Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

Flick EM60-E sähköinen stimulaatiolaite alkaen osoitteesta ElectraStim

Uusi Tarjous
 • Flick EM60-E sähköinen stimulaatiolaite alkaen osoitteesta ElectraStim

Haluatko kokea jotain täysin uutta, joka muuttaa täysin aiemmat seksuaaliset kokemuksesi ja määrittelee uudelleen nautintosi rajat? Silloin Flick EM60-E -elektrostimulaattori alkaen ElectraStim on juuri oikea asia sinulle. Sukella voimakkaiden tuntemusten ja unohtumattomien kliimaksien maailmaan.

Lisätietoja

3887/00

$142.43


-$10.97

$131.46

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Oletko valmis ottamaan ohjat käsiisi? Flick EM60-E sähköstimulaatiolaitteessa on 24 intensiteettitasoa ElectraStim uskomattoman laajan valikoiman lempeästä pistelystä äärimmäisen voimakkaisiin stimulaatiovaihtoehtoihin.

  Täydellinen sähköstimulaation aloittelijoille tai ammattilaisille, jotka haluavat ylittää rajansa. Seitsemän esiohjelmoitua mallia, pehmeästä ja seksikkäästä äärimmäisen intensiiviseen, et koskaan kyllästy.

  Löydä äärimmäinen jännitys ElectraStim Flick EM60-E -elektrostimulaatiolaitteella - uusi paras ystäväsi eroottisen sähköstimulaation maailmassa!

  Tämä ohut, höyhenenkevyt tekniikan ihme on todellinen pakkohankinta kaikille seksuaalisessa sähköstimulaatiossa vasta-alkajille ja kokeneille tuntijoille, jotka haluavat viedä sähköseksin seuraavalle tasolle. Sähköstimulaatiolaite mahtuu mihin tahansa housuntaskuun ja on täydellinen kumppani matkoille tai spontaaneihin kotisessioihin.

  Mutta todellinen kohokohta on patentoitu flick-toiminto! Tämä toiminto on käänteentekevä, sillä sen avulla voit antaa "virtuaalisia ripsiä" yksinkertaisella kädenliikkeellä - täydellinen kaikille, jotka haluavat lisätä BDSM-istuntoon ylimääräisen annoksen kontrollia ja luovuutta. Kuvittele, että voit hallita voimakkuutta jokaisella ranteesi liikkeellä ja saada aikaan täysin ainutlaatuisen ja synkronoidun kokemuksen.

  Yhdellä liitännällä voit liittää jopa kaksi unipolaarista tai yhtä bipolaarista lisälaitetta samanaikaisesti, jolloin Flick EM60-E sähköstimulaatiolaite on alkaen ElectraStim joustavaksi välineeksi luoviin kokeiluihisi. Ja mikä parasta? Sähköstimulaatiolaite on ladattavissa USB-portin kautta ja tarjoaa sinulle jopa 6 tuntia keskeytymätöntä hauskanpitoa ilman paristojen vaihtoa.

  Hienojayksityiskohtia, jotka sinun tulisi tietää:

  • Ladattava: Sano hyvästit paristoille. Lataat vain USB:n kautta ja voit aloittaa.
  • Jopa 6 tunnin akkukesto: Lisää hauskuutta pidempiin istuntoihin.
  • Aloittelijoille ja ammattilaisille: Helppokäyttöinen, erilaisia asetuksia jokaiselle kokemustasolle.
  • Lisää hauskuutta seksin aikana: Ihanteellinen sooloseikkailuihin, esileikkiin ja seksiin kahdestaan.
  • Kompakti koko: Voidaan ottaa huomaamattomasti mukaan minne tahansa.


  Mukana on kaikki, mitä tarvitset aloittaaksesi heti:

  • ElectraStim Flick-sähköstimulaattori (malli EM60-E)
  • Liitäntäkaapeli, latauskaapeli, unipolaariset ElectraPadit
  • Säilytyslaukku laitteille
  • Lisäksi täydelliset ohjeet, jotta voit aloittaa heti!


  Oletko valmis muuttamaan täysin aiemmat seksuaaliset kokemuksesi ja määrittelemään nautintosi rajat uudelleen? Silloin Flick EM60-E -elektrostimulaattori alkaen ElectraStim odottaa sinua. Sukella intensiivisten tuntemusten ja unohtumattomien kliimaksien maailmaan.

  Lisätietoja:

  • Flick EM60-E sähköstimulaattori alkaen ElectraStim
  • Patentoitu Flick-toiminto (GB2499585): Liikeaktivoitu stimulaatio, joka muuntaa käden liikkeet seksuaaliseksi sähköstimulaatioksi. Täydellinen dynaamisiin BDSM-istuntoihin.
  • USB-lataus: Paristoja ei tarvita, lataus tapahtuu yksinkertaisesti USB:n kautta. Mukana toimitetaan mini-USB-kaapeli, joten voit ladata milloin ja missä tahansa.
  • Jopa 6 tunnin käyttöaika: Pitkäkestoinen nautinto latausten välillä. Ihanteellinen pitkiin istuntoihin.
  • Akun merkkivalo: Jotta sinua ei koskaan petetä ratkaisevalla hetkellä.
  • Käyttäjäystävällinen: Olitpa sitten uusi sähköstimulaation maailmassa tai jo kokenut, laite on intuitiivinen ja helppokäyttöinen.
  • Monipuoliset stimulaatiomallit: 7 asetusta, mukaan lukien jatkuva stimulaatio, pulssi ja eskalaatio, jokaiseen tarpeeseen.
  • 24 intensiteettitasoa: Hellävaraisesta kovaan - löydä nautintoosi sopiva intensiteetti.
  • Soft-touch-säätimet: Mukava käyttö painikkeilla ja LED-näytöllä, joka näyttää tarkalleen, mitä tapahtuu.
  • Mitat: Flick Electro Stimulator on kooltaan vain 95mm x 55mm x 15mm, joten se on tarpeeksi pieni, jotta voit ottaa sen mukaan, minne ikinä menetkin.
  • Toimituksen laajuus: 1x ElectraStim Flick Electro Stimulator (malli EM60-E) 1x liitäntäkaapeli 2mm tappipistokkeilla, 1x latauskaapeli (USB Mini), 4x unipolaarista ElectraPadia, 1x säilytyspussi, takuukortti, monikielinen käyttöohje (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (E-Stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuusnäkökohdista. E-stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rinnan tai kaulan yli. Kaikki seuraavat laitteet ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.


  Sovellus:

  EM60 'Flick' on yksi suosituimmista ja edullisimmista sähköstimulaatiolaitteistamme - ihanteellinen aloittelijoille. Yhtenä ensimmäisistä ladattavista malleista se sopii USB-lataustoiminnon ansiosta erinomaisesti matkustamiseen. 'Flick'-toiminnon avulla liikkeiden rytmi ja voimakkuus voidaan muuntaa suoraan sähköstimulaatioksi yksilöllisen kokemuksen aikaansaamiseksi.

  Laitteen lataaminen ja käyttöönotto:

  Kytke vain mukana toimitettu latausjohto, lataa USB-portissa tai -adapterissa, ja stimulaattori on käyttövalmis enintään 3 tunnin kuluttua. Asettaaksesi virittimen käyttöön kytke vain liitäntäjohto, aseta 2 mm:n tapit valittuun elektrodilisävarusteeseen ja hauskanpito voi alkaa.

  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys panostaa paljon laatuun ja innovointiin, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa - osoitus sen sitoutumisesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelussa. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Recommended to buy!

  The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

  I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

   Arviointi 

   Does it what it says!

   Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Flick EM60-E sähköinen stimulaatiolaite alkaen osoitteesta ElectraStim

    Flick EM60-E sähköinen stimulaatiolaite alkaen osoitteesta ElectraStim

    Haluatko kokea jotain täysin uutta, joka muuttaa täysin aiemmat seksuaaliset kokemuksesi ja määrittelee uudelleen nautintosi rajat? Silloin Flick EM60-E -elektrostimulaattori alkaen ElectraStim on juuri oikea asia sinulle. Sukella voimakkaiden tuntemusten ja unohtumattomien kliimaksien maailmaan.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: