Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

HiSmithin vitun koneet

Uutiskirje

HISMITH nelinkertainen tunkeutuminen - vitun kone 360 Premium

Tuo orgiat suoraan kotiisi tämän uskomattoman 4-toimisen vitun koneen avulla HiSmithiltä. Vaikuttava panokoneen voimanpesä, jota voi jopa ohjata mistä päin maailmaa tahansa sovelluksen kautta; ystäviltä tai tuntemattomilta, juuri niin kuin haluat!

Lisätietoja

2917/00

$1,581.19


-$331.74

$1,249.45

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Tuo orgiat suoraan kotiisi tämän uskomattoman HiSmithin uskomattoman 4-suuntaisen vitun koneen avulla. Vaikuttava panokoneen voimanpesä, jota voi jopa ohjata mistä päin maailmaa tahansa sovelluksen kautta; ystäviltä tai tuntemattomilta, juuri niin kuin sinä haluat!

   

  Kohokohdat:

   

  • Ainutlaatuinen panokone kaksinkertaiseen tunkeutumiseen kahdelle!
  • Voidaan ohjata sovelluksen kautta kumppanin, ystävien tai täysin tuntemattomien toimesta!
  • Erittäin tehokas moottori - saavuttaa jopa 240 työntövoimaa minuutissa
  • 360 astetta säädettävissä - mahdollistaa useita eri asentoja
  • Tunkeutumissyvyys 3 cm:n ja 15 cm:n välillä
  • Ergonominen muotoilu - helppo asentaa ja käyttää

   

  HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine 360 Premium on suunniteltu monipuolisesti ja tyydyttää ahneimpienkin reikien nälän! Se on ihanteellinen parileikkeihin, sillä se tuottaa täydelliset työnnöt molemmille kumppaneille samanaikaisesti ja synkronoidusti. Erittäin tehokkaan moottorinsa ansiosta tämä fantastinen panokone on armoton tehtävässään tyydyttää kaikki! Se saavuttaa huikeat 240 työntövoimaa minuutissa ja sopii erinomaisesti BDSM-istuntoihin. Se, joka on vastuussa, voi katsella, kun nautintoorjaa tai -orjaa "käytetään", kunnes hän ei kestä enää! HiSmith Quadruple Penetration Fuck Machine on säädettävissä 360 astetta ja mahdollistaa useita eri asentoja - mahdollisuudet ovat todella rajattomat. Mukana tulee jopa kaksi silikonidildoa, joten voit aloittaa heti!

   

  Kaukosäädin tarvitsee vain yhden AAA-pariston, joka antaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja yksin tai kumppanin kanssa. Kaukosäätimen sijaan voit myös käyttää kätevästi innovatiivista HiSmith-sovellusta älypuhelimessasi ja päättää itse, haluatko, että sinua tyydyttävät ystävät vai täysin tuntemattomat. Eikö olisi aivan jännittävä ajatus antautua täysin tuntemattomille ja antaa heidän käyttää sinua?

   

  HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine on ergonominen ja helppo koota, joten panofestivaali voi alkaa heti, kun saat huomaamattoman pakettimme. Tarvitset vain kuusiokoloavaimen! Teknologisesti edistyksellinen ja korkealaatuisista, kestävistä materiaaleista rakennettu kone sopii täydellisesti niille, jotka pitävät kovemmasta tai kovemmasta seksistä. 8,3 kg:n painoinen koneen jalusta takaa, että seksikone pysyy paikallaan nautintosi ajan, ja yllättävän hiljainen toiminta tarkoittaa, että naapurisi eivät kuule mitään yksityisistä orgioistasi! Iskun pituutta voi säätää 3 cm:n ja 15 cm:n välillä sen mukaan, miten haluat päästä irti.

   

  Älä unohda tilata imukuppisovitinta tai Vac-U-Lock-sovitinta, jotta voit kiinnittää koneeseen kaikki suosikkidildosi tai pyllytulpat.

   

  Lisätietoja:

   

  • HISMITH Quadruple Penetration - Fuck Machine 360 Premium Sex Machine
  • Tätä panokoneistoa voidaan ohjata älypuhelimella
  • APP Androidille ja IPhonelle
  • Pituus 44 cm
  • Tuotteen paino 16,2 kg
  • Leveys 90 cm
  • Virtalähde: verkkovirta
  • Toimituksen sisältö: Fuck-kone, raskas metallijalusta, pystysuora päävarsi, 2 x pystysuora tanko, 4 x pikakiinnitystanko, virtalähde, langallinen kaukosäädin, 2 dildoa
  • Materiaali: silikoni, teräs

   

  HiSmithin panokoneet, joissa on sovellusohjaus

  Miten uusi Hismith Smart App toimii?

  Android-laitteita varten siirry Google Play Storeen. IOS-laitteissa avaa Apple Store. Kun olet avannut App Storen, etsi Hismith ja lataa sopiva Hismith Smart App. Sovellus voidaan asentaa eri kielillä, kuten englanniksi, hollanniksi, saksaksi, ranskaksi, kiinaksi ja japaniksi. Suosittelemme, että valitset englanninkielisen kieliasetuksen, koska sovellus on suunniteltu erityisesti englanninkieliseen käyttöön: Näin se toimii mahdollisimman sujuvasti. Lisäksi sovelluksen vuorovaikutteinen alusta, jossa käyttäjät voivat jakaa kokemuksiaan, on myös pääasiassa englanninkielinen - joten tämä on paras kieli verkostoitua. Voit kuitenkin myös helposti vaihtaa kielten välillä muuttamalla sovelluksen kieliasetuksia.

  Loputonta hauskanpitoa

  Sovellus tarjoaa monenlaisia toimintoja ja ominaisuuksia. Sinulla on esimerkiksi aina yleiskatsaus 8 taajuuteen, ja uusia muunnelmia lisätään päivittäin. Sovellus on myös ainoa tapa valita omat taajuudet ja nopeudet. Lisäksi voit käyttää sovellusta koneen etähallintaan ja jopa luovuttaa hallinnan toiselle henkilölle, joka on täysin eri paikassa maailmassa, ja antaa hänen käyttää konetta. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinä ja seksikumppanisi olisitte kaukana toisistanne, voitte silti tuntea läheisen yhteyden sovelluksen kautta. Ja jos tunnet olosi erityisen "seikkailunhaluiseksi", voit jopa antaa tuntemattoman henkilön hallita nautintoa ja tyydytystäsi siihen tarkoitetulla sovelluksella platform.....

  Valitse nautintosi

  Hismith Smart App -sovelluksen avulla voit asettaa omat työntötaajuutesi ja -nopeutesi ja tallentaa suosikkiasetuksesi tulevaisuutta varten. Voit myös tutustua muiden käyttäjien luomiin ohjelmiin (ja he voivat käyttää sinun ohjelmiasi) - näin saat loputtomasti vaihtelua seksiin panokoneesi kanssa! Hismith-yhteisöalustan käyttäjät voivat myös virtuaalisesti "tykätä" toisistaan, keskustella, jakaa omia luotuja ohjelmiaan ja paljon muuta.

  Hismith® Smart Appin edut

  • Seksiä! Sinun, kumppanisi tai tuntemattomien kanssa! Milloin tahansa, missä tahansa!
  • Ohjaa HiSmithin panokonetta mistä päin maailmaa tahansa
  • Valitse omat nopeutesi
  • Luo omia ohjelmia ja taajuuksia
  • Live-ohjaus: pyyhkäise näytöllä ylös ja alas nopeuden lisäämiseksi/vähentämiseksi
  • Anna kumppanisi, rakastajasi tai tuntemattoman hallita nautintoasi Hismith Smart App -sovelluksella
  • Inspiroidu muilta käyttäjiltä ja jaa vinkkejä ja temppuja

  Lataa

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Un vrai tank!

  Reçu aujourd'hui, la machine est livrée à moitié démonté dans un sac avec compartiments préformés, ça mériterait presque un unboxing!
  Le corps moteur est lourd et me semble de qualité. Le bloc d'alimentation et la télécommande sont mastock et semblent construits pour durer. Les tiges de support sont TRES lourdes (et recouvertes d'un film plastique au déballage), ça ne m'évitera pas d'acheter une ventouse en plus, mais la machine ne bouge pas, même à pleine vitesse (mais à "vide"). Seul bémol, on utilise pas cette machine en 30s, il faut au moins 10 minutes pour la monter et sans doute autant pour la régler en fonction de la position qu'on désire...

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Top

  ich sage nur Top zu dieser Maschine wenn man das so sagen darf, erfüllt ALLE Wünsche ! Empfehlenswert für diesen Preis !

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  HISMITH nelinkertainen tunkeutuminen - vitun kone 360 Premium

  HISMITH nelinkertainen tunkeutuminen - vitun kone 360 Premium

  Tuo orgiat suoraan kotiisi tämän uskomattoman 4-toimisen vitun koneen avulla HiSmithiltä. Vaikuttava panokoneen voimanpesä, jota voi jopa ohjata mistä päin maailmaa tahansa sovelluksen kautta; ystäviltä tai tuntemattomilta, juuri niin kuin haluat!

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  27 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: