Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

ElectraStim

Uutiskirje

Silikonista valmistettu joustava virtsaputken elektrodi - ElectraStim

Jos tavoitteena on kädetön orgasmi peniksen sähköstimulaation avulla, joustava virtsaputken elektrodi, joka on peräisin ElectraStim on täydellinen valinta. Innovatiivisesta, johtavasta silikonista valmistetut joustavat elektrodit tarjoavat kompaktista koostaan huolimatta poikkeuksellisen intensiivisen sähköstimulaatiokokemuksen.

Lisätietoja

$76.64


-$10.96

$65.68

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Jos tavoitteena on kädetön orgasmi peniksen sähköstimulaation avulla, joustava virtsaputken elektrodi, joka on peräisin ElectraStim on täydellinen valinta. Innovatiivisesta, johtavasta silikonista valmistetut joustavat elektrodit tarjoavat kompaktista koostaan huolimatta poikkeuksellisen intensiivisen sähköstimulaatiokokemuksen.

  Soveltuu kaikille peniksen kooille:

  Peniksen muodosta tai koosta riippumatta taipuisat virtsaputken elektrodit mukautuvat jokaisen peniksen yksilöllisiin ääriviivoihin ja mahdollistavat siten henkeäsalpaavan kokemuksen - sähköstimulaation voimakkuutta voidaan säätää heti, kun ne on liitetty sähköstimulaatiolaitteeseen!

  Nämä erittäin taipuisat virtsaputken elektrodit ovat lähes 15 cm:n pituisia, joten ne sopivat erinomaisesti niin sanottuun virtsaputkileikkiin. Virtsaputken elektrodin "mittausurat" helpottavat tunkeutumissyvyyden mittaamista. Tämä on erityisen tärkeää sähköstimulaatiossa, sillä pienempi pinta-ala tehostaa tuntemusta, minkä vuoksi useimmat asiakkaamme haluavat työntää virtsaputken elektrodin kokonaan sisään.

  Virtsaputkensähköstimulaatio (E-Stim Penis):

  Virtsaputken sähköstimulaatio tarjoaa ainutlaatuisen ja intensiivisen stimulaatiomuodon, joka eroaa merkittävästi tavanomaisista seksuaalisista kokemuksista. Erityisen siitä tekee tuntemusten syvyyden ja niiden syntytavan yhdistelmä. Virtsaputken sähköstimulaation keskiössä ovat erityiset välineet, kuten tämä virtsaputken elektrodi, jotka lähettävät sähköimpulsseja suoraan virtsaputken läpi. Tällä alueella on runsaasti hermopäätteitä, ja se on erityisen vastaanottavainen tällaisille ärsykkeille. Koska sähköimpulsseja annetaan suoraan sisäpuolelta, tämä menetelmä tarjoaa intensiivisen ja erittäin tyydyttävän kokemuksen. Aistimukset vaihtelevat lievästä pistelystä voimakkaisiin sykkeisiin, jotka voivat aiheuttaa erityisen syvää seksuaalista kiihottumista. Toinen virtsaputken sähköstimulaation erityispiirre on mahdollisuus saavuttaa orgasmi kädet vapaina. Monet käyttäjät raportoivat lisääntyneestä nautinnon tunteesta ja voimakkaista orgasmeista, jotka voidaan saavuttaa ilman manuaalista masturbaatiota.

  Bipolaarisen virtsaputkielektrodin edut:

  Toisin kuin muut klassiset unipolaariset virtsaputkielektrodit, tämä bipolaarinen elektrodi on suunniteltu siten, että sitä voidaan käyttää ilman toista lisävarustetta (kuten toista monopolaarista elektrodia) piirin sulkemiseksi. Tämä antaa aloittelijoille mahdollisuuden keskittyä täysin seksuaalisen sähköstimulaation havaitsemiseen ilman, että toinen kehossa kannettava lisävaruste häiritsee. Virtsaputken elektrodeja voidaan toki haluttaessa käyttää myös ilman sähköstimulaatiota.

  Yhteensopiva useimpien sähköstimulaatiolaitteiden kanssa:

  Joustavat silikoniset virtsaputken elektrodit ovat yhteensopivia kaikkien ElectraStim-sähköstimulaatiolaitteiden kanssa, ja niitä on saatavana halkaisijaltaan 5 mm ja 7 mm. Vaikka tämä virtsaputken elektrodi on tarkoitettu suoraan liitettäväksi ElectraStim-sähköstimulaatiolaitteisiin, se voidaan liittää myös muiden valmistajien sähköstimulaatiolaitteisiin tarjoamiemme sovittimien avulla.

  Hygienia ja voiteluaineen oikea käyttö ovat ratkaisevassa asemassa, kun käytetään taipuisaa virtsaputken elektrodia:

  Optimaalista hoitoa ja turvallista käyttöä varten suosittelemme desinfiointisuihkettamme INSTACLEAN, joka on kehitetty erityisesti elektrodien tehokkaaseen puhdistamiseen ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Lisäksi sähköä johtava voiteluaineemme ESHOCK on välttämätön, jotta varmistetaan sujuva asettaminen ja optimaalinen johtavuus, mikä tekee sähköstimulaatiokokemuksesta entistäkin intensiivisemmän. Näiden kahden tuotteen yhdistelmä tekee sähköstimulaatiosta erityisen nautinnollista, mutta myös turvallista ja hygieenistä.

  Lisätietoja:

  • Silikonista valmistettu joustava virtsaputken elektrodi - ElectraStim
  • Työnnettävä pituus: 150 mm
  • Halkaisija: 5 mm tai 7 mm
  • Liitäntä: 2 mm
  • Materiaali: Platinalla kovetettu lääketieteellinen silikoni, johtava (ftalaatiton)
  • Napojen lukumäärä: 2 (bipolaarinen)
  • Toimituksen sisältö: 1 x musta silikonista valmistettu joustava virtsaputken elektrodi (5 mm TAI 7 mm), 1 x monikielinen käyttöohje.
  • Turvallisuushuomautus: Seksuaalinen sähköstimulaatio (e-stim) on yleinen käytäntö, mutta on tärkeää olla tietoinen siihen liittyvistä turvallisuusnäkökohdista. E-Stim ei sovellu henkilöille, jotka kärsivät epilepsiasta, käyttävät sydämentahdistinta tai lääkkeellistä infuusiolaitetta, joilla on sydänsairaus tai jotka ovat raskaana, eikä sitä saa koskaan käyttää rintojen tai kaulan päällä. Kaikki laitteet, jotka on valmistettu ElectraStim laitteet on suunniteltu ja valmistettu korkeimpien standardien mukaisesti. Ostaja ottaa vastuun tuotteiden oikeasta käytöstä.


  ElectraStim x MEO

  ElectraStim e-Stim edustaa innovaatiota ja laatua seksuaalisen sähköstimulaation (E-Stim) alalla, ja se on perustamisestaan lähtien tehnyt itselleen nimeä laajentamalla jatkuvasti sen rajoja, mikä on mahdollista tällä jännittävällä aikuisviihteen alalla. Suunnitteluun, tekniikkaan ja käyttäjäkokemukseen vahvasti keskittyneiden Stimin tuotteiden ElectraStim tuotteet tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nautintoa ja suorituskykyä, joka vetoaa sekä aloittelijoihin että kokeneisiin käyttäjiin. Tuotevalikoima ulottuu lähtötason sarjoista monimutkaisiin laitteisiin, jotka kaikki on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan turvallinen, nautinnollinen ja tehokas kokemus. ElectraStim yritys painottaa suuresti laatua ja innovointia, mikä näkyy sen patentoidussa Flick-teknologiassa, joka on osoitus sen sitoutumisesta tehdä sähköstimulaatiosta entistä yksilöllisempää ja vuorovaikutteisempaa. Sitoutuminen huippuosaamiseen ja halu ylittää kuluttajien odotukset tekee tuotteesta ElectraStim johtavaksi tuotemerkiksi segmentissään. MEO.de on täydellinen jakelukumppani seuraaville yrityksille ElectraStim koska sillä on asiantuntemusta korkealaatuisten ja erikoistuneiden aikuisten tuotteiden jakelusta. MEO.de on ansainnut maineen asiakkaidensa tarpeiden ja toiveiden syvällisestä ymmärtämisestä sekä vankkumattomasta sitoutumisesta asiakastyytyväisyyteen. MEO:n BDSM-myymälä ei ainoastaan tarjoa laajaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa, vaan panostaa myös paljon koulutukseen ja tiedottamiseen, jotta asiakkaat voivat tehdä tietoon perustuvan ostopäätöksen. Lisäksi MEO.de:n kohderyhmä sopii täydellisesti yhteen seuraavien kanssa ElectraStimsillä molemmat yritykset pitävät tärkeänä tarjota korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, jotka parantavat asiakkaiden seksuaalista hyvinvointia ja kokemusta. MEO.de:n laaja tavoitettavuus sekä verkossa että sen vakiintuneen kumppaniverkoston kautta takaa, että tuotteet, joita MEO ElectraStim tavoittavat laajan ja kiinnostuneen kohderyhmän. Yhdistelmä uraauurtavaa teknologiaa ja ElectraStim ja MEO.de:n asiantuntemuksen ja asiakastyytyväisyyteen sitoutumisen yhdistelmä muodostaa vahvan kumppanuuden, jossa keskitytään poikkeuksellisten ja rikastuttavien kokemusten tarjoamiseen asiakkaille. Yhdessä ne ovat täydellisessä asemassa mullistamaan sähköstimulaation maailmaa ja tarjoamaan samalla poikkeuksellista palvelua ja tukea.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  ElectraStim Urethral Sounds

  The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

   Kirjoita oma arvostelusi

   Silikonista valmistettu joustava virtsaputken elektrodi - ElectraStim

   Silikonista valmistettu joustava virtsaputken elektrodi - ElectraStim

   Jos tavoitteena on kädetön orgasmi peniksen sähköstimulaation avulla, joustava virtsaputken elektrodi, joka on peräisin ElectraStim on täydellinen valinta. Innovatiivisesta, johtavasta silikonista valmistetut joustavat elektrodit tarjoavat kompaktista koostaan huolimatta poikkeuksellisen intensiivisen sähköstimulaatiokokemuksen.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   26 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: