Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Violet Wand

Uutiskirje

Violet Wand 

Seksuaalisen sähköstimulaation taikasauva, nimeltään Violet Wand, lähettää tuhansia pieniä välähdyksiä valovoimaisesta lasikiinnikkeestä vastaanottajan iholle. Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi Violet Wand on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä kihelmöinniltä tai ilkeältä pistelyltä. Näin saa...

Seksuaalisen sähköstimulaation taikasauva, nimeltään Violet Wand, lähettää tuhansia pieniä välähdyksiä valovoimaisesta lasikiinnikkeestä vastaanottajan iholle. Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi Violet Wand on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä kihelmöinniltä tai ilkeältä pistelyltä. Näin saat stimulaatiota hellävaraisesta kivuliaaseen yhdistettynä vaikuttaviin ja ehkä jopa pelottaviin visuaalisiin efekteihin.

Lisää
Näytä 1 - 1 1 kohdetta 1 - 1
Näytä 1 - 1 1 kohdetta 1 - 1

Tämä seksuaalisen sähköstimulaation taikasauva, jota kutsutaan Violet Wand, lähettää tuhansia pieniä välähdyksiä valovoimaisesta lasikiinnikkeestä vastaanottajan iholle. Riippuen siitä, kuinka voimakkaaksi Violet Wand on säädetty ja mitä lisälaitetta käytetään, jokainen yksittäinen välähdys tuntuu lempeältä kihelmöinniltä tai ilkeältä pistelyltä. Näin saat stimulaatiota hellävaraisesta kivuliaaseen yhdistettynä vaikuttaviin ja ehkä jopa pelottaviin visuaalisiin efekteihin.

Mitä ovat violetit sauvat?

Violet Wands ovat eräänlainen sähköseksilelu, jota käytetään yleisesti BDSM-istunnoissa. Ne tuottavat korkeataajuista, matalan intensiteetin sähkövirtaa, joka kohdistetaan ihoon kannettavalla laitteella. Virta tuotetaan korkeajännitemuuntajalla, ja se johdetaan yleensä erilaisten lasi- tai metallielektrodien läpi, joita tarjoamme eri muotoisina ja kokoisina BDSM-verkkokaupassamme.

Violetin sauvojen alkuperä:

Violetit sauvat kehitettiin alun perin 1900-luvun alussa lääketieteellisiin tarkoituksiin, kuten ihosairauksien hoitoon ja eräänlaiseksi sähköhoidoksi. Niistä tuli kuitenkin pian suosittuja BDSM-yhteisössä keinona stimuloida kehoa sähköisesti eroottisiin tarkoituksiin.

Elektrodit Violet Wand -sauvalle:

MEO:lla on useita erityyppisiä elektrodeja, joita voidaan käyttää Violet Wands -sauvojen kanssa:

  • Sienielektrodi: Suuri, pyöreä elektrodi, jota käytetään kehon yleiseen stimulaatioon.
  • Kampaelektrodi: Elektrodi, jossa on useita teräviä piikkejä ja jota käytetään stimulaatioon.
  • Y-elektrodi: Elektrodi, jossa on kaksi piikkiä ja jota käytetään nännien stimulointiin.
  • Wartenbergin pinwheel-elektrodi: Elektrodi, jossa on useita teräväkärkisiä neuloja ja jota käytetään hellävaraisesta kovaan stimulaatioon.
  • Sonde-elektrodi: Elektrodi, jossa on terävä pää ja jota käytetään sisäiseen stimulaatioon.


BDSM-kontekstissa Violet Wands -sauvoja käytetään usein sensointileikkeihin, kipuleikkeihin sekä dominointiin ja alistumiseen. Sähkövirta, jonka Violet Wand tuottaa, voi aiheuttaa erilaisia tuntemuksia riippuen käytetyn elektrodin voimakkuudesta ja tyypistä, lievästä pistelystä tai surinasta terävään, pistävään kipuun.

Ovatko Violet Wands -sauvat turvallisia käyttää?

Violet Wands -sauvoja pidetään turvallisena sähköisen stimulaation muotona, kun niitä käytetään oikein. On tärkeää noudattaa turvallisuusohjeita ja käyttää laitetta vain sähköstimulaatioon soveltuvilla kehon alueilla, kuten reiden ulkosivuilla, käsivarsissa ja selässä. On myös tärkeää käyttää maadoitettua pistorasiaa, eikä laitetta saa käyttää pään lähellä tai ihmisillä, joilla on sydämentahdistin tai muita lääketieteellisiä implantteja.

Kaiken kaikkiaan Violet Wands on suosittu ja monipuolinen seksilelu eroottisen sähköstimulaation tutkimiseen. Ne tuottavat monenlaisia tuntemuksia ja tunteita, mikä tekee niistä suositun välineen monille BDSM-yhteisön henkilöille.

Mihin Violet Wands -sauvoja käytetään?

Violet Wands on tunnettu BDSM-yhteisössä seksuaaliseen sähköstimulaatioon 90-luvulta lähtien. Yksi Violet Wand tuottaa lieviä sähköaaltoja, kun sitä pidetään lähellä kehoa, ja se tarjoaa tajunnanräjäyttäviä tuntemuksia, kun se koskettaa kehoa. Vaikutus on kuitenkin havaittavissa vain, kun elektrodin ja kehon välillä on pieni etäisyys. Näin tehdessään Violet Wand muuntaa normaalin sähkövirran vaarattomaksi matala-ampeeriseksi virraksi!

Asiakkaamme käyttävät Violet Wands -sauvoja BDSM:n yhteydessä monista eri syistä. Jotkut pitävät sähköisen stimulaation tuottamista ainutlaatuisista tuntemuksista, jotka voivat vaihdella lievästä pistelystä terävään, pistävään tunteeseen. Tunne voi olla hyvin stimuloiva ja johtaa kiihottumisen lisääntymiseen tai jopa orgasmiin.

Toiset asiakkaamme nauttivat Violet Wands -sauvojen käytön psykologisista näkökohdista BDSM-istunnon aikana. Sähkövirran käyttäminen kivun tai nautinnon aiheuttamiseen voi olla hyvin kiihottavaa ja luoda tunteen vallan vaihtumisesta hallitsevan ja alistuvan kumppanin välillä. Joillekin sähkövirran tunne voi myös luoda haavoittuvuuden tunteen, mikä lisää kokemuksen intensiteettiä.

VioletWands -sauvoja voidaan käyttää myös yhdessä muiden BDSM-aktiviteettien, kuten orjuuden tai aistien riistämisen, kanssa kokonaiskokemuksen parantamiseksi. Esimerkiksi alistuva kumppani voidaan sitoa ja sitoa silmät, kun hallitseva kumppani käyttää Violet Wand stimuloidakseen kehon eri osia.

Fyysisten ja psykologisten näkökohtien lisäksi, jotka liittyvät Violet Wands -sauvojen käyttämiseen BDSM-istunnoissa, jotkut pitävät laitteen esteettistä viehättävyyttä erittäin stimuloivana. Laitteen tuottamat hehkuvat elektrodit ja suriseva ääni voivat lisätä aistikokemusta.

On tärkeää huomata, että syyt, joiden vuoksi monet asiakkaamme nauttivat Violet Wands -laitteen käytöstä BDSM-istunnoissa, voivat vaihdella suuresti ja että se, mistä yksi henkilö nauttii, ei välttämättä miellytä toista. Kuten minkä tahansa BDSM:n vaihtelun kanssa, on tärkeää kommunikoida ja sopia kaikkien osapuolten kanssa, jotta voidaan varmistaa turvallinen ja miellyttävä kokemus kaikille.

Mistä voin ostaa Violet Wallin?

MEO:lla on monia seksuaalisen sähköstimulaation (kutsutaan myös e-stim) tuotteita, sillä olemme olleet yksi johtavista sähköseksilelujen toimittajista vuodesta 1997 lähtien. Löydät tietysti Violet Wands -sauvat sekä niihin sopivat elektrodit ja E-Stim-tarvikkeet BDSM-verkkokaupastamme. Tohtori Sadon täydellinen setti seksuaaliseen sähköstimulaatioon sisältää kaiken, mitä tarvitset päästäksesi heti alkuun ja tutustuaksesi sähköstimulaation ihmeelliseen maailmaan! Jos tarvitset neuvoja sähköstimulaatiosta tai BDSM-seksileluista, voit aina soittaa tai kirjoittaa meille.