Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Nahkanaamarit

Uutiskirje

BDSM nahkanaamari - johdatus orjana alistumiseen

Koe hienovarainen hallinta ja kohonnut aistihavainto korkealaatuisesta nappanahasta valmistetun BDSM-naamarin avulla. Tämä malli, joka on ihana lisä BDSM-myymäläämme, on erittäin mukava käyttää ja sitä voidaan säätää täydellisesti takana olevan nauhan ansiosta.

Lisätietoja

4476/00

saatavilla

    Lisätietoja

    Koe hienovarainen hallinta ja kohonnut aistihavainto korkealaatuisesta nappanahasta valmistetun BDSM-naamarin avulla. Tämä malli, joka on upea lisä BDSM-myymäläämme, tarjoaa erinomaisen käyttömukavuuden ja on ihanteellisesti muokattavissa takana olevan nauhan ansiosta.

    Joustava säätö yksilöllisiin tarpeisiin:

    Miksi asiakkaamme arvostavat tätä nahkanaamiota? Vastaus löytyy sen ainutlaatuisesta muokattavuudesta ja kyvystä tehostaa BDSM-kokemusta halutulla tavalla. Erilliset, irrotettavat silmä- ja suusuojukset mahdollistavat naamion joustavan mukauttamisen käyttäjän mieltymysten mukaan. Aukot eristävät vähemmän, tarjoavat selkeän näkymän ja mahdollistavat haluttaessa vapaan hengittämisen (tai upean suihinoton). Intensiivisempiä aistien riistohetkiä varten suojukset voidaan kiinnittää nopeasti ja helposti aistien rajoittamiseksi entisestään.

    Käsityötaitoa ja monipuolisuutta:

    Nahkanaamarimme ovat taidokkaasti valmistettuja, ja ne tarjoavat useita räätälöintivaihtoehtoja täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Jopa ilman integroitua kaulapantaa ja suukapulaa, kuten muut MEO:n nahkanaamarit, tämä nahkanaamari tarjoaa erinomaisen tavan käyttää kontrollia varmistaen samalla mukavuuden.

    MEO: Nimi, johon voit luottaa:

    Johtavana valmistajana MEO edustaa korkealaatuisia BDSM-tarvikkeita, jotka tunnustetaan maailmanlaajuisesti. Johdonmukaisen innovaation ja tinkimättömän laadunvarmistuksen avulla MEO on luonut itselleen nimen, joka edustaa BDSM-yhteisön luottamusta ja tyytyväisyyttä. MEO:lla on vuosikymmenten kokemus ensiluokkaisten BDSM-tuotteiden kehittämisestä ja tuottamisesta, ja se takaa, että jokainen tarvike täyttää korkeimmat standardit. Tuotteemme valmistetaan huolellisesti valituista materiaaleista ja niille tehdään tiukka laadunvalvonta, jotta ne eivät ole ainoastaan turvallisia vaan myös poikkeuksellisen kestäviä ja tehokkaita.

    Laajenna BDSM-kokoelmaasi tällä toiminnallisella ja houkuttelevalla nahkanaamarilla, joka tarjoaa turvallisuutta, mukavuutta ja monipuolisuutta. Investoi tuotteeseen, joka korostaa alistumistasi ja takaa samalla mukavuuden ja mukautuvuuden.

    Lisätietoja:

    • BDSM-naamari nahasta
    • Yksityiskohtaiset nahanhoito-ohjeet sisältyvät toimitukseen.
    • Suositeltavat lisävarusteet: erilaiset nahkaiset suukapulat ja kaulapannat.
    • MEO on MEO-yhtiön rekisteröity tavaramerkki Saksassa.
    • Nahkanaamiomme tarjoavat BDSM-tarvikkeiden ystäville eksklusiivisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Jokainen valikoimamme nahkanaamari on valmistettu huolellisesti korkealaatuisesta nahasta, joka takaa kestävyyden lisäksi myös korkean käyttömukavuuden. Nahkanaamioissamme on erilaisia malleja yksinkertaisista malleista monimutkaisten lukkojen ja integroitujen ominaisuuksien, kuten suukapuloiden, kanssa, ja ne mahdollistavat räätälöidyn BDSM-kokemuksen. Jokaisen nahkanaamarin räätälöitävyys takaa täydellisen istuvuuden, kun taas tukeva nahka kestää minkä tahansa BDSM-istunnon intensiteetin. Olivatpa ne sitten aloittelijoille tai kokeneille BDSM-faneille, nahkanaamarimme ovat ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat laajentaa aistikokemuksiaan. Tutustu nahkanaamioidemme monipuolisuuteen ja laatuun, jotka on erityisesti suunniteltu toteuttamaan syvimmät fantasiasi turvallisesti ja ilmeikkäästi.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Sinnesraubende schöne Maske

    Ein tolles angenehm zu tragendes Leder.
    Nach der Schnürung saß sie auch passend.
    Nach dem mir der Blick genommen wurde und der Mund verschlossen wurde, war ich direkt entführt und konnte mich nach wenigen aufgeregten Pulsschlägen fallen lassen und hat mir geholfen auf das intensive Gefühl und das spüren der Session konzentrieren.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Ganz okay

    Für den Preis ist die Maske ganz okay , nur die Nase ist für Asiaten gemacht viel zu klein für europäische Nasen , und die Öffnung für Mund ist auch gut um Luft zu bekommen aber zum Blasen oder Knebel ist die Öffnung zu klein , ich musste mit der Schere die Öffnung größer machen .

      Arviointi 

      Sitzt bei Bedarf sehr eng

      Die Maske lässt sich bei Bedarf sehr eng schnüre und hat eine sehr gute Passform. Sie war sogar früher da als ich erwartet hatte. Und sie entsprach 100% der Beschreibung. Also alles perfekt, vielen Dank!

      • 4 4 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
      Arviointi 

      Happy customer

      Hi there, not much to say really. I'm happy with the product. It's as described/illustrated on the webpage.

      As regards quality of materials and construction, it seems fine. Also, it's comfortable to wear. I'm sure it will serve its purpose very well.

      The product arrived in good time, so I was very pleased all round.

      • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

      Kirjoita oma arvostelusi

      BDSM nahkanaamari - johdatus orjana alistumiseen

      BDSM nahkanaamari - johdatus orjana alistumiseen

      Koe hienovarainen hallinta ja kohonnut aistihavainto korkealaatuisesta nappanahasta valmistetun BDSM-naamarin avulla. Tämä malli, joka on ihana lisä BDSM-myymäläämme, on erittäin mukava käyttää ja sitä voidaan säätää täydellisesti takana olevan nauhan ansiosta.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      8 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: