Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Peniksen hihat ja peniksen suojukset

Uutiskirje

Seksikäs hirviö" peniksen holkki

Tämä penishylsy muuttaa jokaisen peniksen omituiseksi seksihirviöksi. Täydellinen eläimellisten vaistojesi toteuttamiseen ja salaisimpien halujesi täyttämiseen! Tutustu siihen, mitä muuta penishylsyllämme on tarjota täällä MEO:ssa...

Lisätietoja

3718/00

saatavilla

  Lisätietoja

  Tämä penishylsy muuttaa jokaisen peniksen omituiseksi seksihirviöksi. Täydellinen eläimellisten vaistojesi toteuttamiseen ja salaisimpien halujesi täyttämiseen!

  Koe vertaansa vailla olevaa nautintoa ja mielikuvituksellista seksiä omituisella penishylsyllä, joka on mallinnettu perverssin myyttisen olennon peniksen mukaan.

  Tämä ainutlaatuinen lisävaruste muuttaa minkä tahansa peniksen jännittäväksi, eksoottiseksi seksileluksi! Penishylsy on joustava seksilelu, joka asetetaan peniksen päälle ja pidetään paikallaan. Penishylsyämme on saatavana eri kokoisina, muotoisina ja rakenteisina, ja se on suunniteltu tekemään seksistä jotain aivan erityistä molemmille osapuolille.

  Penishylsymme erityispiirteet:

  • Mielikuvituksellinen muotoilu: Penishylsy tekee vaikutuksen epätavallisella muotoilullaan, joka muistuttaa eläimen peniksen villiä muotoa tai myyttisen olennon salaperäistä penistä. Penishylsyn yksityiskohtainen muotoilu ja korostuneet rakenteet tarjoavat intensiivistä visuaalista ja fyysistä nautintoa.
  • Pidempi kestävyys seksin aikana: Toinen penishylsyn suuri etu on, että se auttaa miehiä kestämään pidempään seksin aikana. Paksumpi materiaali vähentää peniksen suoraa stimulaatiota, mikä johtaa pidempään kestävään, uskomattoman hyvään seksiin.
  • Laadukas silikoni: Pehmeästä, kehoystävällisestä silikonista valmistettu penishylsy tarjoaa korkean käyttömukavuuden ja maksimaalisen luotettavuuden. Materiaali on hypoallergeeninen, lateksiton ja ftalaatiton, joten voit keskittyä täysin nautintoon.
  • Ihanteellinen istuvuus: Penishylsy istuu tukevasti ja lujasti, sillä se mukautuu täydellisesti käyttäjän penikseen ja kiveksiin. Joustava mutta vakaa istuvuus varmistaa, että penishylsy ei lipsu penetraation aikana ja pysyy aina paikallaan.
  • Helppo käyttää: Venyvän silikonin ansiosta penishylsy on helppo pukea ja ottaa pois. Se mukautuu eri peniskokoihin ja tarjoaa mukavan ja tukevan pidon.
  • Intensiiviset tuntemukset: Penishylsyn ainutlaatuinen rakenne stimuloi paitsi miestä myös hänen kumppaniaan voimakkaammin. Erikoiset yksityiskohdat ja erityinen muoto tarjoavat vertaansa vailla olevan tunteen jokaisessa tunkeutumisessa, olipa kyseessä peräaukko tai emätin.
  • Helppo puhdistaa: Käytön jälkeen penishylsy voidaan yksinkertaisesti puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. VERYCLEAN Vielä perusteellisempaan puhdistukseen suosittelemme suihkettamme.


  Lisätietoja:

  • Penishylsy
  • Sopii: Joustava, mukautuu eri peniskokoihin
  • Väri: vaaleanpunainen/valkoinen
  • Halkaisija: 50 mm
  • Korkeus: 100 mm
  • Pituus: 190 mm
  • Työnnettävä pituus: 170 mm
  • Materiaali: Silikoni
  • Sovellus: Silmukka kivesten ympärille, jotta se pysyy tukevasti ja mukavasti kiinni. Nauti tämän ainutlaatuisen lisävarusteen tarjoamista mielikuvituksellisista ja intensiivisistä tuntemuksista.
  • Voiteluaine anaaliseen/vaginaaliseen käyttöön: Käytä laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta, esim. Aquameo, jotta kokemuksesta tulee vieläkin intensiivisempi ja nautinnollisempi. Vesipohjaiset liukuvoiteet ovat ihoystävällisiä, helposti pestäviä ja yhteensopivia kaikkien seksilelujen kanssa. Aquameo varmistaa, että penishylsy tunkeutuu peräaukkoon tai emättimeen hellävaraisesti ja pehmeästi - loputtoman nautinnon saamiseksi ilman keskeytyksiä.
  • Helppo puhdistaa: Penishylsyn puhdistaminen käytön jälkeen on erittäin helppoa. VERYCLEAN Käytä vain lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai suihkeemme puhdistaaksesi penishylsyn perusteellisesti.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  AMAZING

  The feel is AMAZING super soft life like skin texture, it's very girthy but fits on perfect for even a small or average size pe**s . It's light weight but also has some heftyness to it . It's the perfect thickness .

   Kirjoita oma arvostelusi

   Seksikäs hirviö" peniksen holkki

   Seksikäs hirviö" peniksen holkki

   Tämä penishylsy muuttaa jokaisen peniksen omituiseksi seksihirviöksi. Täydellinen eläimellisten vaistojesi toteuttamiseen ja salaisimpien halujesi täyttämiseen! Tutustu siihen, mitä muuta penishylsyllämme on tarjota täällä MEO:ssa...

   Kirjoita oma arvostelusi

   Muut asiakkaat ostivat myös:

   21 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: