Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM kaulukset

Uutiskirje

Shibari Bondage - kaulan käsiraudat hihnalla varustettuna

Tässä upeassa lisävarusteessa yhdistyvät perinteisen japanilaisen sidonnan estetiikka ja korkealaatuisten materiaalien laatu. Nauti siitä, että Dom tai rakastajattaresi johdattaa sinua hihnassa julkisesti tai kotona tämän punotusta köydestä valmistetun, hihnalla varustetun Shibari-kaulanpidikkeen avulla.

Lisätietoja

3151/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Tässä upeassa lisävarusteessa yhdistyvät perinteisen japanilaisen sidonnan estetiikka ja korkealaatuisten materiaalien laatu. Nauti siitä, että Dom tai rakastajattaresi johdattaa sinua hihnassa julkisesti tai kotona tämän punotusta köydestä valmistetun Shibari-kaulaköyden ja hihnan kanssa. Kaulan pidike voidaan säätää kaulan ympärysmitan mukaan lukitussolmun avulla ja se sopii naisille ja miehille.

     

    Mitä erityistä tässä MEO:n Shibari-sarjan tuotteessa on?

     

    Shibari on perinteinen japanilainen köyden sitomisen taito. Kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se onkin. Juuri siksi saksalaisen MEO ®:n tuotekehittäjät ovat liittoutuneet Tokion johtavien BDSM-asiantuntijoiden kanssa ja suunnitelleet sarjan valmiita sidontalaitteita, jotka perustuvat Shibari-sidontaan. Koska nämä siteet on jo valmistettu käsityönä Japanissa, voit aloittaa heti ilman, että sinun tarvitsee hallita monimutkaista solmuvalmennusta.

     

    Bondage-purukapulan, köysihihnalla varustetun Shibari-bondage-kaulapannan lisäksi sarjaan kuuluu myös Shibari-käsiraudat, japanilainen ruoska ja jopa täydellinen Hogtie -sarja. Puuvillaköydestä tehdyt solmitut siteet eivät ainoastaan näytä shibarimaisilta ja tyylikkäiltä, vaan siteet ja lisävarusteet ovat myös mukavia käyttää, ne ovat pehmeitä iholla eivätkä leikkaa sisään. Hillitsimet on nopea pukea - täydellinen kaikille bondage-rakastajille ja myös aloittelijoille!

     

    Kohokohdat: - Kahdeksan kappaletta, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä:

     

    • Käsintehty kaulan pidike, jossa on shibari-ilmeen mukainen ohjainlinja.
    • Pelkistetty mutta tyylikäs muotoilu eroottisen bondage-estetiikan vuoksi.
    • Punottu luonnonköysi, 100% vartaloturvallinen ja kemikaalivapaa
    • Korkea käyttö-/ bondage-mukavuus: puuvillaköydet ovat pehmeitä eivätkä leikkaa sisään.
    • Välttämätön hankinta kaikille Dom/sub-suhteessa oleville.

     

    Mitä Shibari Bondage tarkoittaa?

     

    Shibari tulee Japanista ja tarkoittaa jotakuinkin "sitoa". Siksi ihmiset puhuvat usein japanilaisesta bondagesta. Shibarissa on kuitenkin kyse paljon enemmän itse bondage-taidosta kuin vallan ja dominoinnin harjoittamisesta. Kun puhtaassa BDSM-sidonnassa on kyse sen selvittämisestä, kuka on Top ja kuka Bottom, shibarissa on kyse itse sidontataidosta. Sidonnan harjoittajalle tyydytystä tuottaa yleensä se, että sidottu henkilö makaa taiteellisesti sidottuna ja liikkumattomana hänen edessään. Tähän täydelliseen sidontaan on monia erilaisia tekniikoita. Joitakin niistä käytetään yksinkertaisesti Bottom henkilön liikuntakyvyttömäksi tekemiseen. Toiset ovat historiallisesti inspiroituneita, ja niiden tarkoituksena on korostaa ja korostaa sidotun kehon esteettisyyttä.

     

    Miten hoidan tuotetta?

    Puhdista köysi juoksevan veden alla miedolla saippualla. Jos haluat perusteellisemman puhdistuksen, käytä suihketta VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • Shibari bondage kaulapanta hihnalla
    • Pannan halkaisija: 12 cm - 30 cm
    • Yleiskoko
    • Materiaali: Paras japanilainen puuvilla
    • Shibari-sarjan tuotteillamme tunnet erittäin aistillisen köyden tunteen ihollasi. Kaikki tämän sarjan tuotteet kudotaan käsin MEO:lle Japanissa pehmeästä, sileäkuituisesta puuvillasta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Amazing quality

    Really really impressed with the quality and feel of the collar,

      Arviointi 

      Gute Qualität!

      Das Set von MEO ist solide und einwandfrei verarbeitet. Drückt nicht, kratzt nicht und hinterlässt somit auch keine Spuren, wie man es von anderen Materialien kennt. Ist auf jeden Fall das Geld wert.

        Arviointi 

        Sicuramente valido.

        Bello e robusto. Materiale sicuramente di qualità.

          Arviointi 

          Extremely comfortable!

          Amazing collar really comfortable . my Mistress has me ware it 24/7 and loves it would highly recommend it and well with the price

            Arviointi 

            Eine Halsfessel, die auch Ihm passt.

            Die Halsfessel ist mehr als ausreichend weit auch für einen Männerhals und man kann sie auch zum Choken nutzen. Sehr robust und sorgfältig verarbeitet. Eine angebrachte Leine rundet das Gesamtpaket ab.

              Arviointi 

              Überaus zufrieden!

              Steht meinem Sklaven ausgezeichnet und man kann es sehr, sehr eng ziehen. Mir gefällt, dass das Halsfessel und die Leine solide aus Seil sind, und die Halsfessel dennoch sehr hautfreundlich und verstellbar ist. Ich habe das Halsband, wie jedes Bondage Toy und SM Equipment, das ich an anderen verwende, erst bei mir selber ausprobiert und muss sagen, dass der Tragekomfort ausgezeichnet ist und die Halsfessel sich daher auch für längeres Tragen eignet.

                Arviointi 

                Alta qualità

                Alta qualità del prodotto, sfizioso anche nei dettagli.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Shibari Bondage - kaulan käsiraudat hihnalla varustettuna

                  Shibari Bondage - kaulan käsiraudat hihnalla varustettuna

                  Tässä upeassa lisävarusteessa yhdistyvät perinteisen japanilaisen sidonnan estetiikka ja korkealaatuisten materiaalien laatu. Nauti siitä, että Dom tai rakastajattaresi johdattaa sinua hihnassa julkisesti tai kotona tämän punotusta köydestä valmistetun, hihnalla varustetun Shibari-kaulanpidikkeen avulla.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: