Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaasunaamarit

Uutiskirje

MSX-kaasunaamari, jossa on kokokasvon visiiri

Tämä kaasunaamari ei ole vain alistumisen symboli, vaan myös tae mukavuudesta ja hyvinvoinnista BDSM-istunnon aikana. Laadukkaat materiaalit takaavat miellyttävän tunteen, kun niitä käytetään, ja antavat sinulle mahdollisuuden osallistua täysin dominointipeliin.

Lisätietoja

3365/00

139,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Tämä kaasunaamari ei ole vain alistumisen symboli, vaan myös tae mukavuudesta ja hyvinvoinnista BDSM-istunnon aikana. Laadukkaat materiaalit takaavat miellyttävän tunteen, kun niitä käytetään, ja antavat sinulle mahdollisuuden osallistua täysin dominointipeliin. Koe ekstaasi, joka voidaan saavuttaa vain hengityksen hallinnan ja dominoinnin täydellisellä yhdistelmällä.

     

    MSX Full Visor -kaasunaamari on futuristinen kaasunaamari, joka tekee vaikutuksen sekä muotoilullaan että toiminnallisuudellaan. Leveän visiirin ansiosta se tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ja antaa käyttäjälleen mahdollisuuden nähdä ympäristönsä selvästi. Kaasunaamarissa on edessä vakiomallinen M40-liitäntä kaasunaamariletkuja varten, mikä mahdollistaa helpon liittämisen erilaisiin lisävarusteisiin. Tämä liitäntä takaa turvallisen ja luotettavan ilmansyötön BDSM-istunnon aikana tai muissa tilanteissa, joissa hengityksen kontrolloinnilla on merkitystä. MSX Full Visor -kaasunaamarissa on mukava säädettävä nailonhihna ja hihnat selässä. Tämä mahdollistaa helpon ja yksilöllisen säädön käyttäjän pään kokoon ja takaa turvallisen ja mukavan istuvuuden.

     

    Halusitpa sitten sukeltaa BDSM:n syvyyksiin tai vain kokea hallinnan ja vallan tunteen: MSX Full Visor -kaasunaamari tarjoaa sinulle mahdollisuuden uppoutua toiseen maailmaan. Futuristisen muotoilunsa, suuren visiirin ja käytännöllisten ominaisuuksiensa ansiosta tämä kaasunaamari on pakollinen lisävaruste kaikille, jotka pitävät hengityksen hallinnasta.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM-kaasunaamari
    • Leveä visiiri optimaalista näkyvyyttä varten.
    • Edessä M40-standardin mukainen kaasunaamarin letkuliitäntä.
    • Helposti säädettävillä nailonhihnoilla ja solmioilla takana.
    • Varoitus Tämä tuote on tarkoitettu kokeneille henkilöille, jotka harjoittavat BDSM-toimintaa yhteisymmärryksessä. Viestintä, turvallisuus ja kaikkien osapuolten hyvinvointi ovat aina etusijalla.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    The Ultimate BDSM Sensation – 5 Stars

    The MSX Full Visor Gas Mask is a true masterpiece, embodying both form and function. As an avid BDSM enthusiast, the gas mask has become an essential part of my play, symbolizing submission and heightening the intensity of each session. This particular model has provided me with an unparalleled experience.

    The moment I slipped it on, I was immediately impressed by the comfort it offers. The materials are clearly of the highest quality, and it's evident that every detail has been thoughtfully designed. I was able to lose myself in the world of dominance, fully embracing the ecstasy that comes with it, without any distractions.

    The wide visor is a standout feature. It offers impeccable clarity, allowing me to observe my surroundings with precision. This adds another layer of excitement to our sessions, ensuring I'm always in the moment.

    Functionality is top-notch. The standard M40 connection at the front makes it incredibly versatile, accommodating various accessories seamlessly. The assurance of a steady and reliable air supply during BDSM sessions, especially when control or BC comes into play, is vital. This gas mask delivers flawlessly in that aspect.

    Lastly, the adjustable nylon strap and the rear straps ensure a perfect fit, catering to various head sizes. This means I can indulge in our sessions without any concerns about the mask shifting or getting uncomfortable.

    If you're seeking a gas mask that promises both aesthetics and an unbeatable experience, look no further than the MSX Full Visor Gas Mask. It's truly in a league of its own.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Geil mit Poppers

    Diese Maske hat nur eine der Geilsten Erfahrungen zusammen mit Poppers beschert

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    MSX-kaasunaamari, jossa on kokokasvon visiiri

    MSX-kaasunaamari, jossa on kokokasvon visiiri

    Tämä kaasunaamari ei ole vain alistumisen symboli, vaan myös tae mukavuudesta ja hyvinvoinnista BDSM-istunnon aikana. Laadukkaat materiaalit takaavat miellyttävän tunteen, kun niitä käytetään, ja antavat sinulle mahdollisuuden osallistua täysin dominointipeliin.

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    21 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: