Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM-huonekalut ja seksikalusteet

Uutiskirje

BDSM huonekalut The Seat

Tulossa pian  Tarjous

Tämä fantastinen BDSM-huonekalu, joka ei ainoastaan rimmingvaan myös tekee BDSM-leikeistä, kuten kasvojen istumisesta, kuningattareksi ryhtymisestä, perseensyömisestä, pissaleikeistä ja vessaleikeistä mukavampia ja siten pidempikestoisia, varmistaa, että otat työsi nautintoorjana hieman vakavammin, ja antaa Mestarillesi hänen ansaitsemansa mukavuuden!

Lisätietoja

2448/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Tämä fantastinen BDSM-huonekalu, joka ei ainoastaan rimmingvaan myös tekee BDSM-leikeistä, kuten kasvojen istumisesta, kuningattareksi ryhtymisestä, perseensyömisestä, pissaleikeistä ja vessaleikeistä mukavampia ja siten pitkäikäisempiä, varmistaa, että otat työsi nautintoorjana hieman vakavammin, ja antaa Mestarillesi hänen ansaitsemansa mukavuuden!

     

    Monipuolinen ja laadukas BDSM-tarvike erittäin hyvään hintaan!

     

    Tämä monipuolinen BDSM-kaluste on suunniteltu erityisesti seuraaviin tarkoituksiin rimmingface Sitting, Queening, Ass Eating, Piss Play, Toilet Play, Humiliation ja paljon muuta ja sitä voidaan käyttää jopa seksikalusteena. Tukevan rakenteensa ja kestävän metallikehyksensä ansiosta tämä ergonomisesti suunniteltu seksikaluste kantaa painosi helposti, kun taas helppohoitoisesta keinonahasta valmistettu mukava istuin takaa pitkät BDSM-sessiot. Monikäyttöiset seksikalusteemme ovat muotoilultaan ainutlaatuisia, ja niissä on pääntuki, joka varmistaa, että orjan pää on optimaalisesti tuettu, jotta hän voi nauttia alistumistehtävistään entistä pidempään. Huolellisesti käsityönä ja suurta huomiota yksityiskohtiin kiinnittäen valmistetut seksikalusteemme eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan ovat ammattimainen lisä moniin BDSM-leikkityyppeihin.

     

    Kohokohdat:

     

    • BDSM WC-tuoli, rimming Tuoli, SM-kalusteet ja panokalusteet yhdessä!
    • Ammattimaisesti suunniteltu rimming Tuoli, täydellinen BDSM:ään, kasvojen istumiseen, queeningiin, perseensyöntiin, pissaleikkiin, vessaleikkiin, nöyryyttämiseen ja muuhun!
    • Ainutlaatuinen muotoilu pääntuella ja kumitetuilla kahvoilla
    • Tukeva rakenne, jossa on raskas metallirunko, säädettävä selkänoja, istuinkorkeus ja pääntuen korkeus.
    • Helppo koota, varustettu kumitetuilla kädensijoilla vakauden ja optimaalisen asennon varmistamiseksi.
    • Voidaan muuntaa panotuoliksi muutamalla helpolla askeleella irrottamalla pääntuki ja käyttämällä mukana tulevaa kiinnitystankoa Xtreme Power 2.0 -panokoneemme kiinnittämiseen!

     

    Miten käytän tätä BDSM-tuolia?

     

    Tämä jännittävä BDSM-huonekalu on erityisen helppo koota, erittäin vakaa ja vain 8,5 kg:n painollaan todellinen kevyt. Pääntuki ja istuinkorkeus ovat helposti säädettävissä painonapeilla, ja säädettävässä selkänojassa on miellyttävä pehmuste lisämukavuutta varten. Tämä BDSM-tuoli on varustettu kumitetuilla kahvoilla, joten sinulla on todella hyvä ote kaikesta, kun käytät orjaasi. Kaksi kahvaa toimivat pitopisteinä, joista joko orja tai isäntä voi työntää alas tai vetää ylös. BDSM-tuoli tarjoaa sinulle vakautta ja täydellisen asennon sille, joka on sen alla. Vielä intensiivisempää nautintoa varten wc-istuin voidaan jopa siirtää ylös ja alas.

     

    Mikä tekee näistä BDSM-kalusteista niin erityisiä verrattuna muihin seksikalusteisiin?

     

    BDSM-tuolimme on todellinen monitoimimies! Haluatko tehdä rimming-tuolista upean panotuolin? Mikään ei voisi olla helpompaa! Irrota vain BDSM-kalusteemme päätuki ja käytä mukana tulevaa kiinnitystankoa kiinnittääksesi Xtreme Power 2.0 -panokoneemme (ei sisälly toimitukseen)!

     

    Anna hänen nuolla!

     

    For rimming Faneille geelimme AMOREMEO, jossa maistuu suolattu karamelli, on herkullinen kokemus. Erikoistuote, joka muuttaa orjan täydelliseksi, ahneeksi imeväksi suuksi.

     

    BDSM-kalusteiden puhdistus ja hoito:

     

    Nämä BDSM-kalusteet on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Voit puhdistaa seksituolin miedolla saippualla ja vedellä. Perusteellista hygieniaa varten suosittelemme myös suihkeidemme säännöllistä käyttöä VERYCLEAN.

     

    Lisätietoja:

     

    • BDSM-kalusteet - The Seat
    • Täältä löydät yksityiskohtaisen testiraportin (klikkaa)
    • Materiaali: metalli, PU-nahka, kumi
    • Paino: 8,5kg
    • Väri: Musta
    • Materiaali: Nahka, metalli, polyuretaani, kumi
    • Tuoli on helppo purkaa ja koota. Se toimitetaan litteästi pakattuna huomaamattomaan pahvilaatikkoon.
    • Kantavuus enintään 100 kg

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Expertly engineered rim seat

    The Seat from MEO is incredibly simple to assemble and, at just 8.5 kg in weight, is super-lightweight. The head rest and seat height are easily adjustable with pinch screws, while the adjustable back rest has an outer foam layer for added comfort. Complete with rubber handles, this rimming seat enables you to really get a grip when it comes to your ass eating experience. It offers stability and perfect positioning for those underneath, whilst allowing those that are seated the ability to maintain their pose or push downwards. In addition, the toilet seat moves up and down, for added authenticity and humiliation where required!

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Domina Sklaventoilette

    Auf dieser Sklaventoilette thront meine Herrin mit standesgemäßem Komfort, während ich als Sklave meinen Dienst verrichte. Stabil, funktionell und perfekt designt. The Seat von MEO liess mir meine Fantasien wahr werden. Dieses Möbel eignet sich für den Einsatz im professionellen Dominastudio oder für das privates Vergnügen Zuhause . Der Seat bietet wirklich höchste Materialqualität und maximale Stabilität, damit ich meine Toilettenfantasien sicher und lustvoll umsetzen kann.

    • 3 3 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.

    Kirjoita oma arvostelusi

    BDSM huonekalut The Seat

    BDSM huonekalut The Seat

    Tämä fantastinen BDSM-huonekalu, joka ei ainoastaan rimmingvaan myös tekee BDSM-leikeistä, kuten kasvojen istumisesta, kuningattareksi ryhtymisestä, perseensyömisestä, pissaleikeistä ja vessaleikeistä mukavampia ja siten pidempikestoisia, varmistaa, että otat työsi nautintoorjana hieman vakavammin, ja antaa Mestarillesi hänen ansaitsemansa mukavuuden!

    Kirjoita oma arvostelusi

    Muut asiakkaat ostivat myös:

    30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: