Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sidonnaisuus

Uutiskirje

Nahkainen nilkkahihna - MEO Bondage DeLuxe

Sidonta vaatii joko taitoa tai tätä loistavaa tuotetta! Nämä bondage-hihnat ovat juuri sopivat, jos haluat yhdistää laadun, mukavuuden ja tyylin yhdessä tuotteessa. Saatavana eri pituuksina - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - MEO:n bondage-hihnat tarjoavat mukautuvuutta, joka sopii jokaiseen tilanteeseen ja jokaiseen vartalotyyppiin.

Lisätietoja

$33.06


-5%

$31.41

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Sidonta vaatii joko taitoa tai tätä loistavaa tuotetta! Nämä bondage-hihnat ovat juuri sopivat, jos haluat yhdistää laadun, mukavuuden ja tyylin yhdessä tuotteessa.  MEO:n bondage-hihnoja on saatavana eri pituuksina - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - ja ne sopivat joka tilanteeseen ja vartalotyyppiin.Miksi nämä bondage-hihnat ovat ammattilaisten ykkösvalinta: Tavalliset mustat bondage-hihnat ovat ajaton klassikko - mutta olkaamme rehellisiä, joskus se voi olla hieman jännittävämpää. Nilkkahihnamme on vuorattu sinisellä nappanahalla, ja ne on koristeltu yhteensopivilla värillisillä ompeleilla.

  Tämä tuo väriläiskän seuraavaan seksikkääseen bondage-sessioosi. Voit tietysti yhdistää useita sitomishihnojamme sitoaksesi raajat yhteen tai sängynpylvääseen.

  Mielikuvituksellasi ei ole rajoja, sillä eri pituiset kiinnityshihnamme tarkoittavat, että mahdollisuudet ovat loputtomat! Jokaiseen kiinnityshihnaan on integroitu kiinteästi vankka ruostumattomasta teräksestä valmistettu D-rengas, joka sijaitsee soljen päässä helpon ja joustavan kiinnityksen varmistamiseksi. Fetlock-hihnat on valmistettu parhaasta nahasta, ja ne on varustettu vahvalla ja kestävällä rullasoljella, jossa on pyöreät hihnareiät noin 1,6 cm:n etäisyydellä toisistaan. Tämä takaa turvallisen ja mukavan pidon, juuri niin kuin haluat.

  Sorkkahihnamme eivät ole ainoastaan toiminnallisia, vaan nahkavuoren ansiosta ne tuntuvat myös erittäin mukavilta suoraan iholla.Sorkkahihnamme, joita on saatavana eri pituuksina - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - ovat erittäin monipuoliset ja joustavat, ja ne sopivat joka tilanteeseen ja jokaiseen yksilölliseen ruumiinrakenteeseen:

  • Nahkainen kiinnityshihna, pituus 45 cm: Tämä lyhyempi kiinnityshihna soveltuu erityisesti yksittäisten raajojen, kuten käsien, alaraajojen jne. kiinnittämiseen tuolin selkänojaan. Se on riittävän pitkä kahden ranteen sitomiseen yhteen. Täydellinen yhdysremmi, kun se pujotetaan kahden remmin ympärille 90 asteen kulmassa.
  • Nahkainen kiinnityshihna, pituus 60 cm: Kiinnityshihna jalkojen kiinnittämiseen ja vahvempien raajojen kiinnittämiseen tai perushihnana kiinnitettäväksi sängynpylväisiin, tolppiin tai huonekaluihin.
  • Nahkainen kiinnityshihna, pituus 90 cm: Tämä pidempi kiinnityshihna soveltuu erityisesti raajojen kiinnittämiseen leveämpiin tolppiin, tuolin selkänojaan tai vastaaviin. Vai haluaisitko kiinnittää rajoitushihnan patjan ympärille? Jos leveys on esimerkiksi 90-100 senttimetriä, voit yhdistää 60 cm:n pituisen ja 150 cm:n pituisen hihnan.
  • Nahkainen kiinnityshihna, pituus 120 cm: Tämä pitkä kiinnityshihna sopii erinomaisesti hoikkien ylävartaloiden kiinnittämiseen esim. tuolin selkänojaan. Ihanteellinen vartalon kiinnittämiseen erilaisiin tolppiin tai huonekaluihin.
  • Nahkainen kiinnityshihna, pituus 150 cm: Tällä pituudella kiinnityshihna sopii useimpien sellaisten esineiden ympärille, joihin joku halutaan sitoa. Tarvittaessa kiinnityshihnaa voidaan tietenkin pidentää lisähihnoilla.


  Rajoitushihnoja, erityisesti MEO:n kaltaisia nahkahihnoja, ei käytetä ainoastaan liikkumisvapauden rajoittamiseen. Ne tehostavat kokemusta ja edistävät kumppanien välistä luottamusta ja läheisyyttä.

  Hihnamme todistavat, että estetiikan ja toiminnallisuuden välillä ei tarvitse tehdä kompromisseja.Unohda kaikki, mitä tiesit bondagesta.

  MEO:n kiinnityshihnat asettavat uudet standardit! Soljilla varustetut kiinnityshihnat tarjoavat useita etuja perinteisiin käsi- ja nilkkahihnoihin tai bondage-köysiin verrattuna. Ensinnäkin solkijärjestelmä mahdollistaa nopean ja tarkan säädön käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa, että rajoitushihna voidaan säätää niin tiukaksi tai löysäksi kuin halutaan ilman solmuja tai monimutkaisia kiinnikkeitä. Lisäksi nahka, erityisesti käyttämämme kaltainen korkealaatuinen nahka, on tunnettu kestävyydestään ja lujuudestaan. Ajan myötä se mukautuu kehon muotoon, muuttuu pehmeämmäksi ja miellyttävämmäksi menettämättä kuitenkaan kestävyyttään.

  Tämä takaa miellyttävän tuntuman, vaikka kumppani olisi sidottuna hyvin pitkään. Toinen suuri etu, jonka hihnat tarjoavat köysiin tai yksittäisiin nahkaisiin ranne- ja nilkkamansetteihin verrattuna, on niiden monipuolisuus. Niitä voidaan käyttää eri puolilla kehoa, ja ne tarjoavat siten lukuisia kiinnitysvaihtoehtoja. Olipa kyse sitten käsien, jalkojen tai jopa monimutkaisempien bondage-tekniikoiden sitomisesta - soljilla varustetun sitomishihnan avulla mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Solkien rakenne tarjoaa myös lisäturvallisuutta, sillä soljet ovat usein vakaampia ja luotettavampia kuin solmut.

  Riski siitä, että sidontanauha irtoaa vahingossa tai että sidottu kumppani voi vapautua, on minimoitu. Lopuksi myös estetiikka puhuu puolestaan: hienosta nahasta valmistetut sidontanauhat eivät ainoastaan näytä tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä, vaan ne antavat myös ylellisyyden ja yksinoikeuden tunteen.

  Tämä voi parantaa merkittävästi bondage-istunnon aistillista ilmapiiriä. Bondage-hihnamme tarjoavat turvallisen ja mukavan tavan sitoa itsesi tai kumppanisi ja nauttia intensiivisistä aistillisista kokemuksista, joita ehdoton liikkumisrajoitus tuo mukanaan. Olitpa sitten vasta-alkaja tai pitkäaikainen bondage-harrastaja, MEO:n deluxe-ondage-hihnat inspiroivat sinua ja ovat täydellisiä nauttimaan hallinnan ja alistumisen aistillisesta leikistä.Lisätietoja:

  • MEO:n deluxe-nilkkahihnat
  • Tukeva mutta tarpeeksi pehmeä turvalliseen orjuuteen, tarpeeksi mukava pitkiin ja erittäin pitkiin orjuusistuntoihin.
  • Materiaali: Valmistettu kasviparkitusta naudannahasta.
  • Metallisoljet MEO-Germany-kohokuvioinnilla, ruostumattomasta teräksestä valmistetut niitit.
  • Olemme rei'ittäneet koko nilkkahihnan vyön tavoin, jotta voit kiinnittää sen riittävän tiukasti kaikissa mahdollisissa asennoissa.
  • Saatavana eri pituuksina: 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm.
  • Leveys: n. 38 mm.
  • Hihnan reiät n. 1,6 cm:n välein.
  • MEO:n BDSM-nahkatuotteet edustavat korkeinta laatua ja ylellistä ammattitaitoa. Eksklusiiviset tarvikkeet on valmistettu ensiluokkaisesta nahasta, ja niille on ominaista niiden kestävyys ja korkea käyttömukavuus. Huolellinen käsityötaito takaa, että jokainen tuote on paitsi toimiva myös esteettisesti miellyttävä. Valikoimaan kuuluu erilaisia tuotteita, kuten käsi- ja nilkkahihnoja, silmänaamioita, suukapuloita ja erikoisbondage-vöitä, jotka on suunniteltu erityisesti tehostamaan BDSM-kokemusta. Jokainen MEO:n nahkatuote täyttää korkeimmat suunnittelua ja mukavuutta koskevat vaatimukset. Anatominen istuvuus ja säädettävät kiinnikkeet takaavat, että tuotteet istuvat tukevasti ja mukavasti myös pidempien istuntojen aikana. Lisäksi nahkatuotteet ovat poikkeuksellisen kestäviä BDSM-leikkien kovien vaatimusten täyttämiseksi. Nahkatarvikkeiden valikoiman ansiosta MEO:n asiakkaat voivat toteuttaa fantasiansa täysin ja tutkia erilaisia skenaarioita. Olipa kyse sitten aloittelijoista tai kokeneista BDSM-faneista, MEO:n nahkatuotteet tarjoavat oikean lisävarusteen jokaiseen makuun ja mieltymykseen. Perinteisen käsityötaidon ja modernien suunnittelukonseptien yhdistelmä tekee MEO:n BDSM-nahkatuotteista olennaisen osan jokaista hyvin varustettua BDSM-kokoelmaa.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Works perfectly!

  Comfortable and sturdy. Works perfectly. Comfortable and sturdy.

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Great product

  Great premium leather, well built and high quality. Looks great on!

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Bondagegurte

  Die Bondagegurte sind bei uns regelmäßig und teilweise über einen längeren Zeitraum, seit mehreren Monaten im Einsatz und auch wenn sie mimimalste Abnutzungserscheinungen zeigen, sind sie immer noch intakt und alles ist in Ordnung. Man kann also von einem langlebigen Produkt sprechen. Gutes Produkt, sowohl für Einsteiger als auch für Erfahrene.

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Super bequem

  Ich konnte es bisher leider nur einmal ausprobieren, aber da war ich super begeistert. Die Gurte haben nicht ins Fleisch geschnitten, man kann sie super alleine an- und ausziehen und die Passform ist perfekt. Ihm hat es auch super gefallen, weil es ziemlich "schick" aussieht und man seinen Partner super in die gewünschte Position fesseln kann. Für jeden der neu in der Thematik Fesseln ist, kann ich es nur wärmstens empfehlen, da es ein super Preisleistungsverhältnis hat.

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Number one choice for professionals and enthusiasts alike!

  I had the pleasure of trying MEO's Deluxe Bondage Straps, and wow, they are a game-changer! These straps are not just about binding; they're about elevating the entire bondage experience. First off, the variety in lengths is a dream come true. It means you can tailor your session to any scenario or body type. The adaptability is fantastic! The black straps, lined with blue leather and matching stitches, are not just functional but also stylish. They strike the perfect balance between classic and edgy. Comfort and ease of use are top-notch. They're sturdy yet gentle, ensuring a secure hold without discomfort, even in longer sessions. And talk about durability! These straps feel like they're built to last a lifetime. In summary, MEO's Deluxe Bondage Straps are a blend of quality, comfort, and style. For anyone looking to step up their bondage game, these straps are a must-try. They truly are the number one choice for professionals and enthusiasts alike!

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Absolute Kaufempfehlung von mir!

  Ich muss einfach meine Erfahrungen mit den Deluxe Bondage Gürteln von MEO teilen. Als jemand, der Bondage liebt, aber nicht immer die Zeit oder das Geschick für komplizierte Knoten hat, war ich auf der Suche nach etwas, das sowohl praktisch als auch cool ist. Und genau das habe ich bei MEO gefunden!

  Zuerst einmal: Die Lieferung war blitzschnell. Ich wohne in Graz und das Paket war früher da als erwartet - ein echter Pluspunkt!

  Nun zu den Fesselriemen: Es gibt sie in verschiedenen Längen (45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm und 150 cm), was super praktisch ist, da man sie an verschiedene Situationen und Körpergrößen anpassen kann. Egal ob man neu im Bondage ist oder ein alter Hase, diese Gürtel sind einfach zu handhaben und super vielseitig.

  Ein toller Blickfang ist das Design. Die schwarzen Gurte sind mit blauem Leder gefüttert und farblich passend abgesteppt. Sie sehen nicht nur unglaublich cool aus, sondern fühlen sich auch fantastisch an - sowohl für den Fesselnden als auch für den Gefesselten. Der Tragekomfort ist hervorragend, kein Einschneiden oder unangenehmes Drücken.

  Die Qualität spricht für sich. Die Gurte sind robust, langlebig und halten auch intensiveren Sessions stand. Ich habe schon vieles an Fesseln ausprobiert, aber die von MEO sind definitiv die Nummer 1. Sie vereinen Qualität, Komfort und cooles Design in einem Produkt, was sie zu einem Must-Have für jeden BDSM-Fan macht.

  Fazit: Wer auf der Suche nach qualitativ hochwertigen Fesselgurten ist, die auch noch super aussehen, der ist bei diesen Fesselgurten von MEO genau richtig. Absolute Kaufempfehlung von mir!

  • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Nahkainen nilkkahihna - MEO Bondage DeLuxe

  Nahkainen nilkkahihna - MEO Bondage DeLuxe

  Sidonta vaatii joko taitoa tai tätä loistavaa tuotetta! Nämä bondage-hihnat ovat juuri sopivat, jos haluat yhdistää laadun, mukavuuden ja tyylin yhdessä tuotteessa. Saatavana eri pituuksina - 45 cm, 60 cm, 90 cm, 120 cm ja 150 cm - MEO:n bondage-hihnat tarjoavat mukautuvuutta, joka sopii jokaiseen tilanteeseen ja jokaiseen vartalotyyppiin.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: