Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM Crops & kepit

Uutiskirje

BDSM crop punaisena aloittelijoille ja ammattilaisille

Tutustu Impact Play kiehtovaan maailmaan 70 cm:n pituisella BDSM-sadollamme, joka on kirkkaan punainen. Tämä BDSM-sato on täydellinen lisävaruste kokeneille BDSM-rakastajille sekä uusille tulokkaille, jotka haluavat tutustua jännittävään dominoinnin ja alistumisen peliin.

Lisätietoja

3503/00

saatavilla

  Lisätietoja

  Tutustu Impact Play kiehtovaan maailmaan 70 cm:n pituisella BDSM-sadollamme, joka on kirkkaan punainen. Tämä BDSM-sato on täydellinen lisävaruste kokeneille BDSM:n ystäville sekä uusille tulokkaille, jotka haluavat tutustua jännittävään peliin dominoinnista ja alistumisesta.

  BDSM-satomme jokainen yksityiskohta on mietitty huolellisesti, jotta varmistetaan intensiivinen mutta turvallinen kokemus. BDSM cropin kahva on punottu, ja se takaa optimaalisen käsittelyn lisäksi myös tyylikkään ulkonäön. BDSM-kouran päässä on nahkainen rannehihna, joka tarjoaa lisäturvallisuutta ja kontrollia käytön aikana.

  Punaisen BDSM-kouran kohokohdat:

  • Jousitettu varsi: Mahdollistaa iskun voimakkuuden tarkan hallinnan.
  • Taidokkaasti punottu kahva: takaa BDSM-kouran optimaalisen käsittelyn ja tyylikkään ulkonäön.
  • Kestävä materiaali: Laadukas nahka takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden.
  • Käsihihna: Tarjoaa lisähallintaa BDSM-ruoskaa käytettäessä.
  • Monipuolinen käyttö: Ihanteellinen hellävaraisiin kosketuksiin ja voimakkaisiin iskuihin, täydellinen aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille.


  BDSM-piiskan varsi on jousitettu, joten voit säätää intensiteettiä tarkasti - hellävaraisista hyväilyistä voimakkaisiin iskuihin. Laadukas materiaali ja erinomainen työstö takaavat, että BDSM-piiska on kestävä ja vankka, ihanteellinen intohimoisiin BDSM-sessioihin.

  Tämän BDSM-piiskan avulla voit antaa kumppanillesi hellävaraisia kosketuksia tai voimakkaita iskuja ja tutkia nautinnon rajoja uudella tavalla. BDSM-kouran punainen väri lisää visuaalisen elementin, joka korostaa eroottista jännitettä dominoinnin ja alistumisen välillä.

  BDSM-koura on monipuolinen väline Impact Play, joka ei saisi puuttua yhdestäkään BDSM-välineestä. Olitpa sitten kokenut Dom tai utelias Sub, tästä BDSM-kourasta tulee kokoelmasi keskipiste ja se tarjoaa sinulle unohtumattomia hetkiä.

  Koe nyt BDSM-kouramme avulla eleganssin, tarkkuuden ja intensiteetin jännittävä yhdistelmä. On aika toteuttaa syvimmätkin fantasioitasi - punaisella BDSM-sirkallamme, joka ei jätä mitään toivomisen varaa.

  Lisätietoja:

  • Impact Play ja selkäsaunaan
  • Impact Play Lisävaruste sarjastamme Mauvais Garçon
  • Väri: punainen
  • Materiaali: vegaaninahkaa, puuta, nailonia
  • Pituus: n. 70 cm
  • BDSM-ruoskaa käytettäessä on tärkeää toimia aina vastuullisesti ja huolellisesti. BDSM-leikkien tulisi aina perustua SSC-periaatteeseen (Safe, Sane, Consensual), mikä tarkoittaa, että kaiken toiminnan tulee olla turvallista, järkevää ja yhteisymmärrykseen perustuvaa. Viestintä ja keskinäinen luottamus ovat keskeisiä tekijöitä, jotta kaikki osapuolet nauttivat ja tuntevat olonsa mukavaksi.
  • BDSM-koura käytössä: On tärkeää tutustua kumppanin rajoihin ja signaaleihin ennen BDSM-kouran käyttöä. On aina sovittava turvallisesta sanasta tai signaalista, jotta kohtaus voidaan tarvittaessa lopettaa välittömästi. Suosittelemme tutustumaan tekniikoihin ja turvatoimiin etukäteen, varsinkin jos olet uusi BDSM-maailmassa. Tämä auttaa välttämään ei-toivottuja vammoja ja varmistaa turvallisen ja tyydyttävän kokemuksen molemmille osapuolille.
  • Muista, että BDSM on muutakin kuin fyysistä leikkiä; siinä on kyse myös psykologisesta hyvinvoinnista. Muista varata riittävästi aikaa jälkihoitoon ja keskinäiseen vaihtoon intensiivisten kohtausten jälkeen, jotta voit varmistaa kaikkien osapuolten emotionaalisen ja fyysisen turvallisuuden. Tällä asenteella BDSM-kasvatuksemme käyttäminen on rikastuttava ja nautinnollinen kokemus kaikille.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Lo schiaffetto è sonoro

  E' evidente che questo prodotto non si usa per equitazione. Mi è piaciuta molto la sonorità dello schiaffo che dà il terminale. Al di là di questo, la fattura sembra buona e anche l'aspetto. Si usa bene e si dosa bene l'intensità. Mi sono trovato bene nei due ruoli.

   Kirjoita oma arvostelusi

   BDSM crop punaisena aloittelijoille ja ammattilaisille

   BDSM crop punaisena aloittelijoille ja ammattilaisille

   Tutustu Impact Play kiehtovaan maailmaan 70 cm:n pituisella BDSM-sadollamme, joka on kirkkaan punainen. Tämä BDSM-sato on täydellinen lisävaruste kokeneille BDSM-rakastajille sekä uusille tulokkaille, jotka haluavat tutustua jännittävään dominoinnin ja alistumisen peliin.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   20 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: