Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Ylellinen anaali tulpat

Uutiskirje

Anaalitulppa kristallilla ASSTROID

ASSTROID-pyllypistoke sopii kaikille asiakkaillemme, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Hopeanvärisen värinsä ja pepputulpan juuressa olevan kimaltelevan kristallin ansiosta se ei ainoastaan näytä erityisen tyylikkäältä, vaan myös valmistaa sinut taitavasti anaaliseksiin.

Lisätietoja

49,90 €


-20%

39,92 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    ASSTROID-pyllypistoke sopii kaikille asiakkaillemme, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Hopeanvärisen värinsä ja pepputulpan juuressa olevan kimaltelevan kristallin ansiosta se ei ainoastaan näytä erityisen tyylikkäältä, vaan myös valmistaa sinut anaaliseksiin. Pyöreän, kartiomaisen muotonsa ansiosta pepputulppa on helppo asettaa paikalleen ja se takaa optimaalisen mukavuuden. Jotta pepputulppa ei liukastuisi liian syvälle vartaloon, sen päässä on pyöreä pohja.

    ASSTROID-pepputulppa on ylellinen ja ergonominen seksilelu intensiivistä ja täyttävää anaalikokemusta varten. Pepputulppa on saatavana kolmessa koossa erilaisiin mieltymyksiin ja kokemuksiin sopivaksi.

    Kolme kokoa räätälöityyn nautintoon:

    • Koko S: Halkaisijaltaan 40 mm:n ja pituudeltaan 90 mm:n pepputulppa on ihanteellinen aloittelijoille tai niille, jotka pitävät lempeämmistä tuntemuksista.
    • Koko M: Halkaisijaltaan 52 mm:n ja pituudeltaan 110 mm:n pepputulppa tarjoaa intensiivisempää stimulaatiota edistyneille käyttäjille.
    • Koko L: Halkaisijaltaan 62 mm ja pituudeltaan 115 mm, tämä pyllytulppa takaa maksimaalisen tyytyväisyyden kokeneille asiakkaillemme.


    Laadukas materiaali ja muotoilu:

    ASSTROID-pylvästulppa on valmistettu metallista ja siinä on erittäin kiillotettu viimeistely, mikä ei ainoastaan anna sille esteettisesti miellyttävää ulkonäköä, vaan myös takaa pehmeän ja mukavan asettamisen. Päärynänmuotoinen pyllistulppa tarjoaa erityisen täyttävän tunteen anaalikäytön aikana ja tarjoaa intensiivisen ja aistikkaan kokemuksen.

    Ylellinen kristalli:

    Pyllistulpan päähän on upotettu kimaltelevaa korukristallia, joka ei ole vain katseenvangitsija. Tämä kristalli antaa ASSTROID-pyllytulpalle tyylikkään ja tyylikkään ulkonäön.

    Oikea liukuaine:

    Erityisen nautinnollisen kokemuksen saamiseksi suosittelemme vesipohjaista liukuvoidetta Aquameo ja Anal Relax Spray -suihkettamme Analforte.

    Helppo ja hygieeninen puhdistaa:

    ASSTROID-pyllytulpan puhdistaminen on helppoa ja se voidaan tehdä lämpimällä vedellä ja neutraalilla saippualla. Nopeaan ja tehokkaaseen puhdistukseen suosittelemme myös puhdistussuihkeemme INSTACLEAN.

    ASSTROID-pyllypistoke on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät ylellistä ja intensiivistä anaalista nautintoa. Laadukkaan valmistuksen, ainutlaatuisen muotoilun ja kimaltelevan kristallin ansiosta ASSTROID tarjoaa vertaansa vailla olevan kokemuksen anaalileikkien maailmassa.

    Lisätietoja:

    • ASSTROID päärynänmuotoinen pepputulppa
    • Materiaali: Metalli, kristalli
    • Väri: Pienimmässä ASSTROIDissa on läpinäkyvä kristalli, kahdessa isommassa violetti kristalli.
    • Suositeltu liukuaine: Aquameo ja Analforte
    • Puhdista ennen käyttöä ja käytön jälkeen INSTACLEAN -suihkeella.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sehr schön

    Sehr schön aber für mich etwas zu groß

      Arviointi 

      Edles Schmuckstück

      Kürzlich habe ich den birnenförmigen Buttplug aus Edelstahl mit dem auffälligen violetten Kristall am Stopper getestet und bin absolut begeistert! Schon beim Auspacken fiel mir die hochwertige Verarbeitung auf. Der Edelstahl glänzt elegant und liegt angenehm schwer in der Hand, was bereits einen Vorgeschmack auf die Qualität des Produktes gibt.

      Die Birnenform des Plugs macht das Einführen angenehm und einfach. Der Stahl gleitet fast mühelos und vermittelt durch sein Gewicht eine wunderbare Präsenz. Besonders hervorzuheben ist die glatte Oberfläche des Edelstahls, die sich hervorragend mit einem guten Gleitmittel kombinieren lässt.

      Der eigentliche Hingucker ist jedoch der violette Kristall am Stopper. Er funkelt und glitzert und verleiht der Benutzung eine gewisse Ästhetik, die das Vergnügen auch optisch steigert. Es ist nicht nur ein Anal Plug, sondern auch ein Schmuckstück, das eine gewisse Erotik ausstrahlt.

      Bemerkenswert ist auch der Tragekomfort. Der Anal Plug bleibt auch über längere Zeit sicher an seinem Platz, ohne unbequem zu werden. Größe und Form sind ideal für ein stimulierendes Erlebnis, ohne zu überfordern.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Conforme au descriptif

      Conforme au descriptif, agréable à porter et idéal pour pimenter un peu la vie intime!! Différentes tailles pour différentes sensations!! Je recommande.

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Ottimo

      Lo abbiamo regalato ai nostri amici sono molto soddisfatti

      • 2 2 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Anaalitulppa kristallilla ASSTROID

      Anaalitulppa kristallilla ASSTROID

      ASSTROID-pyllypistoke sopii kaikille asiakkaillemme, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Hopeanvärisen värinsä ja pepputulpan juuressa olevan kimaltelevan kristallin ansiosta se ei ainoastaan näytä erityisen tyylikkäältä, vaan myös valmistaa sinut taitavasti anaaliseksiin.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      13 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: