Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nykyaikaiset siveysvyöt

Uutiskirje

NoPacha Black Centurion Miesten siveysvyö

Laadukkaalla NoPacha Black Centurion Siveysvyön avulla koet äärimmäisen siveyden ja maksimaalisen mukavuuden. Ergonomisen muotonsa ansiosta tämä siveysvyö soveltuu jatkuvaan käyttöön ja tarjoaa täydellisen käyttömukavuuden ja maksimaalisen siveyden.

Lisätietoja

$165.76


-$33.17

$132.59

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Laadukkaalla NoPacha Black Centurion Siveysvyön avulla koet äärimmäistä siveyttä ja maksimaalista mukavuutta. Ergonomisen muotonsa ansiosta tämä siveysvyö soveltuu jatkuvaan käyttöön ja tarjoaa täydellisen käyttömukavuuden ja maksimaalisen siveyden.

  Tutustu NoPacha Black Centurion ja koe mukavuuden, seksuaalisen kontrollin ja muotoilun täydellinen yhdistelmä:

  Asiakkaamme ovat erittäin tyytyväisiä moderniin siveysvyöhön NoPacha Black Centurion erittäin tyytyväisiä. Saksalainen tuotemerkki NoPacha edustaa laatua ja monen vuoden kokemusta miesten siveysvöiden valmistuksesta. Innovatiivinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit ovat saaneet monet käyttäjät vakuuttuneiksi ja saaneet paljon positiivista palautetta. Erityisesti arvostetaan korkeaa mukavuutta, luotettavaa turvallisuutta ja joustavia säätömahdollisuuksia. Ergonominen istuvuus ja hengittävät ominaisuudet, joiden ansiosta siveysvyö on miellyttävä myös pitkään käytettynä, mainitaan toistuvasti positiivisessa valossa. Mahdollisuus valita erilaisten penisrenkaiden välillä ja lisävarusteena saatavan penispistokkeen käyttö tarjoavat lisää räätälöintiä ja hallintaa, mikä tekee NoPacha Black Centurion suosituksi valinnaksi.

  NoPachan tärkeimmät ominaisuudet Black Centurion Siveysvyö:

  • Materiaali: korkealaatuinen ABS, kevyt, hengittävä ja ihoystävällinen.
  • Integroitu lukko: Täydellisen turvallisuuden takaamiseksi mukana on vankka, integroitu lukko, joka takaa ehdottoman hienovaraisuuden ja valvonnan.
  • Ventilation openings: Optimaalisen ilmanvaihdon ja mukavuuden takaamiseksi myös pidempään käytettynä.
  • Valinnainen joustava penispistoke: 70 mm:n pituinen joustava penispistoke voidaan käyttää lisävarusteena hallinnan lisäämiseksi ja tuntemusten tehostamiseksi.
  • Erilaiset penisrenkaat: Siveysvyön mukana toimitetaan neljä erikokoista penisrengasta (40 mm, 45 mm, 50 mm ja 55 mm) täydellisen istuvuuden varmistamiseksi.
  • saatavana 2 kokoa: Täydellistä istuvuutta varten; sopii pienemmälle ja suuremmalle penikselle.


  NoPacha Black Centurion Siveysvyössä yhdistyvät innovatiivinen muotoilu ja laadukkaat materiaalit, jotka takaavat miehen siveyden. Ergonominen muotoilu varmistaa, että siveysvyö pysyy mukavana myös pitkään käytettynä.

  ABS-materiaalia käyttämällä siveysvyö on kevyt mutta kestävä, ihanteellinen pitkäkestoiseen siveydenpitoon 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Siveysvyöhön integroidut tuuletusaukot mahdollistavat ihon hengittämisen, mikä lisää huomattavasti käyttömukavuutta ja hygieniaa. Kontrollia ja tuntemuksia voidaan tehostaa entisestään lisävarusteena saatavan joustavan penispistokkeen avulla. Penispistoke on 70 mm pitkä ja mukautuu joustavasti penikseen. Siveysvyön mukana toimitetaan neljä erikokoista penisrengasta, joten parhaiten sopivan koon voi valita milloin tahansa. Renkaiden halkaisijat ovat 40 mm, 45 mm, 50 mm ja 55 mm, jotta ne sopivat räätälöidysti jokaiseen peniskokoon.

  Ihanteellinen pitkäkestoiseen siveyden säilyttämiseen!

  Tämä siveysvyö ei ole ainoastaan kevyt ja hengittävä, vaan myös ihoystävällinen, joten se on ihanteellinen valinta pitkäkestoiseen siveyteen. Käytitpä siveysvyötä itsestään tai osana BDSM-käytäntöjäsi, NoPacha Black Centurion

  tarjoaa sinulle ansaitsemasi mukavuuden ja siveyden tason. Tutustu myös eksklusiiviseen CUMELOT-sarjaamme, joka on erityisesti suunniteltu stimuloimaan eturauhasta voimakkaasti ja johtamaan passiiviset miehet vertaansa vailla olevaan pakkoorgasmin saamiseen ilman erektiota.

  Käytännöllisten tuuletusaukkojen ansiosta siveysvyötä ei tarvitse poistaa puhdistusta varten. Suihkuta siveysvyö vain suihkussa ja huuhtele huolellisesti. VERYCLEAN Kun siveysvyötä ei käytetä, suosittelemme perusteellista puhdistusta suihkeellamme korkeimpien hygieniastandardien varmistamiseksi. Tarjoamme PlowBoy-geeliämme peniksen hoitoon siveysvyön käytön aikana. Se on rikastettu D-vitamiinilla ja aloe veralla ja tarjoaa hellävaraista hoitoa penikselle ja kivespussille.

  Lisätietoja:

   

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Love it

  Quality is awesome and fits perfect! My keyholder is also enjoying the fact of how fast we were able to jump into long term lock up.

   Arviointi 

   NoPacha Black Centurion

   I had bought one cheap chastity device after another. Rings constantly broke and/or cages snapped. Finally broke down and bought the NoPacha Black Centurion. I'm glad I did ..love it! A+++++

    Arviointi 

    KG

    Diesen KG konnte ich direkt beim ersten mal viele Stunden tragen. Man kann diesen KG auch gut längere Zeit über Tage und Wochen tragen. Von den 3 Ringen passt einer ganz sicher!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Äußerst zufrieden

    Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit dem Keuschheitskäfig von Nopacha ! Er bietet ein hohes Maß an Sicherheit, Komfort und Diskretion und erfüllt somit alle meine Anforderungen. Ich kann ihn uneingeschränkt empfehlen.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    NoPacha Black Centurion Miesten siveysvyö

    NoPacha Black Centurion Miesten siveysvyö

    Laadukkaalla NoPacha Black Centurion Siveysvyön avulla koet äärimmäisen siveyden ja maksimaalisen mukavuuden. Ergonomisen muotonsa ansiosta tämä siveysvyö soveltuu jatkuvaan käyttöön ja tarjoaa täydellisen käyttömukavuuden ja maksimaalisen siveyden.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: