Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

BDSM paddle

Uutiskirje

BDSM-mela "SpikeSway" - Suosikkimme intensiiviseen piiskaamiseen.

BDSM-mela "SpikeSway", joka on peräisin osoitteesta Mauvais Garçon MEO:n sarjaa ei pidetä saksalaisen tuotemerkin suosituimpana.. paddle saksalaisen tuotemerkin. Sen pyöreä muoto ja klassinen muotoilu tekevät siitä ajattoman mutta tehokkaan työkalun Impact Play.

Lisätietoja

3571/00

saatavilla

    Lisätietoja

    BDSM-mela "SpikeSway", joka on peräisin osoitteesta Mauvais Garçon MEO:n sarjaa ei pidetä saksalaisen tuotemerkin suosituimpana.. paddle saksalaisen tuotemerkin. Sen pyöreä muoto ja klassinen muotoilu tekevät siitä ajattoman mutta tehokkaan välineen Impact Play-sarjassa. Kokonaispituus on 38 cm ja melan leveys 16 cm, joten se tarjoaa runsaan lyöntipinnan, joka sopii sekä aloittelijoille että edistyneille pelaajille. 5 cm leveä kahva takaa melan optimaalisen käsittelyn ja hallinnan paddle.

    240 grammaa painava "SpikeSway" paddle on valmistettu korkealaatuisen nahan ja metallin yhdistelmästä. Tämä materiaalivalinta ei takaa ainoastaan kestävyyttä, vaan antaa BDSM-melalle myös houkuttelevan ulkonäön. "SpikeSwayn" erityispiirre ovat kaksi erilaista iskupintaa: Toinen puoli on nastoitettu raskailla metalliniiteillä ja tarjoaa intensiivisen, syvällisen tunteen, kun taas toinen puoli on pidetty sileänä ja sopii melko koviin, tasaisiin iskuihin.

    BDSM-mela "SpikeSway" on enemmän kuin pelkkä piiskaustarvike, se on monipuolinen kumppani monenlaisiin iskuihin liittyviin leikkitilanteisiin. Sen avulla voit tutkia mieltymyksiäsi, halusitpa sitten mieluummin niitetyn iskupinnan voiman tai sileän iskupinnan hienovaraisemman tuntuman. "SpikeSway" kädessäsi voit tutkia Impact Play syvyyksiä ja vivahteita ja ymmärtää, miksi se on MEO:n suosituin BDSM-mela.

    Sileän nahan hoito-ohjeet:

    Jotta "SpikeSway" BDSM-mela pysyisi kauniina ja pitkäikäisenä, sileän nahan asianmukainen hoito on välttämätöntä. Puhdista nahka huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen kostealla liinalla hien ja muun lian poistamiseksi. Jos haluat perusteellisempaa hoitoa, käytä silloin tällöin laadukasta nahanhoitovoidetta, joka ravitsee materiaalia ja pitää sen joustavana. Varo altistamasta nahkaa tarpeettomasti auringolle ja säilytä sitä kuivassa ja viileässä paikassa, jotta se ei vahingoitu. Jos noudatat näitä yksinkertaisia ohjeita, BDSM-mela "SpikeSway" on uskollinen kumppani jännittävien hetkien aikana monien vuosien ajan.

    Lisätietoja:

    • BDSM-mela "SpikeSway"
    • Pyöreä paddle - Klassinen muoto
    • Impact Play Lisävaruste Mauvais Garçon Sarja MEO:lta
    • Mitat: Leveys 16 cm, kahvan leveys 5 cm
    • Kokonaispaino 240 grammaa
    • Materiaali: nahka, metalli
    • Toinen lyöntipinta on nastoitettu raskailla metalliniiteillä, toinen lyöntipinta on sileä.
    • Laatu ja kokemus, jotka tekevät vaikutuksen: MEO ei ole vain nimi, vaan laadun ja innovaation synonyymi korkealaatuisten BDSM-tarvikkeiden alalla. MEO on jo vuosien ajan edustanut ensiluokkaisia tuotteita, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista ja valmistettu äärimmäisellä huolellisuudella ja tarkkuudella. Valikoiman tuotteet Mauvais Garçon valikoima on malliesimerkki siitä käsityötaidosta ja asiantuntemuksesta, jota MEO panostaa jokaiseen tuotteeseensa. Vankan rakenteensa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta nämä BDSM-piiskat ilmentävät sitä intohimoa ja kokemusta, jolla MEO kehittää tuotteita vaativille tuntijoille. Asiakkaat kaikkialla maailmassa arvostavat kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä heidän odotuksiaan, vaan ylittävät ne säännöllisesti. Tämä tuote on enemmän kuin pelkkä BDSM-lisävaruste - se ilmentää MEO:n omistautumista, laatua ja innovaatiota jokaisessa yksityiskohdassa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Une sanction au top

    Parfait pour dresser ma copine.

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Very nice paddle

    The paddle has a nice heft and construction. The opposite side is smooth, unstudded, leather and makes a nice smacking sound as well as a good sting with minimal effort. The extra weight from the studs makes for a firmer contact.

      Kirjoita oma arvostelusi

      BDSM-mela "SpikeSway" - Suosikkimme intensiiviseen piiskaamiseen.

      BDSM-mela "SpikeSway" - Suosikkimme intensiiviseen piiskaamiseen.

      BDSM-mela "SpikeSway", joka on peräisin osoitteesta Mauvais Garçon MEO:n sarjaa ei pidetä saksalaisen tuotemerkin suosituimpana.. paddle saksalaisen tuotemerkin. Sen pyöreä muoto ja klassinen muotoilu tekevät siitä ajattoman mutta tehokkaan työkalun Impact Play.

      Kirjoita oma arvostelusi

      Muut asiakkaat ostivat myös:

      30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: