Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Eturauhasen stimulaattorit

Uutiskirje

Eturauhasen stimulaattori, jossa on värähtely THE BRAVE (rohkea)

THE BRAVE on anaalitulppa, joka on luotu erityisesti miehille. BRAVE ei ole vain visuaalinen kohokohta, vaan se myös stimuloi eturauhasta yhtä intensiivisesti kuin tuskin mikään muu seksilelu.

Lisätietoja

2921/00

saatavilla

    Lisätietoja

    THE BRAVE on anaalitulppa, joka on luotu erityisesti miehille. Tyylikkään mutta ergonomisen muotoilunsa ansiosta THE BRAVE ei ole vain visuaalinen kohokohta, vaan se myös stimuloi eturauhasta voimakkaammin kuin lähes mikään muu seksilelu. Tehokkaat värähtelyt voidaan aktivoida ja vaihdella napin painalluksella, mikä johtaa äärimmäisiin eturauhasorgasmeihin. Kaikkia toimintoja voidaan ohjata suoraan pistokkeesta tai mukana tulevalla kaukosäätimellä.

     

    Mitä me rakastamme:

     

    Kaukosäätimen avulla voit aktivoida/vaihtelee eri värähtelytasoja napin painalluksella yksilöllisen stimulaation saavuttamiseksi. Kaukosäädin on niin pieni ja huomaamaton, että voit käyttää anaalipistoketta huomaamatta myös tien päällä, klubilla, töissä tai kuntosalilla.

     

    Mitä eturauhasen stimulaattori tekee?

     

    Eturauhastimulaattorit on erityisesti muotoiltu stimuloimaan eturauhasta ja P-pistettä. Eturauhanen on äärimmäisen herkkä kohta miehillä ja muistuttaa naisten G-pistettä. Sen stimuloiminen seksin tai itsetyydytyksen aikana lisää nautinnon tunnetta ja orgasmia. P-piste on "miehen G-piste", joka sijaitsee noin 5-7 cm peräaukon suuaukon takana ja aiheuttaa voimakkaita anaaliorgasmeja, kun sitä stimuloidaan eturauhastulpalla. Jopa "hands-free-orgasmit" ovat mahdollisia.

     

    Miten käytän eturauhastimulaattoria?

     

    Tämän eturauhastimulaattorin käsittely on erittäin helppoa verrattuna moniin muihin eturauhasvibraattoreihin! Käytä hieman Aquameo-vesipohjaista liukuvoidetta ja aseta se anaalisesti. Sen jälkeen voit hallita 7 värähtelytilaa ja kolmea värähtelyvoimakkuutta yksinkertaisesti painamalla pistokkeessa olevaa painiketta tai käyttämällä kaukosäädintä.

     

    Mikä eturauhastimulaattorissa on niin erityistä?

     

    Eturauhastimulaattorissa on ihanan silkkisen pehmeä silikonipinta, joka tuntuu erittäin miellyttävältä iholla ja kehossa. Eturauhastimulaattorin leveä pohja takaa, että voit istua ja nauttia, sillä se estää liian syvälle tunkeutumisen. Tämä eturauhastimulaattori kohdistuu nautintopisteeseesi, eturauhaseen! Se stimuloi sinua sisältäpäin ja tökkii suoraan eturauhaseen.

     

    Miten puhdistan eturauhastimulaattorin?

     

    Puhdista eturauhastimulaattori yksinkertaisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jos haluat erityisen perusteellisen puhdistuksen, suosittelemme käyttämään suihkettamme VERYCLEAN.

     

    Mitä muuta minun on otettava huomioon?

     

    Käytä vain vesipohjaisia liukuvoiteita, kuten Aquameoa. Silikonipohjaiset voiteluaineet voivat vahingoittaa eturauhastimulaattorin pintaa. Suosittu Analforte -suihkeemme rentouttaa peräaukkoa ja helpottaa asettamista.

     

    Lisätietoja:

     

    • Ladattava eturauhasstimulaattori, jossa on tärinää USB-kaapelin kautta.
    • Kaukosäätimellä
    • 7 värinätilaa: Monipuoliseen stimulaatioon.
    • 3 tärinän voimakkuutta hellävaraisesta voimakkaaseen
    • Leveällä alustalla: Estää liian syvän tunkeutumisen.
    • Materiaali: Silikoni ja ABS
    • Dimensions: Kokonaispituus 13 cm, halkaisija 3,8 cm.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Excellent produit

    Excellent produit avec un revêtement très doux, d'une taille parfaite (mais cela dépend des goûts, comme tout le reste !) Il se recharge très rapidement et tient sa charge un bon moment. Ma compagne l'utilise régulièrement et le résultat est la à chaque fois

    • 1 1 asiakkaista piti tätä arvostelua hyödyllisenä.
    Arviointi 

    Piacevole

    Prodotto dalla dimensioni contenute quindi ottimo per chi si approccia a questo tipo di pratica, non lo consiglierei ai patiti delle dimensioni generose, entra bene non da fastidio e colpisce il punto giusto, la vibrazione da una piacevole sensazione e se lo usate anche durante un rapporto vedrete che la combinazione sarà veramente appagante

      Arviointi 

      Absolut empfehlenwert

      Dieser Prostata Plug hat ein schönes, aber schlichtes Design und lässt sich mit nur einem Knopf wunderbar leicht bedienen! Das Material ist superweich, anschmiegsam und der Plug liegt gut in der Hand. Dieser Lustbringer ist sehr gut dafür geeignet dass man ihn auch tagsüber zum Beispiel im Büro trägt. Ich finde es super, dass er leise vibriert und eine Fernbedienung hat! Habe ihn gleich ein paar Mal ausprobiert und würde ihn auf jeden Fall empfehlen!

        Arviointi 

        Almighty orgasm and rock hard erection

        Amazing product now my new best toy what a great piece of equipment slips in nice and easy with enuf lube and sits in place nicely just sit back relax and switch on and wait for the explosive orgasm to follow

          Arviointi 

          Was will man mehr

          Bin sehr zufrieden mit diesem super analspielzeug. Warum? Weil es richtig gut zu stoßen kann, stark vibriert und per Fernsteuerung bedienbar ist. Zudem kann ich es fast den ganzen Tag unter den Slip in mir tragen.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Eturauhasen stimulaattori, jossa on värähtely THE BRAVE (rohkea)

            Eturauhasen stimulaattori, jossa on värähtely THE BRAVE (rohkea)

            THE BRAVE on anaalitulppa, joka on luotu erityisesti miehille. BRAVE ei ole vain visuaalinen kohokohta, vaan se myös stimuloi eturauhasta yhtä intensiivisesti kuin tuskin mikään muu seksilelu.

            Kirjoita oma arvostelusi

            Muut asiakkaat ostivat myös:

            30 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: