Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Real Ass Play

Uutiskirje

Giant Dildo - The Great American Challenge - Suuri hyytelömäinen dildo

Jos arvostat kokoa, olet iloinen tästä korkealaatuisesta jättiläisdildosta The Great American Challenge saa todellista nautintoa tästä laadukkaasta jättidildosta. Pituutensa 39 cm ja vaikuttavan 9 cm:n halkaisijansa ansiosta tämä jättidildo on ehdottomasti yksi todella suurista dildoista.

Lisätietoja

2203/00

$165.76


-$33.17

$132.59

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Jos arvostat kokoa, tulet ilahtumaan tästä laadukkaasta jättiläisdildosta The Great American Challenge. Pituudeltaan 39 cm ja vaikuttavalta halkaisijaltaan 9 cm tämä jättidildo on ehdottomasti yksi todella suurista dildoista.

   

   

   

  Koska jättidildo on valmistettu 100 % PVC:stä, se vakuuttaa paitsi samettisen pehmeällä pinnallaan myös kovuuden ja joustavuuden optimaalisella tasapainolla.

  Pullea glanssi hemmottelee nautintopistettäsi ja hieman sileä akseli tuntuu yksinkertaisesti fantastiselta tunkeutumisen aikana. Koska jättidildossa The Great American Challenge on kaksi paksua palloa, se sopii täydellisesti anaaliseen nautintoon ja tarttuu myös sileisiin pintoihin, mikä tekee siitä monipuolisen jättidildon stimuloivaan sooloseksiin. Nauti jättidildosta The Great American Challenge yksin tai kumppanisi kanssa!

   

  Tämä jättidildo on valmistettu hyytelöstä, joka on erityisen liukasta ja sileää materiaalia. Se on kestävä, joten dildo kestää pitkään. Voit puhdistaa sen pintapuolisesti miedolla saippualla ja vedellä, mutta se tulisi myös puhdistaa säännöllisesti seksilelujen puhdistusaineella, kuten VERYCLEAN. Täydellistä nautintoa varten käytä liukuvoidetta, kuten FUCKSLUT tai EZ2FUCK. EXTREMEO-suihkeemme rentouttaa sulkijalihaksen ja helpottaa työntöä.

   

  Lisätietoja:

   

  • Jättimäinen hyytelödildo
  • 39 cm pitkä dildo, jossa on kaikki herkut: pullistuva glanssi ja paksut pallit. Eikä se ole vain erityisen pitkä, vaan myös hämmästyttävän 8 cm paksu ja valmistettu superpehmeästä hyytelömateriaalista. Tämä jättiläinen täyttää kaikki unelmasi.
  • Materiaali: PVC, ei sisällä ftalaatteja
  • Mitat: pituus 39 cm, halkaisija n. 8 cm
  • Osta isot dildot MEO:sta, johtavasta dildojen, miesten seksilelujen ja anaalitulppien verkkokaupasta.
  • Tätä jättidildoa ei missään nimessä ole tarkoitettu aloittelijoille; jokaisen, joka haluaa leikkiä jättidildolla, tulee olla "harjoitellut" ja myös varoa loukkaamasta itseään. Kokonsa ja halkaisijansa vuoksi jättidildoa on käsiteltävä varoen. Varsinkin kun jättidildoa käytetään ensimmäistä kertaa, tarvitaan varmaa vaistoa.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  I LOVE IT !

  Je me gode beaucoup dans mes films sur twitter, et instagram (bottomtoys) donc les godes sont important pour mes activités
  J'aime le fait qu'il n'y a pas de traces de joint, il est parfaitement lisse, et la ventouse a une tres bonne tenue.
  Pas trop large , ni trop long c 'est parfait pour demarrer l'anal il est tres souple et lisse.
  J'ai par contre un peu peur sur la duree de vie de la matiere transparente, j'ai peur qu'elle jaunisse avec le temps

  • 4 5 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Raumschmuck in Penisform

  Diese grandiose Penisnachbildung kann ich mir sehr gut als dominanten Zimmerschmuck in einem erotischen Salon für BDSM-Spiele vorstellen. Davor können die Sklavinnen/Sklaven niederknien, bevor sie die männliche Dominanz hingebungsvoll erleben dürfen.

  • 2 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Up for a challenge?

  Up for a challenge? See if you can overcome the ultimate sexual hurdle with the Great American Challenge. This giant dildo is for you if you've been looking for much MUCH more than an average experience.

  At 16 inches long, with a girth of 12 inches around, this is one BIG cock. It has an enlarged head, and a super smooth shaft that's soft and flexible due to the jelly rubber material, yet it definitely has enough firmness to satisfy. The base features thick balls and a flat suction base so the Challenge is able to be mounted to most flat surfaces and be used hands-free. The extremely large size and thickness makes this a great choice for an experienced user (NOT for the faint of heart!), if you're a beginner, check out our other products for something similar in a smaller size.

  • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Giant Dildo - The Great American Challenge - Suuri hyytelömäinen dildo

  Giant Dildo - The Great American Challenge - Suuri hyytelömäinen dildo

  Jos arvostat kokoa, olet iloinen tästä korkealaatuisesta jättiläisdildosta The Great American Challenge saa todellista nautintoa tästä laadukkaasta jättidildosta. Pituutensa 39 cm ja vaikuttavan 9 cm:n halkaisijansa ansiosta tämä jättidildo on ehdottomasti yksi todella suurista dildoista.

  Kirjoita oma arvostelusi

  Muut asiakkaat ostivat myös:

  30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: