Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Kategoriat

Uutiskirje

Laki sähkö- ja elektroniikkalaitteista

WEEE-rekisterinumeromme on: DE 99554904

Haluamme huomauttaa, että sähkö- ja elektroniikkalaitteiden omistajien on lain ja erityisesti sähkö- ja elektroniikkalaitelain mukaan hävitettävä sähkölaitteet erillään yhdyskuntajätteestä.

Seuraava sähkölaitteissa oleva yliviivattu roskakorin symboli osoittaa, että näitä laitteita ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana.

Olet velvollinen keräämään sähkö- ja elektroniikkalaitteet erikseen ja hävittämään ne valtuutetussa keräys- tai palautuspisteessä. Voit ottaa yhteyttä esimerkiksi paikallisiin kierrätyskeskuksiin.


Voit myös luovuttaa vanhat laitteesi meille. Me huolehdimme silloin asianmukaisesta hävittämisestä lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.


Voit joko palauttaa vanhan laitteen myyntikonttoriimme (MEO Vertriebs GmbH, Lise-Meitner-Str. 9, 45699 Herten, Saksa) tai lähettää sen meille postitse. Korvaamme tällöin postikulut, joten sähkölaitteen palautus on sinulle maksuton. Ota meihin yhteyttä lähetyskulujen korvaamista varten.


Vanhat laitteet, joiden reunan pituus on enintään 25 cm, voidaan palauttaa meille milloin tahansa. Olemme velvollisia ottamaan takaisin vanhat laitteet, jotka ylittävät nämä mitat, vain jos ostat meiltä uuden samantyyppisen tuotteen.


Huomioithan, että vanhat paristot ja akut, jotka eivät ole vanhan sähkölaitteen sisällä, on erotettava siitä ennen sen palauttamista.


Haluamme huomauttaa, että olet itse vastuussa henkilötietojesi poistamisesta laitteesta.

 

 

Paristolaki

Koska lähetyksissämme voi olla paristoja ja akkuja, olemme paristolain (BattG) nojalla velvollisia ilmoittamaan sinulle seuraavaa: Paristoja ja akkuja ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana; olet lain mukaan velvollinen palauttamaan käytetyt paristot ja akut. Käytetyt paristot voivat sisältää haitallisia aineita, jotka voivat vahingoittaa ympäristöä tai terveyttäsi, jos niitä ei säilytetä tai hävitetä asianmukaisesti. Paristot sisältävät kuitenkin myös tärkeitä raaka-aineita, kuten rautaa, sinkkiä, mangaania tai nikkeliä, ja ne voidaan kierrättää. Voit joko palauttaa paristot käytön jälkeen meille tai palauttaa ne maksutta lähiympäristössä, esim. kunnallisissa keräyspisteissä tai myyntipisteessämme (MEO Vertriebs GmbH, Lise-Meitner-Str. 9, 45699 Herten). Palautus myyntipisteeseen rajoittuu loppukäyttäjille tavanomaisiin määriin ja niihin käytettyihin paristoihin, joita me pidämme tai olemme pitäneet uusina paristoina tuotevalikoimassamme.

Merkki, jossa on yliviivattu roskakori, tarkoittaa, että paristoja ja akkuja ei saa hävittää kotitalousjätteen mukana. Tämän symbolin alla on myös seuraavat symbolit, joilla on seuraava merkitys:

Pb: Paristo sisältää lyijyä
Cd: Paristo sisältää kadmiumia
Hg: Paristo sisältää elohopeaa