Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Fuck & Play Vac-U-Lock-tarvikkeet

Uutiskirje

Liitin 2 dildolle - Fuck & Play

Kaksinkertainen hauskuus kaksinkertaisen tunkeutumisen tunteen ansiosta tämän erityisen dildoliittimen ansiosta Fuck & Play sarjasta! Tee kahdesta suosikki Vac-U-Lock™-dildostasi Doc Johnsonilta, Hungilta, Fucktoolsilta tai Hunglockilta tupla dongo hetkessä!

Lisätietoja

3095/00

saatavilla

  Lisätietoja

  Kaksinkertainen hauskuus kaksinkertaisen tunkeutumisen tunteen ansiosta tämän erityisen dildoliittimen ansiosta Fuck & Play sarjasta! Tee kahdesta suosikki Vac-U-Lock™-dildostasi Doc Johnsonilta, Hungilta, Fucktoolsilta tai Hunglockilta tupla dongo hetkessä! Erittäin yksilöllinen kaksoisdildo, joka sopii mieltymyksiisi, kun pelaat dildoa yhdessä. Kolmen kimppakivessä tämä kahva on myös valtavan käytännöllinen, koska se asettuu optimaalisesti käteen ja aktiivinen henkilö voi tunkeutua kahteen passiiviin samanaikaisesti ilman liukastumista tai liiallista voiteluaineen tarttumista sormiin.

   

  Miten käytän liitintä 2 dildolle?

   

  Onko sinulla kotona kaksi seksinälkäistä miestä? Et tiedä, miten pitää heidät molemmat tyytyväisinä? MEO® 2 dildon liitin on juuri se, mitä etsit! Kiinnitä vain valitsemasi dildot tai anaalitulpat molempiin päihin, äläkä tuhlaa enää aikaa, sillä jokainen liikkeesi tarjoaa maksimaalista nautintoa, kun jackhammeraat molempia miehiä. Mukava ote ei kuormita kättäsi liikaa, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pohkeet veltostuvat ennen kuin teet.....

   

  Mitä Vac U Lock™ tarkoittaa?

   

  Se on hyvin helppo selittää, koska se on oikeastaan aivan kuten kotona - pistoke työnnetään pistorasiaan! Jossa "pistoke" on lisävarusteen adapteripistoke ja "pistorasia" on dildon alapuolella oleva profiloitu aukko. Vac-U-Lock™-järjestelmä tarkoittaa vaihdettavaa järjestelmää, jossa eri dildot voidaan helposti ja nopeasti yhdistää Vac-U-Lock™-lisävarusteeseen. Tätä järjestelmää käytetään monien dildojen, seksilelujen ja lisävarusteiden kanssa, esim. myös panokoneiden kanssa, mutta myös muiden käytännöllisten lisävarusteiden kanssa (hihnat, valjaat, dildojen kahvat, liitäntäpistokkeet, imukupit, tärinämoottorit jne.). Ja miksi? Koska eri lelujen ja tarvikkeiden yhdistäminen on erittäin käytännöllistä ja edullista, ja se säästää paljon rahaa.

   

  Lisätietoja:

   

  • Kahva, jossa on liitin 2 dildolle
  • Muuttaa kaksi dildoa tai anaalitulppaa yhdeksi kaksoisdildoksi keskuskahvalla
  • Tämän MEO®:n Fuck & Play -sarjaan kuuluvan lisävarusteen avulla voit käyttää dildoja, seksileluja ja anaalitulppia Doc Johnsonin, Hung Systemin, Fucktoolsin, Hunglockin ja monien muiden valmistajien Vac-U-Lock™ -lukon kanssa. Yksittäiset tuotteet toimivat sekä yhdessä että erikseen. Eri vaihtoehtojen ja satojen dildo- ja anaalitulppavariaatioiden ansiosta mielikuvituksellasi ei ole rajoja.
  • Materiaali: PVC
  • Dildo ei sisälly toimitukseen.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Geiles Teil.

  Ein geiles Teil mit einem sehr guten Preis-Leistungs-Verhältnis. Kann ich nur empfehlen! Zwei Dildos und diese Adapter und schon hat man ein komplett neues Toy.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Liitin 2 dildolle - Fuck & Play

  Liitin 2 dildolle - Fuck & Play

  Kaksinkertainen hauskuus kaksinkertaisen tunkeutumisen tunteen ansiosta tämän erityisen dildoliittimen ansiosta Fuck & Play sarjasta! Tee kahdesta suosikki Vac-U-Lock™-dildostasi Doc Johnsonilta, Hungilta, Fucktoolsilta tai Hunglockilta tupla dongo hetkessä!

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  15 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: