Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM sähköstimulaatio

Uutiskirje

BDSM ratsastussato sähköstimulaatiolla - E-Stim Crop by Dr. Sado

Jos etsit intensiivistä BDSM-kokemusta, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle: BDSM-ratsastussirkka, jossa on Dr. Sadon sähköstimulaatio! Tämä innovatiivinen lisävaruste yhdistää piiskaamisen jännittävän elementin sähköstimulaation kiehtovaan maailmaan vallankumouksellista BDSM-kokemusta varten.

Lisätietoja

3488/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Jos etsit intensiivistä BDSM-kokemusta, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle: BDSM-ratsastussirkka, jossa on Dr. Sadon sähköstimulaatio! Tämä innovatiivinen lisävaruste yhdistää piiskaamisen jännittävän elementin sähköstimulaation kiehtovaan maailmaan vallankumouksellista BDSM-kokemusta varten. Tutustu aivan uudenlaiseen nautintoon ja koe unohtumattomia hetkiä Dr. Sadon sähköstimulaatiolla varustetun ratsupiiskan avulla.

     

    Kun klassinen kohtaa huipputeknologian: tutustu Dr. Sadon sähköstimulaatiolla varustettuun ratsastusteräimeen.

    Dr. Sadon sähköstimulaatiolla varustetussa ratsupiiskassa yhdistyvät kahden maailman parhaat puolet: perinteinen ratsupiiska ja moderni sähköstimulaatio. Mutta mikä tekee tästä seksilelusta niin ihanan, erityisesti BDSM-kontekstissa?

     

    Ensinnäkin sähköstimulaatiolla varustettu ratsupiiska tarjoaa kaksinkertaisen tunteen: kun perinteinen ratsupiiska voi jo tuottaa terävän, kirvelevän tunteen, sähköstimulaatio tuottaa lisäksi tai vuorotellen pistelevän - tarvittaessa myös kivuliaan - tunteen. Näiden kahden tunteen yhdistelmä tekee kokemuksesta hämmästyttävän intensiivisen.

     

    Toiseksi sähköstimulaatiolla varustettu ratsupiiska tarjoaa yllätysmomentin. Dominoiva kumppani voi itse päättää, milloin hän käyttää sähköstimulaatiota. Tämä luo ylimääräisen henkisen potkun, joka tekee BDSM-istunnosta entistäkin jännittävämmän. Sähköstimulaation säädettävän voimakkuuden ansiosta hallitseva kumppani voi vaihdella sähköimpulssin voimakkuutta, mikä antaa hänelle toisen tason hallita orjan tuntemuksia.

     

    Kolmanneksi psykologinen näkökohta on tärkeässä asemassa. Sähkö on jotain, jota monet meistä pitävät vaarallisena tai tabuna. Näillä syvään juurtuneilla tabuilla leikkimisellä voi olla BDSM-kontekstissa psykologinen lisävaikutus, joka upottaa koko kehon ekstaasin ja kiihottumisen mereen.

     

    Sähköstimulaatiolla varustettu ratsastusterä on erittäin monipuolinen ja mukautuu eri kokemustasoihin ja mieltymyksiin. Piditpä sitten lempeistä iskuista tai kivuliaista iskuista, tämä ratsupiikki tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin skenaarioihin. Koe kihelmöivä esileikki tai intensiiviset istunnot - valinta on sinun!

     

    Laadukkaasti valmistettu ja houkutteleva muotoilu, sähköstimulaatiolla varustettu ratsastusside ei tee vaikutusta ainoastaan toiminnallisuudellaan vaan myös laadullaan ja estetiikallaan. Vegaaninen PU-nahka liukuu hellävaraisesti iholla ja antaa miellyttävän tunteen, kun taas ratsastuskurin vakaa ote ja kevyt joustavuus takaavat kovat iskut.

     

    Turvallisuus on tietysti myös ensisijainen prioriteetti. Vältä ratsastusterän joutumista kosketuksiin veden kanssa ja huomioi, että sähköstimulaatiota ei tulisi käyttää rintakehän alueella, ja henkilöitä, joilla on sydämentahdistin, ei yleensä suositella käyttämään sähköstimulaatiota.

     

    Lisätietoja:

     

    • E-Stim riding crop, sähköstimulaatiolla varustettu ratsastuskeppi (Zeus by Dr. Sado)
    • Mitat: Kokonaispituus: 53,8 cm, leveys: 6,1 cm.
    • Materiaali: Vegaaninen PU-nahka, ABS-muovi, sinkkiseos, rauta.
    • Väri: Musta.
    • Latausvaihtoehto: Ladattavissa mukana tulevalla USB-kaapelilla.
    • Tutustu uuteen BDSM-kokemukseen Dr. Sadon sähköstimulaatiolla varustetun ratsastussirkan avulla. Sukella maailmaan, joka on täynnä nautintoa ja kipua, yhdistettynä sähköistävään jännitykseen - unohtumattomia kliimakseja ja intensiivistä nautintoa varten.
    • Sähköstimulaatio on jännittävä tapa viedä eroottinen kokemus aivan uudelle tasolle. Tämä innovatiivinen käytäntö käyttää sähköimpulsseja luodakseen voimakasta kihelmöintiä, sykkimistä tai jopa sähköisiä "iskuja" ainutlaatuisen seksuaalisen stimulaation aikaansaamiseksi. Olipa joku uusi tai jo kokenut sähköseksin maailmassa, MEO:lta, johtavalta sähköseksin asiantuntijalta, jokainen löytää laajan valikoiman korkealaatuisia laitteita ja elektrodeja. Asiantuntemuksemme takaa turvallisen ja intensiivisen kokemuksen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman jokaiseen makuun ja tarpeeseen sähköisistä penisrenkaista sähköisiin pepputulppiin ja sähköisiin nännipihdeihin. E-Stim-ohjausyksikkömme, joka tunnetaan myös nimellä "Tens-yksikkö", avulla voit hallita täysin sähköisten impulssien voimakkuutta ja rytmiä. Valittavana on laaja valikoima, joka ulottuu sähkövaginaalisista ja anaalisista antureista johtaviin sähköseksityynyihin, jotka ovat ihanteellisia aloittelijoille. Sähköinen penishäkkimme yhdistää siveyden ja stimulaation ainutlaatuisella tavalla, kun taas sähköiset nännipuristimemme luovat viettelevän kihelmöivän tunteen. Niille, jotka etsivät syvempiä ja voimakkaampia tuntemuksia, tarjoamme myös E-Stim-dildoja ja E-Stim-vibraattoreita. Jos olet valmis uusiin, jännittäviin seikkailuihin, kokeile sähkösähköisiä virtsaputkiantureitamme erityisen intensiivistä kokemusta varten. Ja luovaa BDSM-leikkiä varten tarjoamme E-Stim-hanskamme ja muita sähköstimulaatiotarvikkeita. Tutustu MEO:n kanssa elektroseksin kiehtovaan maailmaan ja koe ainutlaatuinen ja ylivoimainen seksuaalinen stimulaatio. Uskalla astua uuteen kokemukseen, joka antaa sinulle unohtumattomia nautinnon hetkiä.

     

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Perfecta

    Es suave y flexible. Además de tener un largo perfecto para alcanzar todas las partes del cuerpo de tu pareja.

      Arviointi 

      Elektrisierend geil

      Die E-Stim-Gerte von Dr. Sado kombiniert das Beste aus beiden Welten: den scharfen Schlag eines klassischen Instruments und den elektrisierenden Reiz der Elektrostimulation. Was dieses Toy jedoch wirklich außergewöhnlich macht, vor allem im BDSM-Kontext? Lasst es mich euch verraten! Zusätzlich zu dem Schmerz und Vergnügen, den eine herkömmliche Reitgerte oder Peitsche verursacht, bringt die Elektrostimulation ein kribbelndes und intensiveres Gefühl ins Spiel. Diese Kombination schafft ein Feuerwerk an Empfindungen, das euch den Atem rauben wird. Mein Top hat die volle Kontrolle darüber, wann die Elektrostimulation zum Einsatz kommt. Diese Extra-Portion Spannung und Vorfreude macht das Erlebnis noch aufregender. Mit der einstellbaren Intensität kann mein Top die Stärke der elektrischen Impulse variieren und somit meine Empfindungen perfekt steuern. Egal, ob ihr Streicheleinheiten oder harte Schläge bevorzugt – diese Sadomaso-Gerte bietet unbegrenzte Möglichkeiten für verschiedene Szenarien.

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM ratsastussato sähköstimulaatiolla - E-Stim Crop by Dr. Sado

        BDSM ratsastussato sähköstimulaatiolla - E-Stim Crop by Dr. Sado

        Jos etsit intensiivistä BDSM-kokemusta, meillä on täydellinen ratkaisu sinulle: BDSM-ratsastussirkka, jossa on Dr. Sadon sähköstimulaatio! Tämä innovatiivinen lisävaruste yhdistää piiskaamisen jännittävän elementin sähköstimulaation kiehtovaan maailmaan vallankumouksellista BDSM-kokemusta varten.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        19 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: