Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ylellinen anaali tulpat

Uutiskirje

Lasi anaali tulppa

Lasi butt plug takaa sinulle ihanan täyteläisen ja turvallisen nautinnon: Läpinäkyvä lasinen anaalitulppa liukuu sinuun lähes itsestään klassisen muotonsa, kartiomaisen kärjen ja saumattomasti sileän pinnan ansiosta. Halkaisijaltaan 4 cm:n lasinen peräaukkotulppa harjoittaa jännittävää painetta ja stimuloi peräaukon nautintopistettäsi.

Lisätietoja

2523/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Lasi butt plug takaa sinulle ihanan täyteläisen ja turvallisen nautinnon: Läpinäkyvä lasinen anaalitulppa liukuu sinuun lähes itsestään klassisen muotonsa, kartiomaisen kärjen ja saumattomasti sileän pinnan ansiosta. Halkaisijaltaan 4 cm:n lasinen peräaukkotulppa harjoittaa jännittävää painetta ja stimuloi peräaukkosi nautintopistettä.

     

    Koska lasinen anaalitulppa on valmistettu 100-prosenttisesta borosilikaattilasista, se on täysin murtumaton ja sillä on myös muita hienoja ominaisuuksia. Jos laitat lasisen anaalitulpan jääkaappiin ennen sen asettamista, peräaukon hermopäätteet supistuvat ja tarjoavat erityisen intensiivisen kokemuksen.

     

    Lasinen anaalitulppa sopii aloittelijoille:

     

    Muotoiltu, laadukas, särkymättömästä ja särkymättömästä borosilikaattilasista valmistettu anaalitulppa sopii aloittelijoille ja uteliaille sekä edistyneille käyttäjille, jotka haluavat kutsua korkealaatuista, klassisen muotoilun omaavaa lasi-anaalitulppaa omakseen. Täysin läpinäkyvän lasisen anaalitulpan voi työntää sisään vaivattomasti pienellä EZ2FUCK-voiteluaineella. Lasinen anaalitulppa soveltuu myös anaalin venyttelyyn.

     

    Nämä ovat vakuuttavia etuja:

     

    • Jalo muotoilu: Yksinomaan käsintehty.
    • Leveällä jalalla: Estää liian syvälle työntämisen.
    • Kuumaa tai kylmää nautintoa: Lasinen anaalitulppa voidaan lämmittää/jäähdyttää.
    • Hypoallergeeninen: Istu vain alas ja nauti.

     

    Miten käytän lasista anaalitulppaa?

     

    Lasisen anaalitulpan käyttäminen on todella yksinkertaista! Aseta Glass Anal Plug vain hitaasti anaalisesti. Pieni liukuvoide, kuten MEO ®:n EZ2FUCK, antaa sinulle ylimääräistä pehmeyttä. Laita lasinen anaalitulppa etukäteen kuumaan tai kylmään veteen ja odota hetki, kunnes se saavuttaa oikean lämpötilan.

     

    Mikä lasisessa anaalitulpassa on niin erityistä?

     

    Läpinäkyvä lasinen anaalitulppa hieroo sinua erityisen intensiivisesti sisältäpäin! Lasi on turvallinen materiaali, eikä sille ole ominaista ainoastaan sen erityisominaisuudet: Laita lasinen anaalitulppa pakastimeen, lämmittimeen tai lämpimään veteen, jotta lasinen anaalitulppa ottaa lämpötilan vastaan. Lasinen anaalitulppamme on yksilöllisesti käsintehty, saumattomasti käsitelty, täysin turvallinen käyttää ja tulee kotiisi erityisen kauniissa pakkauksessa. Vielä hauskempaa seksiä varten.

     

    Miten puhdistan lasisen anaalitulpan?

     

    Lasisen anaalitulpan erikoismateriaalia voidaan lämmittää vedessä tai jäähdyttää jääkaapissa. Näin voit tehdä eroottisista hetkistä entistäkin jännittävämpiä. Sileä, liukas materiaali on helppo puhdistaa miedolla saippualla ja vedellä. Hygieeniseen puhdistukseen suosittelemme suihkeemme VERYCLEAN. Maksimaalista nautintoa varten käytä MEO®:n EZ2FUCK-liukuvoidetta.

     

    Mitä minun on otettava huomioon lasisen anaalitulpan kanssa?

     

    Ennen kuin asetat lasisen anaalitulpan, testaa sen lämpötila kädelläsi. Jos lämpötila on liian kuuma tai liian kylmä, älä aseta lasi-anaalitulppaa. Lasinen anaalitulppa on erityisen murtumaton ja tukevasti käsin tehty.

     

    Lisätietoja:

     

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Entra ed esce con facilità

    L'ho preso per cominciare, avevo un po' paura all'inizio, ma poi mi sono dovuta ricredere. Entra ed esce con facilità e per chi non ha mai provato è della dimensione giusta.

      Arviointi 

      Gives a deep stretch

      Advantages:
      Huge, thick and gives a deep stretch.
      Disadvantages:
      Can be challenging

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Lasi anaali tulppa

      Lasi anaali tulppa

      Lasi butt plug takaa sinulle ihanan täyteläisen ja turvallisen nautinnon: Läpinäkyvä lasinen anaalitulppa liukuu sinuun lähes itsestään klassisen muotonsa, kartiomaisen kärjen ja saumattomasti sileän pinnan ansiosta. Halkaisijaltaan 4 cm:n lasinen peräaukkotulppa harjoittaa jännittävää painetta ja stimuloi peräaukon nautintopistettäsi.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      13 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: