Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Violet Wand

Uutiskirje

Violet Wand 

Seksuaalisen sähköstimulaation taikasauva, nimeltään Violet Wand, lähettää tuhansia pieniä välähdyksiä valovoimaisesta lasikiinnikkeestä vastaanottajan iholle. Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi Violet Wand on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä kihelmöinniltä tai ilkeältä pistelyltä. Näin saa...

Seksuaalisen sähköstimulaation taikasauva, nimeltään Violet Wand, lähettää tuhansia pieniä välähdyksiä valovoimaisesta lasikiinnikkeestä vastaanottajan iholle. Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi Violet Wand on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä kihelmöinniltä tai ilkeältä pistelyltä. Näin saat stimulaatiota hellävaraisesta kivuliaaseen yhdistettynä vaikuttaviin ja ehkä jopa pelottaviin visuaalisiin efekteihin.

Lisää
Näytä 1 - 1 1 kohdetta 1 - 1
Näytä 1 - 1 1 kohdetta 1 - 1

Tämä seksuaalisen sähköstimulaation taikasauva, ns Violet Wandlähettää tuhansia pieniä välähdyksiä valovoimaisesta lasikiinnikkeestä vastaanottajan iholle.

 

Violet Wand Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi se on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä pistelyltä tai ikävältä nipistykseltä. Näin voit kokea stimulaatiota lempeästä kivuliaaseen, yhdistettynä vaikuttaviin ja ehkä jopa pelottaviin visuaalisiin vaikutuksiin.

Mitä ovat violetit seinät?

Violetitsauvat ovat eräänlainen sähköseksilelu, jota käytetään usein BDSM-istunnoissa. Ne tuottavat korkeataajuisen, matala-intensiivisen sähkövirran, joka kohdistetaan ihoon kannettavalla laitteella. Virta tuotetaan korkeajännitemuuntajalla, ja se johdetaan yleensä erilaisten lasi- tai metallielektrodien läpi, joita tarjoamme eri muotoisina ja kokoisina BDSM-verkkokaupassamme.

Violettien sauvojen alkuperä:

Violetit sauvat kehitettiin alun perin 1900-luvun alussa lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten ihosairauksien hoitoon ja eräänlaiseksi sähköhoidoksi. Niistä tuli kuitenkin pian suosittuja BDSM-yhteisössä keinona stimuloida kehoa sähköisesti eroottisiin tarkoituksiin.

Elektrodit Violet Wand -sauvalle:

MEO:lla on useita erityyppisiä elektrodeja, joita voidaan käyttää Violet Wands -sauvojen kanssa:

  • Sienielektrodi: Suuri, pyöreä elektrodi, jota käytetään kehon yleiseen stimulaatioon.
  • Kammielektrodi: Elektrodi, jossa on useita teräviä piikkejä ja jota käytetään stimulaatioon.
  • Y-elektrodi: Elektrodi, jossa on kaksi piikkiä ja jota käytetään nännien stimulointiin.
  • Wartenbergin pinwheel-elektrodi: Elektrodi, jossa on useita teräviä neuloja ja jota käytetään pehmeästä kovaan stimulaatioon.
  • Koettimen elektrodi: Elektrodi, jossa on terävä pää ja jota käytetään sisäiseen stimulaatioon.


BDSM-kontekstissa violetteja seinämiä käytetään usein tunnepeliin, kipuleikkiin sekä dominointiin ja alistumiseen. Violet Wand Sen tuottama sähkövirta voi aiheuttaa erilaisia tuntemuksia riippuen käytetyn elektrodin voimakkuudesta ja tyypistä, lievästä pistelystä tai surinasta terävään, pistävään kipuun.

Ovatko Violet Wands -sauvat turvallisia käyttää?

VioletWands -sauvoja pidetään turvallisena sähköstimulaation muotona, kun niitä käytetään oikein. On tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja käyttää laitetta vain sellaisilla kehon alueilla, jotka soveltuvat sähköstimulaatioon, kuten reiden ulkopinnoilla, käsivarsissa ja selässä.

On myös tärkeää käyttää maadoitettua pistorasiaa, eikä laitetta saa käyttää pään lähellä tai ihmisillä, joilla on sydämentahdistin tai muita lääketieteellisiä implantteja. Kaiken kaikkiaanViolet Wands on suosittu ja monipuolinen seksilelu eroottisen sähköstimulaation tutkimiseen. Ne tuottavat monenlaisia tuntemuksia ja tunteita, mikä tekee niistä monien BDSM-yhteisön jäsenten suosikkityökalun.

Mihin Violet Wands -sauvoja käytetään?

VioletWands on tunnettu BDSM-yhteisössä seksuaaliseen sähköstimulaatioon 1990-luvulta lähtien. Violet Wand Se tuottaa kevyitä sähköiskuja, kun sitä pidetään lähellä kehoa, ja tarjoaa henkeäsalpaavia tuntemuksia, kun se koskettaa kehoa. Vaikutus tuntuu kuitenkin vain, jos elektrodin ja kehon välillä on pieni etäisyys. Violet Wand

Se muuntaa normaalin sähkövirran vaarattomaksi matalan ampeerin virraksi! Asiakkaamme käyttävätViolet Wands -sauvoja BDSM-kontekstissa monista eri syistä. Jotkut pitävät sähköisen stimulaation luomista ainutlaatuisista tuntemuksista, jotka voivat vaihdella lievästä pistelystä terävään, pistävään tunteeseen.

Tunne voi olla hyvin stimuloiva ja johtaa kiihottumisen lisääntymiseen tai jopa orgasmiin. Toiset asiakkaamme nauttivat Violet Wandsin käytön psykologisista näkökohdista BDSM-istunnon aikana. Sähkövirran käyttäminen kivun tai nautinnon aiheuttamiseen voi olla hyvin kiihottavaa ja luoda tunteen vallankäytöstä hallitsevan ja alistuvan kumppanin välillä.

Joillekin sähkövirran tunne voi myös luoda haavoittuvuuden tunteen, mikä lisää kokemuksen intensiteettiä. VioletWands -sauvoja voidaan käyttää myös yhdessä muiden BDSM-toimintojen, kuten orjuuden tai aistien riistämisen, kanssa kokonaiskokemuksen parantamiseksi. Violet Wand

Alistuva kumppani voidaan esimerkiksi sitoa ja sitoa silmät sidottuina, kun hallitseva kumppani käyttää Violet W ands -sauvaa stimuloimaan kehon eri alueita. Sen lisäksi, ettäViolet Wands -sauvojen käyttäminen BDSM-istunnoissa on fyysistä ja psykologista, jotkut pitävät myös laitteen esteettistä viehättävyyttä erittäin stimuloivana.

Laitteen tuottamat hehkuvat elektrodit ja suriseva ääni voivat lisätä aistikokemusta. On tärkeää ymmärtää, että syyt siihen, miksi monet asiakkaamme nauttivat Violet Wands -laitteen käytöstä BDSM-istunnoissa, voivat vaihdella suuresti ja että se, mistä yksi henkilö nauttii, ei välttämättä miellytä toista.Kuten minkä tahansa BDSM:n variaation kanssa, on tärkeää kommunikoida ja sopia kaikkien osapuolten kanssa, jotta voidaan varmistaa turvallinen ja miellyttävä kokemus kaikille.Mistä voin ostaa Violet Wandin? MEO:lla on varastossa monia seksuaalisen sähköstimulaation (tunnetaan myös nimellä e-stim) tuotteita, sillä olemme olleet yksi johtavista sähköseksilelujen toimittajista vuodesta 1997 lähtien.BDSM-verkkokaupastamme löydät tietysti violettiseinien lisäksi myös yhteensopivat elektrodit ja e-stim-tarvikkeet. Tohtori Sadon täydellinen setti seksuaaliseen sähköstimulaatioon sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi heti alkuun ja tutustuaksesi sähköseksin ihmeelliseen maailmaan! Jos tarvitset neuvoja sähköstimulaatiosta tai BDSM-seksileluista, voit soittaa tai kirjoittaa meille milloin tahansa.