Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

Vapaasti seisova BDSM Pyhän Andreaksen risti

Pyhän Andreaksen risti on vapaasti seisova, helppo koota ja kulma on säädettävissä! Vaikka se on valmistettu teräksestä ja puusta ja pehmustettu vaahtomuovilla ja nahalla, se painaa vain 21,5 kg, joten se on helppo kuljettaa ja huomaamattomasti säilöä käytön jälkeen.

Lisätietoja

3593/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Pyhän Andreaksen risti tai BDSM-risti on alistuvien ja alistettujen ihmisten äärimmäinen lisävaruste! MEO:n vallankumouksellisella Andreaksen ristillä ei ole perusmuotoaan lukuun ottamatta enää paljon yhteistä alkuperäisten puisten Andreaksen ristien kanssa, sillä se on taidokkaasti pehmustettu, päällystetty laadukkaalla vegaaninahalla ja sitä voidaan kallistaa pystytettäessä. Teräs- ja puurakenteen ansiosta tämä Andreaksen risti on erittäin vakaa, kestävä ja turvallinen käyttää. Laadukkaiden materiaalien käyttö ja harkittu muotoilu tekevät MEO:n Pyhän Andreaksen rististä turvallisen ja yleisesti sovellettavan BDSM-kalusteen. Pyhän Andreaksen risti sopii kaikille vartalokokoluokille ja -painoille, ja se on suunniteltu sekä yksityiskäyttöön että ammattimaisiin BDSM-studioihin.

     


    Muunna mikä tahansa huone unelmiesi BDSM-tyrmään!

    Pyhän Andreaksen risti on nyt vakiovaruste jokaisessa dominatrix-studiossa. Monilla parinvaihtoklubeilla on myös erityisesti varustettuja BDSM-huoneita, joissa on Andreaksen risti. BDSM- Andreaksen risti löytyy kuitenkin yhä useammin myös yksityisistä makuuhuoneista.

    Andreaksen ristimme on vapaasti seisova, suhteellisen kevyt, helppo koota ja kulma on säädettävissä! Vaikka se on valmistettu tukevasta teräksestä ja puusta ja pehmustettu laadukkaalla vaahtomuovilla ja vegaaninahalla, se painaa vain 21,5 kg, joten sitä voi helposti siirtää tai jopa ottaa mukaan! Andreaksen ristin kummassakin päässä on kiinnityspiste käsi- ja nilkkahihnoja varten.

    Kohokohdat:

    • Vapaasti seisova: Tämä vapaasti seisova Andreaksen risti voidaan asettaa mille tahansa huoneen tasaiselle pinnalle!
    • Säädettävä kulma: Sopeutuu kaikkiin tilanteisiin ja henkilökohtaisiin mieltymyksiin 70, 75 ja 80 asteen kulmilla.
    • Pehmuste: Vegaaninahkainen pehmuste takaa mukavuuden BDSM-istunnon aikana.
    • Neljä kiinnityspistettä: Ranteiden ja nilkkojen kiinnittämistä varten Andreaksen ristiin!
    • Siirrettävissä: Koko Andreaksen risti painaa 21,5 kg, joten se voidaan helposti kuljettaa tai viedä toiseen paikkaan!


    Alistumisen nautinto:

    Pyhän Andreaksen ristille on ominaista mahdollisuus täydelliseen orjuuteen ja siitä johtuva käyttäjän liikkumattomuus. Alistuva kumppani on täysin hallitsevan kumppanin armoilla ja voi tuskin liikkua. Jokainen, joka on sidottu Andreaksen ristiin tällä tavoin, huomaa nopeasti, että hän on tässä asennossa täysin kumppaninsa armoilla. Sekä pää että koko ylävartalo ovat vapaasti aktiivisen kumppanin käytettävissä, ja niitä voidaan stimuloida tai rangaista. Sama koskee sukupuolielimiä. Levitettyjä jalkoja ei voi sulkea, joten sukupuolielinten manipulointi on mahdollista.

    Mikä tässä BDSM-ristissä on niin erikoista?

    BDSM-kalusteiden, kuten häkkien, pylväiden ja paljon muuta, lisäksi valmistamme myös tätä kallistettavaa Andreaksen ristiä jalustalla. BDSM- Andreaksen ristimme on ajaton, irrotettava Andreaksen risti vapaasti seisovaan käyttöön ilman seinäkiinnitystä. Täydellinen Andreaksen risti jokaiseen tarpeeseen ja jokaiseen huonekokoon, ihanteellinen aloittelijoille, edistyneille käyttäjille ja ammattilaisille. Verrattuna vastaaviin tuotteisiin tämä Andreaksen risti ei jätä mitään toivomisen varaa riippumatta siitä, käytetäänkö Andreaksen ristiä yksityisesti vai ammattimaisessa BDSM-studiossa. Vakaa jalusta mahdollistaa tämän Andreaksen ristin sijoittamisen mihin tahansa huoneeseen, jotta sitä voidaan käyttää joka puolelta. Andreaksen ristiin voidaan tietenkin kiinnittää myös monia MEO-malliston BDSM-tarvikkeita. Koska Andreaksen risti on päällystetty hygieenisellä, vegaanisella nahalla, se on helppo puhdistaa bondage-istunnon jälkeen (kehon nesteet, kynttilänvaha, liukuvoiteet, öljyt jne.). Andreaksen risti toimitetaan purettuna, huomaamattomasti ja turvallisesti pakattuna. Kokoaminen on hyvin yksinkertaista ja BDSM Pyhän Andreaksen risti on käyttövalmis muutamassa minuutissa. Käytön jälkeen Andreaksen risti voidaan nopeasti purkaa ja piilottaa huomaamattomasti vaatekaappiin tai sängyn alle.

    Miten käytän Andreaksen ristiä bondageen?

    Andreaksen ristissä on integroidut laitteet alistuvan kumppanin sitomista varten. Tämä voidaan tehdä nahkahihnoilla, käsiraudoilla tai köysillä. Mielikuvitukselle ei ole tässä mitään rajoja. On vain yksi raja: aika! Jokaisella orjalla on fyysiset rajansa, ja niitä voidaan tutkia ihanasti Andreaksen ristillä tapahtuvan orjuuden aikana. Jopa seisominen jalat levällään on haasteellista ja käsien levittäminen ylöspäin on vielä epämukavampaa. Lisäksi käsivarret painuvat itsestään yhä raskaammiksi. Tuloksena on tunnottomuus. Juuri tämän vuoksi on käytettävä laadukkaita käsirautoja ja jalkaremmejä. Suosittelemme erikoiskäsirautojamme (9885):

    St Andrew Cross Restraint

    Kumppani on nyt sidottu - mitä seuraavaksi? No, nyt alkaa varsinainen BDSM-sessio. Vartaloa voidaan tutkia vapaasti ja erogeenisiä vyöhykkeitä stimuloida sen mukaisesti. Jos orja on kiinnitetty Andreaksen ristiin päin, voit tietysti aloittaa myös piiskaamalla ja/tai ruoskimalla.

    Lisätietoja:

    • Vapaasti seisova Andreaksen risti.
    • Materiaali: teräs, puu, vaahtomuovipehmuste, keinonahka.
    • Asennusmateriaali sisältyy
    • Mitat koottuna: 183,39 cm korkea x 110,49 cm leveä x 86,36 cm syvä. Käsivarsi- ja jalkatyynyt: 73,66 cm pitkä x 16,51 cm leveä. Vartalotyyny: 48,26 cm pitkä x 39,37 cm leveä.
    • Säädettävät kallistuskulmat: 70°, 75° ja 80°
    • Paino: noin 22 kg
    • Useita kiinnityspisteitä käsi- ja nilkkahihnoja varten.
    • Koska alistettava seisoo jalat lattialla, kun hänet on sidottu Andreaksen ristiin, tämä sitomistapa on käytännössä riskitön.
    • Andreaksen risti kuuluu nykyään jokaisen BDSM-studion vakiovarusteisiin, ja monilla parinvaihtoklubeilla on erityisesti varustettuja BDSM-huoneita, joissa on Andreaksen risti. BDSM- Andreaksen risti on yhä yleisempi myös yksityisissä makuuhuoneissa.
    • Jos henkilö on sidottu Andreaksen ristiin, häntä ei saa koskaan jättää yksin. Jopa vähäpätöisillä ongelmilla voi olla vakavia seurauksia, jos ihmiset on sidottu tällä tavoin. Astmaa tai sydänongelmia sairastavia ihmisiä ei yleensä pitäisi sitoa Andreaksen ristiin.
    • Andreaksen risti voidaan puhdistaa suihkuttamalla sitä VERYCLEAN -suihkeella ja pyyhkimällä se puhtaaksi pehmeällä liinalla.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Top Qualität

    Bin sehr zufrieden damit! Ich benutze es professionell in meinem Studio.

      Arviointi 

      Love the portability!

      I love how lightweight and portable this is, it may become a new favorite item in our house! I

      • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Vapaasti seisova BDSM Pyhän Andreaksen risti

      Vapaasti seisova BDSM Pyhän Andreaksen risti

      Pyhän Andreaksen risti on vapaasti seisova, helppo koota ja kulma on säädettävissä! Vaikka se on valmistettu teräksestä ja puusta ja pehmustettu vaahtomuovilla ja nahalla, se painaa vain 21,5 kg, joten se on helppo kuljettaa ja huomaamattomasti säilöä käytön jälkeen.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: