Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Spandex-naamarit

Uutiskirje

Vaaleanpunainen BDSM fetissi naamio - läpinäkymätön spandex naamio

Uppoudu aistivajeen jännittävään maailmaan ja tutustu vaaleanpunaisen fetissi naamion kiehtoviin mahdollisuuksiin. Nauti tämän naamarin mukavuudesta, täydellisestä istuvuudesta ja helppohoitoisuudesta, kun viet BDSM-istuntosi seuraavalle tasolle.

Lisätietoja

3376/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus toimituskulut

saatavilla

    Lisätietoja

    Uppoudu aistivajeen jännittävään maailmaan ja tutustu vaaleanpunaisen fetissi naamion kiehtoviin mahdollisuuksiin. Nauti tämän naamarin mukavuudesta, täydellisestä istuvuudesta ja helppohoitoisuudesta, kun viet BDSM-istuntosi seuraavalle tasolle.

     

    Jos et näe mitään seksin aikana, koska käytät esimerkiksi läpinäkymätöntä spandex-naamiota, se voi olla aivan uusi, intensiivinen kokemus. Aivosi joutuvat turvautumaan siihen, mitä tunnet, eikä siihen, mitä näet, mikä voi tehostaa aistihavaintoja aivan uudella tavalla. Kun yksi aisti, kuten näkö, on rajoitettu, muut aistit, kuten tunto ja kuulo, voivat voimistua. Hienoimmat äänet ja herkimmät kosketukset voidaan havaita voimakkaammin. Se, ettei näe, mitä seuraavaksi on tulossa, voi luoda jännittävää odotusta. Se, ettei tiedä, mitä kumppani aikoo tehdä seuraavaksi, voi ehdottomasti tehostaa seksuaalista kokemusta.

     

    Anna tämän fetissinaamarin etujen ja erityisominaisuuksien vakuuttaa sinut:

     

    Spandex-naamari on suljettu ja siinä on pehmustettu silmänympärysalue, joka takaa ehdottoman läpinäkymättömyyden. Näin voit luopua täysin hallinnasta ja keskittyä täysin muihin aisteihisi. Se luo voimakkaan alistumisen ja anonymiteetin tunteen, joka parantaa kokemustasi moninkertaisesti.

     

    Lateksista tai nahasta valmistettuihin naamareihin verrattuna spandeksinaamari tarjoaa useita etuja:

     

    Mukavuus: spandex on pehmeää ja joustavaa. Se tuntuu miellyttävältä iholla ja tarjoaa korkean mukavuustason myös pitkään käytettynä. Toisin kuin lateksi ja nahka, elastaani on hengittävää eikä aiheuta ihoärsytystä.

     

    Täydellinen istuvuus: Suuren elastisuutensa ansiosta spandeksinaamari mukautuu täydellisesti kaikkiin kasvojen muotoihin. Se istuu tiukasti ilman puristusta ja pysyy paikallaan liukumatta, jopa intensiivisen toiminnan aikana.

     

    Helppohoitoisuus: Spandex on erittäin helppohoitoinen. Se on helppo puhdistaa ja kuivuu nopeasti. Se ei ole herkkä kosteudelle ja kuumuudelle, toisin kuin nahka ja lateksi.

     

    Erilaisia värejä: Valmistamme tämän spandex-naamarin näyttävässä vaaleanpunaisessa värissä, mikä tekee siitä todellisen katseenvangitsijan. Spandexia on helppo värjätä, joten toisin kuin lateksia ja nahkaa, voit valita monenlaisista väreistä. Löydät BDSM-verkkokaupastamme erilaisia BDSM-naamioita eri malleissa ja väreissä.

     

    Lisätietoja:

     

    • Fetissi naamio spandexista
    • Spandex, joka tunnetaan myös nimellä elastaani, on synteettinen kuitu, joka tunnetaan poikkeuksellisesta venyvyydestään. Siksi elastaania käytetään usein vaatekappaleissa, jotka istuvat lähellä vartaloa ja joiden on sopeuduttava hyvin, kuten urheiluvaatteissa, uimapuvuissa tai MEO:n kuuluisissa BDSM-naamareissa.
    • Hoito-ohjeet: Spandex on suhteellisen helppohoitoista. Spandex tulisi aina pestä käsin. Käytä haaleaa vettä ja mietoa saippuaa. Älä liota tai väännä naamiota, sillä se voi vahingoittaa kuituja. Aseta naamio tasaiselle alustalle kuivumaan. Vältä suoraa auringonvaloa ja lämpöä, sillä ne voivat vahingoittaa materiaalia. Spandexia ei saa silittää, koska kuumuus voi vahingoittaa kuituja. Jos noudatat näitä hoito-ohjeita, spandeksinaamari pysyy hyvässä kunnossa pitkään ja tarjoaa sinulle monia jännittäviä BDSM-istuntoja.
    • BDSM-verkkokauppa: Tutustu laajaan valikoimaan spandeksinaamioita, jotka on erityisesti suunniteltu lisäämään uutta syvyyttä ja intensiteettiä aistillisiin kokemuksiisi. Piditpä sitten täydellisestä pimeydestä tai haluaisit mieluummin katsoa sensuellisti kumppaniasi, meillä on juuri sinulle sopiva spandeksinaamari. Spandex-naamari, ilman aukkoja: Täydellinen kaikille, jotka etsivät täydellistä aistien riistoa. Vahvistettu silmänympärysalue takaa ehdottoman läpinäkymättömyyden ja tehostaa muita aistejasi. Spandex-naamari suuaukolla: Jätä suusi vapaaksi kiihottavaa suihinottoa varten samalla kun silmäsi pysyvät odottavassa pimeydessä. Spandex-naamari, jossa on silmien aukot: Katso kumppaniasi silmiin samalla kun muut kasvosi pysyvät anonyymisti peitettyinä. Ihanteellinen naamio, jolla voit ilmaista dominointia ja alistumista menettämättä katsekontaktia. Spandex-naamari silmä- ja suuaukoilla: Nauti täydellisestä tasapainosta vapauden ja rajoituksen välillä. Täydellinen kaikille, jotka etsivät keskitasoista aistivajetta.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Een echte aanrader!

    Deze roze Spandex-masker heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het is volledig ondoorzichtig, waardoor het een extra dimensie toevoegt aan mijn erotische avonturen. Perfect voor anonieme seks en het comfort is uitstekend.

      Arviointi 

      Una experiencia sensual única y excitante

      Esta máscara de spandex rosa ha llevado mis encuentros sexuales a un nuevo nivel. El hecho de que sea completamente opaca aumenta la sensación de misterio y anticipación, haciendo que cada toque sea aún más intenso. Se ajusta perfectamente y es sorprendentemente cómoda, incluso después de un uso prolongado. Además, el color rosa agrega un toque juguetón. Recomiendo totalmente este producto para aquellos que quieren experimentar el sexo de una manera completamente nueva.

        Arviointi 

        Spandex-Maske von MEO

        Diese Maske ist der absolute Hammer! Die 100%ige Blickdichte intensiviert die anderen Sinne und führt zu einer neuen Dimension der Empfindungen. Das Material ist angenehm auf der Haut und die Passform ist hervorragend, es passt sich perfekt an und sorgt auch über längere Zeit für ein angenehmes Tragegefühl. Mein Partner und ich sind total begeistert. Diese Maske hat uns zu neuen und aufregenden Erfahrungen geführt. Klare Kaufempfehlung!

          Arviointi 

          Eine faszinierende und intensive Erfahrung

          Ich hatte noch keine Erfahrung mit Spandex-Masken, aber diese Maske aus dem MEO-Shop hat meine Erwartungen bei weitem übertroffen. Sie ist 100 % lichtundurchlässig und vermittelt ein unglaublich intensives Gefühl. Das Material ist angenehm weich auf der Haut und gleichzeitig strapazierfähig. Auch die Passform ist hervorragend, es sitzt eng und bequem, ohne zu drücken oder zu verrutschen. Ein absolutes Must-Have für alle, die sinnliche Erlebnisse und aufregende Experimente lieben. Absolute Kaufempfehlung!

            Arviointi 

            Estremamente eccitante!

            Estremamente eccitante!

              Arviointi 

              Une expérience BDSM intensifiée!

              Cette masque en spandex a radicalement changé mon expérience BDSM.
              Le tissu est doux et s'adapte parfaitement à mes traits, en apportant un effet incroyable de privation sensorielle.
              C'est un outil de domination/submission incontournable pour tous les amateurs de BDSM!

                Arviointi 

                Quality worth every penny!

                This spandex mask is top-notch! It fits incredibly well, the material is durable, yet comfortable, and it creates an intense sensory experience. I love that it's easy to care for and has held up well even with regular use. A truly quality piece of BDSM gear!

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Vaaleanpunainen BDSM fetissi naamio - läpinäkymätön spandex naamio

                  Vaaleanpunainen BDSM fetissi naamio - läpinäkymätön spandex naamio

                  Uppoudu aistivajeen jännittävään maailmaan ja tutustu vaaleanpunaisen fetissi naamion kiehtoviin mahdollisuuksiin. Nauti tämän naamarin mukavuudesta, täydellisestä istuvuudesta ja helppohoitoisuudesta, kun viet BDSM-istuntosi seuraavalle tasolle.

                  Kirjoita oma arvostelusi

                  Muut asiakkaat ostivat myös:

                  16 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: