Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nännipihdit

Uutiskirje

MAWA nännipihdit ketjulla

Säädettävät MAWA-nännipihdit ketjulla ovat todellinen BDSM-klassikko ja pakollinen hankinta kaikille, jotka haluavat testata rajojaan ja tehostaa nännien stimulaatiota.

Lisätietoja

3690/00

$33.37


-$11.16

$22.21

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Säädettävät MAWA-nännipuristimet ketjulla ovat todellinen BDSM-klassikko ja pakollinen hankinta kaikille, jotka haluavat testata rajojaan ja tehostaa nännien stimulaatiota.

  Nämä laadukkaat nännipihdit sopivat kaikille nännikokoille. Mahdollisuuden avata ne laajalle ja haavoittuvien jousimekanismien puuttumisen ansiosta ne tarjoavat luotettavaa ja joustavaa nännistimulaatiota. Nännipihdit säädetään säätöruuveja kääntämällä, mikä takaa helpon käsittelyn myös liukkailla tai hansikkailla käsillä.

  Pihdit on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat kokea koko kirjon hellävaraisesta erittäin voimakkaaseen stimulaatioon. Vahva metallijousi antaa tehokkaan paineen, joka ei välttämättä sovellu herkille henkilöille. Nämä puristimet on yhdistetty erittäin vahvalla ketjulla, joka korostaa vankkaa ulkonäköä, ja niiden avulla voit leikkiä puristusvoimalla yksinkertaisesti kääntämällä säätöpyörää.

  • Ihanteellinen ammattilaisille ja aloittelijoille: Olitpa sitten uusi nännien stimulaation maailmassa tai halusitko maksimoida nännien stimulaation voimakkuuden, nämä nännipihdit tarjoavat täydellisen yhdistelmän joustavuutta ja hallintaa.
  • Nänniorgasmi: Valmistaudu ainutlaatuisiin kliimakseihin, jotka voidaan saavuttaa kohdennetulla stimulaatiolla.
  • Kaksi MAWA-puristinta ruostumattomasta teräksestä valmistetulla ketjulla: Nämä puristimet on yhdistetty kauniisti ketjulla ja ne mahdollistavat erilaisia leikkityylejä.
  • Paineen säätö: Säädettävien ruuvien avulla voit säätää paineen juuri mieleiseksesi.
  • Liukastumisenestopinnoite: Leveissä, litteissä puristimissa on liukastumisenestopinnoite, joka takaa optimaalisen pidon.
  • Säädettävä leveys: Avaa puristimet haluamallesi leveydelle. Rohkeille joukossasi: Irrota suojakorkit suoraa metallikosketusta ihoon varten.
  • Käyttö: Aseta MAWA-pihdit nänneihin ja käännä ruuvia, kunnes se tuntuu mukavalta. Jos puristimet eivät putoa irti vetäessäsi, ne on asetettu oikein.


  Kuuluisa nänniorgasmi:

  Nänniorgasmi on seksuaalinen kliimaksi, joka saavutetaan stimuloimalla nännejä ilman sukupuolielinten suoraa seksuaalista stimulaatiota. Tämäntyyppinen orgasmi korostaa sitä, että nännit ja niitä ympäröivä rintojen alue ovat erittäin herkkiä erogeenisiä vyöhykkeitä, jotka voivat laukaista voimakkaita mielihyvän tunteita monissa ihmisissä sukupuolesta tai biologisesta sukupuolesta riippumatta.

  Lisätietoja:

  • MAWA nännipihdit ketjulla
  • Mitat: Pituus 50 mm, ketjun pituus 300 mm, leveys 25 mm, aukon leveys 20 mm.
  • Materiaali: Nikkelitön ruostumaton teräs, muovi
  • Nännipihdit suojakorkilla: Suojakorkit on suunniteltu vähentämään ihon herkkyyttä ja välttämään metallin suoraa tuntua iholla, mikä lisää käyttömukavuutta ja ehkäisee ihoärsytystä. Ne mahdollistavat hellävaraisemman puristimien käytön erityisesti aloittelijoille tai henkilöille, joilla on herkkä iho.
  • Huomaa, että näiden puristimien käytön tulisi tapahtua molemminpuolisella suostumuksella ja edellyttää tiettyä varovaisuutta ja ymmärrystä omista ja kumppanisi rajoista.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  On-the-fly adjustment is key

  These are top of the line nipple clamps. They look fantastic and work flawlessly. Smooth action. The great thing here is that they are adjustable for girls with meatier nipples. These wouldn't work well as a clamp for smaller nipples because they would pull through. For larger nipples, they were fantastic for my wife as I teased her closer and closer, I was able to continue to increase the sensation on her nipples by making them tighter and tighter. What she thought was enough at first, to what she was begging for in nipple pain at the end, was finally possible with ease. This is a must have in your collection if there is a person with good thick nipples that need to be clamped.

   Kirjoita oma arvostelusi

   MAWA nännipihdit ketjulla

   MAWA nännipihdit ketjulla

   Säädettävät MAWA-nännipihdit ketjulla ovat todellinen BDSM-klassikko ja pakollinen hankinta kaikille, jotka haluavat testata rajojaan ja tehostaa nännien stimulaatiota.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: