Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Joustava penis plug hierontapalloilla

Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, joustava penis plug ja pallot tarjoavat parhaan mahdollisen stimulaation virtsaputken tunkeutumiseen.

Lisätietoja

1037/00

saatavilla

  Lisätietoja

  Olipa kyseessä sitten aloittelija tai ammattilainen, joustava penis plug palloilla tarjoaa täydellisen stimulaation virtsaputken tunkeutumiseen.

   

  Meidän penis plug on erityisen taidokkaasti muotoiltu penistulppa, joka tekee vaikutuksen paitsi erityisellä muodollaan myös joustavuudellaan, sen vaikuttavalla kyvyllä mukautua jokaiseen anatomiseen käänteeseen. Tämä mahdollistaa paitsi helpomman asettamisen, myös mahdollisuuden käyttää penis plug pidempiä aikoja.

   

  Laajentimessamme on yhteensä kaksitoista, noin 6 mm ja 8 mm ø ruostumattomasta teräksestä valmistettua palloa, jotka on kiinnitetty hieman joustavaan varteen. Nämä "hierontapallot" luovat uskomattoman voimakkaan tunteen, joka siirtyy syvälle sisimpääsi jokaisella liikkeellä.

  Tämä penis plug on erityisesti suunniteltu virtsaputkilelu, joka sopii erinomaisesti aloittelijoille ja edistyneille käyttäjille. Olemme varustaneet penis plug tammenterärenkaalla optimaalisen pidon takaamiseksi (helposti vaihdettavissa, kahdessa yleiskoossa: 25 mm ja 30 mm).

  130 mm:n maksimipituuden ansiosta (josta n. 115 mm voidaan työntää sisään) voimme täyttää myös äärimmäisempiä toiveita. Maksimaalinen mukavuus, joustavuus ja täydellinen pituus luonnehtivat tätä lelua. Eksoottinen lisävaruste: Safiirin värinen kristalli, joka antaa houkuttelevan ulkonäön.


  Tämä CNC-menetelmällä lääketieteellisestä terässeoksesta valmistettu penis plug mahdollistaa hyvin asteittaisen työnnön ja sopii myös vähemmän kokeneelle käyttäjälle. Joustava muoto, glans-rengas ja sen epätavallinen muoto takaavat, että penis plug pysyy varmasti paikallaan yhdynnän aikana.

   

  Hygienia: Työnnössä on käytettävä erittäin syvää liukuvoidetta. Käytä desinfiointiin suihketta VERYCLEAN.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Servizio impeccabile...

  Servizio sempre veloce e puntuale, prodotti di qualità, prezzi più che ragionevoli. Che altro si può chiedere?

   Arviointi 

   Super agréable à porter

   Super agréable à porter même sous un vêtement j'aime sa flexibilité, les boules de deux tailles,son poids, pas de sensation de douleur ou irritation. un beau jouet pour la bite ;)

   • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Joustava penis plug hierontapalloilla

   Joustava penis plug hierontapalloilla

   Olitpa sitten aloittelija tai ammattilainen, joustava penis plug ja pallot tarjoavat parhaan mahdollisen stimulaation virtsaputken tunkeutumiseen.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: