Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Selkäsaunatuotteet

Uutiskirje

BDSM slapper "TwilightTamer" - Kohokohta aistien pelissä.

MEO:n BDSM-iskijän "TwilightTamer" kanssa sarjasta Mauvais Garçon löydät uuden ulottuvuuden Impact Play. Tämä kiehtova BDSM-lisävaruste sopii kaikille, jotka rakastavat vallan ja alistumisen välistä vuorovaikutusta.

Lisätietoja

3568/00

saatavilla

    Lisätietoja

    MEO:n BDSM-läpsyttimen "TwilightTamer" kanssa sarjasta Mauvais Garçon löydät uuden ulottuvuuden Impact Play. Tämä kiehtova BDSM-lisävaruste sopii kaikille, jotka rakastavat vallan ja alistumisen välistä vuorovaikutusta. Kokonaispituudeltaan 47 senttimetriä ja leveydeltään 8,5 senttimetriä "TwilightTamer" on vaikuttava läsnäolo, joka kiehtoo sinua jo pelkällä ulkonäöllään. Sen kevyt paino, noin 140 grammaa, tekee BDSM slapperista helposti käsiteltävän välineen, joka sopii sekä aloittelijoille että edistyneille käyttäjille.

    Slapperin leveä, tasainen pinta on ihanteellinen monenlaisten tuntemusten luomiseen - hellävaraisesta silittelystä voimakkaampiin iskuihin. 4 cm leveä kahva istuu mukavasti ja turvallisesti käteen ja mahdollistaa tarkat ja hallitut liikkeet. Laadukkaasta nahasta valmistettu "TwilightTamer" lupaa houkuttelevan estetiikan lisäksi myös kestävyyttä ja lujuutta.

    BDSM-iskuri "TwilightTamer" on enemmän kuin pelkkä BDSM-piiska - se on symboli hienostuneisuudesta ja intensiteetistä, joka voi sisältyä BDSM-leikkeihin. Olipa kyseessä sitten aloittelija tai edistynyt, tämä BDSM-läiskä vie kokemuksesi uudelle tasolle. Koe Impact Play jännittävä maailma tarvikkeella, joka ei jätä toivomisen varaa laadun, toimivuuden ja muotoilun suhteen. "TwilightTamer" on valmis katapultoimaan sinut ja leikkisi ennennäkemättömiin sfääreihin.

    Sileän nahan hoito-ohjeet:

    BDSM-läpsimen "TwilightTamer" kauneuden ja pitkäikäisyyden säilyttämiseksi sileän nahan asianmukainen hoito on välttämätöntä. Puhdista nahka huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen kostealla liinalla hien ja muun lian poistamiseksi. Jos haluat perusteellisempaa hoitoa, käytä silloin tällöin laadukasta nahanhoitovoidetta, joka ravitsee materiaalia ja pitää sen joustavana. Varo altistamasta nahkaa tarpeettomasti auringolle ja säilytä sitä kuivassa ja viileässä paikassa, jotta se ei vahingoitu. Jos noudatat näitä yksinkertaisia ohjeita, BDSM-läpsimestä "TwilightTamer" tulee uskollinen kumppani kiihottavissa hetkissä monien vuosien ajan.

    Lisätietoja:

    • TwilightTamer"
    • Impact Play Lisävaruste Mauvais Garçon Sarja MEO:lta
    • Mitat: Kokonaispituus 47 cm, leveys 8,5 cm, kahvan leveys 4 cm
    • Kokonaispaino noin 140 grammaa
    • Materiaali: nahka
    • Laatu ja kokemus, jotka tekevät vaikutuksen: MEO ei ole vain nimi, vaan laadun ja innovaation synonyymi korkealaatuisten BDSM-tarvikkeiden alalla. MEO on jo vuosien ajan edustanut ensiluokkaisia tuotteita, jotka on valmistettu parhaista materiaaleista ja valmistettu äärimmäisen huolellisesti ja tarkasti. Valikoiman tuotteet Mauvais Garçon valikoima on malliesimerkki siitä käsityötaidosta ja asiantuntemuksesta, jota MEO panostaa jokaiseen tuotteeseensa. Vankan rakenteensa ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta nämä BDSM-piiskat ilmentävät sitä intohimoa ja kokemusta, jolla MEO kehittää tuotteita vaativille tuntijoille. Asiakkaat kaikkialla maailmassa arvostavat kestäviä ja luotettavia tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä heidän odotuksiaan, vaan ylittävät ne säännöllisesti. Tämä tuote on enemmän kuin pelkkä BDSM-lisävaruste - se ilmentää MEO:n omistautumista, laatua ja innovaatiota jokaisessa yksityiskohdassa.

    Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua:

    ASIAKASARVOSTELUT

    Arviointi 

    Cuir véritable !

    Très bonne alternative à un fouet, le prix est vraiment raisonnable par rapport à la qualité.

      Arviointi 

      Excellent Leather Toy

      Product was exactly as illustrated and price was OK.

        Kirjoita oma arvostelusi

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Kohokohta aistien pelissä.

        BDSM slapper "TwilightTamer" - Kohokohta aistien pelissä.

        MEO:n BDSM-iskijän "TwilightTamer" kanssa sarjasta Mauvais Garçon löydät uuden ulottuvuuden Impact Play. Tämä kiehtova BDSM-lisävaruste sopii kaikille, jotka rakastavat vallan ja alistumisen välistä vuorovaikutusta.

        Kirjoita oma arvostelusi

        Muut asiakkaat ostivat myös:

        10 muut samaan luokkaan kuuluvat tuotteet: