Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penispistoke

Alphamale COCKTRAINER™ on henkilökohtainen harjoituslaite virtsaputken laajentamiseen seksuaalista stimulaatiota varten. Kolmessa koossa saatavilla oleva penistulppa on portti uusiin eroottisiin tuntemuksiin ja intensiivisempään seksuaaliseen kokemukseen yksin tai pariskuntana.

Lisätietoja

$44.12


-10%

$39.71

plus toimituskulut

saatavilla

Lisätietoja

Alphamale COCKTRAINER™ on henkilökohtainen harjoituslaite virtsaputken laajentamiseen seksuaalista stimulaatiota varten. Kolmessa koossa saatavilla oleva penistulppa on portti uusiin eroottisiin tuntemuksiin ja intensiivisempään seksikokemukseen yksin tai pariskuntana.

Kukin näistä penistulpista on noin 123 mm pitkä ja segmentoitu, ja sen halkaisija kasvaa, mikä mahdollistaa asteittaisen ja turvallisen laajentumisen. Olitpa sitten aloittelija tai edistynyt virtsaputken laajentamisen tekniikassa, MEO:ssa jokainen löytää itselleen sopivan penistulpan:

 • Koko S alkaa halkaisijaltaan 3 mm:stä ja kasvaa 10 mm:iin.
 • Koko M mahdollistaa laajentumisen 6 mm:stä 13 mm:iin.
 • Koko L on tarkoitettu kokeneemmille, ja sen halkaisija on 9 mm:stä 16 mm:iin.


Penistulpan jokaiseen segmenttiin tehdyn lasermerkinnän ansiosta laajentumisen etenemistä voidaan seurata helposti.

Jokainen penistulppa on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka on kiillotettu sileäksi, hygieeniseksi ja helposti puhdistettavaksi. Irrotettava rengas penispistokkeen päässä takaa paitsi helpon käsittelyn myös lisäturvallisuuden käytön aikana. Periaatteessa sinun tulisi aloittaa hitaasti, kiinnittää huomiota kehoosi ja kasvattaa kokoa vähitellen, jotta saavutat parhaan mahdollisen kokemuksen penispistokkeen kanssa.

Huomioi seuraavat ohjeet turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen saamiseksi: Ennen käyttöä ja käytön jälkeen on tärkeää desinfioida penistulppa INSTACLEAN -suihkeellamme. Hygienia on kaiken A ja O, kun käytät Urethral Play. Työntöön suosittelemme erityisesti kehitettyä liukuvoidettamme VeryDeep. Se takaa penistulpan hellävaraisen asettamisen, mikä on erityisen tärkeää tällä herkällä alueella.

Alphamale COCKTRAINER™ on enemmän kuin pelkkä seksilelu, se on seksuaalisuuden uuden ulottuvuuden tiennäyttäjä. Tutustu nautintosi syvyyksiin tämän penistulpan avulla - tarkasti ja turvallisesti.

Lisätietoja:

 • Alphamale - COCKTRAINER™ - penistulppa
 • Materiaali: ruostumaton teräs
 • Henkilökohtainen "harjoituslaite" Alphamale virtsaputken laajentamiseen.
 • Kolme eripaksuista penistulppaa, kukin 123 mm pitkä, segmentoitu, halkaisijaltaan kasvava.
 • Koko S: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm ja 10 mm halkaisija.
 • Koko M: 6 mm, 7 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm ja 13 mm halkaisija.
 • Koko L: 9 mm, 10 mm, 11 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm, 15 mm ja 16 mm halkaisija.
 • Kokoasteikko: Läpimitta on merkitty kuhunkin segmenttiin lasermerkinnällä.
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetun penispistokkeen päässä on (irrotettava) rengas.
 • Laadukas ja tarkka työstö, kiillotettu.
 • Varoitus: Virtsaputken stimulaatio sisältää riskejä. Aloita hitaasti, käytä aina sopivia liukuvoiteita ja pidä tarvikkeet steriileinä.
 • Alphamale COCKTRAINER™ on suunniteltu ensisijaisesti miehen anatomiaa ja miehen virtsaputken stimulaatiota varten, sillä penistulppa on suunniteltu erityisesti miehen virtsaputkeen asettamista varten. Virtsaputken venyttäminen ja stimulointi on käytäntö, joka on pääasiassa yleistä miehillä, koska heidän virtsaputkensa rakenne on pidempi ja suorempi. Naisten virtsaputki on paljon lyhyempi ja erimuotoisempi, mikä tekee Alphamale Urethral Trainerin kaltaisten tuotteiden käytöstä monimutkaisempaa ja harvinaisempaa naisilla. Vaikka virtsaputken stimulaatio on mahdollista myös naisilla, se edellyttää erityisesti naisten anatomiaa varten suunniteltuja välineitä, jotka täyttävät erityistarpeet ja turvallisuusvaatimukset. Jos naiset ovat kiinnostuneita virtsaputken stimulaatiosta, on tärkeää käyttää erityisesti naisten anatomiaan suunniteltuja tuotteita riskien minimoimiseksi ja turvallisen ja miellyttävän kokemuksen varmistamiseksi.
 • MEO ja Alphamale ovat MEO:n rekisteröityjä tavaramerkkejä Saksassa. Kaikki muut tuotenimet, logot ja tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

ASIAKASARVOSTELUT

Ei vielä asiakkaiden kommentteja

Kirjoita oma arvostelusi

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penispistoke

Alphamale - COCKTRAINER™ - Penispistoke

Alphamale COCKTRAINER™ on henkilökohtainen harjoituslaite virtsaputken laajentamiseen seksuaalista stimulaatiota varten. Kolmessa koossa saatavilla oleva penistulppa on portti uusiin eroottisiin tuntemuksiin ja intensiivisempään seksuaaliseen kokemukseen yksin tai pariskuntana.

Kirjoita oma arvostelusi

Muut asiakkaat ostivat myös:

30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: