Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Vibraattorit

Uutiskirje

Anaalitulppa ruostumatonta terästä - Suuri anaalivärähtelijä "The Glider" by Alphamale

Uusi

Suurempi versio Alphamale "The Glider" on enemmän kuin vain ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyllypistoke, se on täydellisen pyllypistokkeen ruumiillistuma, joka asettaa uusia standardeja sekä esteettisyyden että toiminnallisuuden suhteen.

Lisätietoja

3708/00

saatavilla

  Lisätietoja

  Suurempi versio Alphamale "The Glider" on enemmän kuin vain ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyllypistoke, se on täydellisen pyllypistokkeen ruumiillistuma, joka asettaa uusia standardeja sekä esteettisyyden että toiminnallisuuden suhteen. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu anaalivibraattori tekee vaikutuksen kiillotetulla pinnallaan, joka ei ainoastaan miellytä silmää, vaan lupaa myös henkeäsalpaavan kokemuksen.

  Yhteensä 7 eri värähtelymoodin ja 3 nopeuden ansiosta voit mukauttaa anaalistimulaation juuri mieltymystesi mukaan ja kokea henkeäsalpaavia nautinnon hetkiä. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun pepputulpan kartiomainen muoto ja sileä pinta helpottavat hellävaraista asettamista peräaukkoon ja takaavat miellyttävän käyttömukavuuden.

  Kokonaispituus on 8,5 cm ja halkaisija 3,4 cm, joten ruostumattomasta teräksestä valmistettu pepputulppa on täydellisen kokoinen sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille. Sisään työnnettävä 7,4 cm:n pituus mahdollistaa peräaukon kohdennetun stimulaation ja lupaa voimakkaita orgasmeja. Vedenpitävän rakenteensa ansiosta ruostumattomasta teräksestä valmistettu pepputulppa on roiskevesitiivis ja sitä voidaan käyttää myös suihkussa tai kylpyammeessa.

  USB:n kautta ladattava ruostumattomasta teräksestä valmistettu pepputulppa on erityisen käytännöllinen ja ympäristöystävällinen. Halusitpa sitten leikkiä yksin tai jakaa ruostumattomasta teräksestä valmistetun pepputulpan kumppanin kanssa, voit kokea jännittäviä ja nautinnollisia hetkiä tämän anaalivibraattorin avulla. Immerse yourself in a world of pleasure where design meets sensational stimulation - with the stainless steel butt plug from AlphaMale!

  Further details:

  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pepputulppa
  • Anaalivibraattori
  • Kokonaispituus: 8,5 cm
  • Halkaisija: 3,4 cm
  • Työnnettävä pituus: 7,4 cm
  • Värähtelytilat: 7
  • Nopeustasot: 3
  • Vedenpitävä: roiskevesitiivis
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Ladattava USB:n kautta
  • Litium-ioniakku
  • MEO ja Alphamale ovat MEO Germanyn rekisteröityjä tavaramerkkejä.


  Anaalistimulaatio anaalivibraattorilla:

  Anaalistimulaatio anaalivibraattorilla on seksuaalinen käytäntö, jossa käytetään vibraattoria, joka on erityisesti kehitetty stimuloimaan peräaukkoa. Anaalivibraattorimme ovat kartiomaisesti muotoiltuja, jotta niiden asettaminen helpottuisi, ja ne tarjoavat erilaisia värähtelymuotoja ja -nopeuksia stimulaation mukauttamiseksi.

  Ensimmäinen vaihe anaalivibraattorilla tapahtuvassa anaalistimulaatiossa on valmistelu. On tärkeää käyttää riittävästi liukuvoidetta, esimerkiksi FuckBuddy-liukuvoidettamme, jotta varmistetaan hellävarainen ja miellyttävä asettaminen ja minimoidaan kitka. Aseta sitten anaalivibraattori hitaasti ja varovasti peräaukkoon.

  Kun anaalivibraattori on työnnetty sisään, voit kokeilla eri värähtelymuotoja ja -nopeuksia halutun stimulaation saavuttamiseksi. Ehkä pidät hitaista, lempeistä värähtelyistä, kun taas toiset pitävät voimakkaammasta stimulaatiosta. Anaalivibraattorin monipuolisuuden ansiosta voit muokata nautintoa omien mieltymystesi mukaan ja löytää uusia tuntemuksia.

  Käytön aikana voit käyttää anaalivibraattoria myös eturauhasen stimuloimiseen painamalla sitä erityisesti peräaukon etuseinää vasten. Tämä stimulaatio voi johtaa monille miehille voimakkaampiin orgasmeihin ja suurempaan seksuaaliseen tyydytykseen.

  Käytön jälkeen anaalivibraattori kannattaa puhdistaa huolellisesti VERYCLEAN -suihkeellamme hygienian varmistamiseksi ja infektioiden välttämiseksi. Monet anaalivibraattorit ovat vedenpitäviä, joten ne voidaan helposti puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Très satisfaisant!

  C'est mon premier, et il me convient parfaitement! Le prix est abordable, il fonctionne très bien

   Kirjoita oma arvostelusi

   Anaalitulppa ruostumatonta terästä - Suuri anaalivärähtelijä "The Glider" by Alphamale

   Anaalitulppa ruostumatonta terästä - Suuri anaalivärähtelijä "The Glider" by Alphamale

   Suurempi versio Alphamale "The Glider" on enemmän kuin vain ylellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu pyllypistoke, se on täydellisen pyllypistokkeen ruumiillistuma, joka asettaa uusia standardeja sekä esteettisyyden että toiminnallisuuden suhteen.

   Kirjoita oma arvostelusi

   30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: