se ei ole vain loistava lisävaruste BDSM:n tutkimiseen, vaan se on myös esteettinen kohokohta, joka täydentää kokoelmasi.

  Olitpa sitten vasta aloittamassa BDSM:n kiehtovassa maailmassa tai jo kokenut, tämä BDSM-koura on oikea lisävaruste sinulle. Sen avulla voit toteuttaa villeimmätkin fantasioitasi ja löytää uuden tason intiimiyttä ja nautintoa.

  Anna eleganssin, tarkkuuden ja voiman jännittävän yhdistelmän lumota itsesi. Koe unohtumattomia himon ja dominoinnin hetkiä tämän ihanan BDSM-sadon avulla. On aika toteuttaa synkimmät fantasiasi ja BDSM-sato on uskollinen liittolaisesi.

  Lisätietoja:

  • Impact Play ja selkäsaunaan
  • Impact Play Lisävaruste sarjastamme Mauvais Garçon
  • Väri: Musta
  • Materiaali: vegaaninahka, puu, nailon
  • Pituus: n. 70 cm
  • BDSM-koura käytössä: BDSM-kouraamme käytettäessä on tärkeää toimia aina vastuullisesti ja huolellisesti. BDSM-leikkien tulisi aina perustua SSC-periaatteeseen (Safe, Sane, Consensual), mikä tarkoittaa, että kaiken toiminnan tulee olla turvallista, järkevää ja yhteisymmärrykseen perustuvaa. Viestintä ja keskinäinen luottamus ovat keskeisiä tekijöitä, jotta varmistetaan, että kaikki osapuolet nauttivat kokemuksesta ja tuntevat olonsa mukavaksi.
  • On tärkeää tutustua kumppanisi rajoihin ja signaaleihin ennen BDSM-sadon käyttöä. On aina sovittava turvallisesta sanasta tai merkistä, jotta kohtaus voidaan tarvittaessa lopettaa välittömästi. Suosittelemme tutustumaan tekniikoihin ja turvatoimiin etukäteen, varsinkin jos olet uusi BDSM-maailmassa. Tämä auttaa välttämään ei-toivottuja vammoja ja varmistaa turvallisen ja tyydyttävän kokemuksen molemmille osapuolille.
  • Muista, että BDSM on muutakin kuin fyysistä leikkiä; siinä on kyse myös psykologisesta hyvinvoinnista. Muista varata riittävästi aikaa jälkihoitoon ja keskinäiseen vaihtoon intensiivisten kohtausten jälkeen, jotta voit varmistaa kaikkien osapuolten emotionaalisen ja fyysisen turvallisuuden. Tällä asenteella BDSM-kasvatuksemme käyttäminen on rikastuttava ja nautinnollinen kokemus kaikille.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Prodotto di ottima fattura

  Prodotto di ottima fattura

   Kirjoita oma arvostelusi

   BDSM crop mustana aloittelijoille ja ammattilaisille

   BDSM crop mustana aloittelijoille ja ammattilaisille

   Tämä vaikuttava BDSM-sato voi olla ensimmäinen askel kohti salaisten fantasioiden toteuttamista tai BDSM-kokemusten laajentamista. BDSM-kasvattimessa on kaikki, mitä tarvitset kiehtovaan dominoinnin ja alistumisen leikkiin: helppo käsiteltävyys, hallinta ja monipuolisuus.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: