Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

Klassinen puinen selkäsauna

Jos pidät siitä, että saat pohjasi selkäsaunan ja haluat elää alistuvaa puolta, tämä klassinen puinen selkäsauna paddle selkäsauna-seksiin voisi olla juuri sinulle sopiva asia.

Lisätietoja

2167/00

49,90 €


-20,00 €

29,90 €

plus toimituskulut

Saatavilla lähiaikoina

    Lisätietoja

    Jos pidät siitä, että saat pohjasi selkäsaunan ja haluaisit elää alistuvaa puolta, tämä klassinen selkäsaunan paddle joka on tehty puusta piiskausseksiä varten, voisi olla juuri sinulle sopiva.

     

    Jokaisella on erilainen käsitys kivusta. Seksuaalisessa yhteydessä kivusta voi tulla nautinnollinen kokemus. Tunnistatko itsesi tässä? Tai suoremmin sanottuna: pidätkö siitä, että saat läimäyksen takapuoleesi ja elät vihdoin alistuvaa puolta? Sitten tervetuloa MEO:n, piiskaamisen maailmaan!

     

    Takapuolta on aina pidetty intiiminä ruumiinosana, jolla on suuri eroottinen vetovoima. Sen vetovoima sekä naisiin että miehiin on aina kiehtonut ihmisiä. Pakaroiden kurittaminen, joka tunnetaan nimellä piiskaaminen, on suosittu seksuaalinen käytäntö. Monille selkäsauna on äärimmäinen esileikki... Tuhmana, tuhmana tyttönä tai poikana oleminen ja siitä rankaiseminen voi olla hyvin kiihottavaa molemmille osapuolille. Valtapelin nautinto on piiskaamisen keskiössä - dominointi ja alistuminen tuovat lisäpotkua sänkyyn.

     

    Klassinen puinen piiskausmela sopii sekä edistyneille piiskauksen harrastajille että aloittelijoille. Kaikki reunat on pyöristetty, mikä minimoi loukkaantumisriskin. Ergonomisesti muotoillun kädensijan ansiosta paddle erittäin mukava pitää kädessä ja takaa turvallisen ja tarkan piiskauksen. Meidän paddle on reikiä, joten sillä saavutetaan suurempi iskuvaikutus kuin lyömällä paddle ilman reikiä. Reiät vähentävät ilmatyynyä, joka muodostuu ihon väliin.. paddle ja ihon pinnan väliin iskun aikana muodostuva reikä, mikä lisää iskun voimakkuutta.

     

    Lisätietoja:

     

     

    • Puinen piiskausmela
    • Mela, jossa on reikiä ilmanvastuksen vähentämiseksi
    • Materiaali: Puusta valmistettu BDSM-mela. Puu on luonnonmateriaali, joka soveltuu erinomaisesti valmistukseen paddle melojen valmistukseen. Se on 100-prosenttisesti kierrätettävä ja ympäristöystävällinen tuote.
    • Rakkaudella käsityönä valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.
    • Mitat: n. 30 cm x 7,5 cm

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Hurts like hell

    Hurts like hell. Does as Hurts like hell. Does as it's supposed to. I love it.

      Arviointi 

      Consigliato!

      Ben fatto, ottimo materiale . Consigliato!

        Arviointi 

        Für Anfänger und Fortgeschrittene

        Überraschend gut verarbeitet ist das Paddel von MEO. Obwohl ich immer sehr kritisch bin, habe ich hier rein gar nichts auszusetzen. Das Paddel fühlt sich gut an, sieht wertig aus, klatscht schön und ist auch für Anfänger bestens geeignet.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Klassinen puinen selkäsauna

          Klassinen puinen selkäsauna

          Jos pidät siitä, että saat pohjasi selkäsaunan ja haluat elää alistuvaa puolta, tämä klassinen puinen selkäsauna paddle selkäsauna-seksiin voisi olla juuri sinulle sopiva asia.

          Kirjoita oma arvostelusi

          Muut asiakkaat ostivat myös:

          30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: