Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

BDSM-kalusteet: Sidonta ja lypsypöytä

Tämä kannettava ja huomaamattomasti säilytettävä BDSM-kaluste inspiroi sinua, koska se ei ole vain monipuolinen sidontaan, vaan se sopii myös moniin muihin BDSM-leikkeihin, kuten CBT, anaaliseen tunkeutumiseen tai alistuvan miehen lypsämiseen.

Lisätietoja

2771/00

$1,437.44


-$331.74

$1,105.70

plus toimituskulut

saatavilla

  Lisätietoja

  Tämä kuljetettava ja huomaamattomasti säilytettävä BDSM-kaluste innostaa sinua, koska se ei ole vain monipuolinen sidontaan, vaan se sopii myös moniin muihin BDSM-peleihin, kuten CBT, anaaliseen tunkeutumiseen tai alistuvan miehen lypsämiseen.

   

  Kohokohdat:

   

  • Aukot lypsämiseen, CBT, anaaliseksiin ja paljon muuhun: Tunkeudu ja stimuloi kumppaniasi kahden eri kulkuaukon kautta! Aseta hänet esimerkiksi vatsalleen, jotta voit sitoa hänet ja lypsää hitaasti hänen mehunsa!
  • Hygieeninen PU-nahkapehmuste: Tämä mukava ja helppohoitoinen PU-nahkapatja on täydellinen pitkiin sessioihin.
  • D-renkaat turvajärjestelmiä varten: Kiinnitä mukana toimitetut ranne- ja nilkkahihnat johonkin 20 D-renkaasta. Muut BDSM-tarvikkeet voidaan kiinnittää muihin D-renkaisiin.
  • Kestävä muotoilu: Pöydän jalat ja koko kalusteen rakenne on valmistettu vahvistetusta teräksestä, joten tämä kestävä muotoilu kestää pitkiä istuntoja!

   

  Nauti pehmustetusta, hygieenisestä PU-nahasta, joka peittää tämän laadukkaan ja kestävän bondage-pöydän. Kiinnitä käsi- ja jalkahihnat kiinnitettyihin D-renkaisiin ja pidä alistuva kumppanisi tiukasti paikallaan. Kurkota pöydän aukon läpi päästäksesi täysin käsiksi sukupuolielimiin tai peräaukkoon tai kasvojen aukon kautta stimuloidaksesi tai tunkeutuaksesi häneen. Anna mielikuvituksesi laukata ja tyydyttää hallitsevan nautinnon himosi.

   

  Kuinka käyttää sidonta- ja lypsypöytää:

   

  Ohjaa alistuva kumppanisi orjuuspöydälle ja säädä mukavat ranne- ja nilkkakiinnikkeet niin, että ne ovat pakenemissuojattuja hänen ranteissaan ja nilkoissaan. Aseta hänet asentoon, joka tuottaa sinulle eniten nautintoa, kiinnitä käsiraudat D-renkaisiin. Nauti nyt fantasioistasi kaikin mahdollisin tavoin! Jos todella haluat viedä kumppanisi äärimmäisyyksiin, aseta hänet kasvot alaspäin pöydälle, kiinnitä hänet niin, ettei hän voi liikkua, ja ala hitaasti silittää, hemmotella ja himokkaasti rankaista häntä. Käytä vibraattoreita, lypsykonettamme, erilaisia seksileluja ja tietysti käsiäsi saadaksesi Sub kliimaksiin tai lypsä hänen mehunsa alhaalta kiinnittämällä fantastinen lypsykoneemme pöydän alle.

   

  Lisätietoja:

   

  • Äärimmäinen sidonta ja lypsypöytä
  • Sängyn pituus: 178 cm, leveys: 61 cm, korkeus: 65 cm
  • Kokoontaitettu sidontapöytä: pituus: 89 cm, leveys: 60 cm, korkeus: 20 cm
  • Aukko kasvoille: 20 cm x 15 cm
  • Aukko sukupuolielimiin pääsyä varten: 25 cm x 13 cm
  • Käsiraudat: 25 cm x 5 cm
  • Jalkahihnat: 28 cm x 5 cm
  • Sängyn paino: 24 kg
  • Materiaalit: metalli, PU-nahka
  • Väri: Musta, hopea
  • Huomautus: Sidontakalusteet kestävät enintään 295 kg:n painon. Toimitukseen sisältyy lisävarusteena pari käsirautoja ja pari nilkkahihnoja. Kaikki muut BDSM-tarvikkeet ovat saatavana erikseen.

  Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

  ASIAKASARVOSTELUT

  Arviointi 

  Tolles Teil mit kleinen Einschränkungen

  Der Bondage- und Melktisch ist hochwertig, stabil und seinen Preis absolut wert! Leider ist das Loch für Zugänglichkeit von unten so weit von der Kopföffnung entfernt, dass sich das für Personen unter 185 cm Körpergröße nicht ausgeht.... Die volle Punktezahl hätte es gegeben, wenn der Tisch noch mit einer Tragevorrichtung ausgestattet wäre.

  • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
  Arviointi 

  Super Qualität

  Super Qualität, ist jeden Cent wert. Tolle Verarbeitung

   Arviointi 

   Worth the price

   A sturdy quality piece of gear that is worth the price.

    Arviointi 

    What a great purchase!

    We’ve just started scratching the surface at all the possibilities available with this table. We both love it.

     Arviointi 

     Pretty great

     Table came fully assembled and very simple to set up. Feels really sturdy and it is lots of fun to use as one would imagine. Can fold away too which is a bonus if you don't have much space to spare.

     Of course this is a massage table as well so honestly it kinda kills two birds with one stone for me at least.

     Here's the thing, sexual possibilities aside for a second. Guys, have you ever had your lower back massaged on a table and your balls just get uncomfortably pressed on? Well this sure as shit solves that for me. Now we're massaging!

     So all around pretty great purchase to me. The only drawbacks is it's limited a bit based on how tall you are. I'm 5"11 and my face and crotch both fit fine but I do have to move down a bit for it to really get worked on. Not really a huge issue though.

     • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

     Kirjoita oma arvostelusi

     BDSM-kalusteet: Sidonta ja lypsypöytä

     BDSM-kalusteet: Sidonta ja lypsypöytä

     Tämä kannettava ja huomaamattomasti säilytettävä BDSM-kaluste inspiroi sinua, koska se ei ole vain monipuolinen sidontaan, vaan se sopii myös moniin muihin BDSM-leikkeihin, kuten CBT, anaaliseen tunkeutumiseen tai alistuvan miehen lypsämiseen.

     Kirjoita oma arvostelusi

     Muut asiakkaat ostivat myös:

     30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: