Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Penistulpat

Uutiskirje

Penistulpat 

Penis Plug Shop - Kaikkea intohimollesi! Pidätkö virtsaputkileikeistä, joihin kuuluu virtsaputken venyttelyä ja virtsaputken stimulaatiota? Sitten olet hyvässä seurassa MEO:ssa. Olemme jo vuosikymmeniä erikoistuneet penistulppiin, penis plug, glanssirenkaisiin, dilataattoreihin ja muihin ensiluokkaisiin virtsaputken seksileluihin.

Penis Plug Shop - Kaikkea intohimollesi! Pidätkö virtsaputkileikeistä, joihin kuuluu virtsaputken venyttelyä ja virtsaputken stimulaatiota? Sitten olet hyvässä seurassa MEO:ssa. Olemme jo vuosikymmeniä erikoistuneet penistulppiin, penis plug, glanssirenkaisiin, dilataattoreihin ja muihin ensiluokkaisiin virtsaputken seksileluihin.

Lisää
12
per sivu
Näytä 1 - 12 90 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 90 kohdetta 1 - 12

Penis Plug Shop - Kaikkea intohimollesi!

 

Pidätkö BDSM:stä, orjuudesta ja virtsaputkileikeistä, joihin kuuluu virtsaputken venyttelyä ja virtsaputken stimulointia? Sitten olet hyvässä seurassa MEO:ssa. Olemme jo vuosikymmeniä erikoistuneet korkealaatuisiin penistulppiin, glanssinrenkaisiin, dilataattoreihin ja virtsaputken stimulaatioon BDSM-myymälässämme, penis plugolemme erikoistuneet korkealaatuisiin penistulppiin, glanssinrenkaisiin, dilataattoreihin ja muihin ensiluokkaisiin virtsaputken seksileluihin. Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä penistulpan ostaminen on luottamuskysymys.

 

Mikä on penistulppa?

 

Peniksenlaajennin tai penistulppa voi olla kaikkien unelmiesi täyttymys ja lupaus äärimmäisestä nautinnosta yksin tai kumppanin kanssa.

 

Penistulppa on Virtsaputken tulppa ja siten myös virtsaputken seksilelu, jonka tarkoituksena on virtsaputken stimulointi. Virtsaputken tulppaa tai laajentajaa voivat käyttää naiset ja miehet; MEO:lla on kuitenkin myös erityisiä laajentajia ja sondes vain miehille tarkoitettuja. Virtsaputkitulppia kutsutaan puhekielessä myös nimellä kukkotulpat, mulkkutulpat, penistulpat, penistangot, spermatulpat ja MEO:n ansiosta myös spermatulpat.

 

Seksilelut virtsaputkelle

 

Virtsaputki on erogeeninen vyöhyke, ja virtsaputken stimulaatio voidaan kokea hyvin miellyttäväksi ja johtaa voimakkaisiin orgasmeihin. Erogeenisen potentiaalinsa vuoksi virtsaputken suuta kutsutaan myös U (rethral) -kohdaksi, joka on analoginen G-pisteen kanssa.

 

Virtsaputkea ympäröivät lukuisat lihakset ja hermot, minkä vuoksi se on niin herkkä ja ihanan stimuloitavissa penistulpillamme, prinssiskeptreillämme, penispuikoillamme ja myös penisvibraattorillamme.

 

Leikki-ideoita virtsaputken stimulointiin tai penistulppaseksiin:

 

Miksi kumppanisi penistä pitäisi aina hemmotella vain ulkopuolelta? Voisit siis paitsi laittaa tammisormuksen, myös asettaa lyhyen penistulpan (vaihtoehtoisesti pitkän penistulpan)!

 

Kumppanisi voihkii nautinnosta, kun häntä stimuloidaan sisältäpäin penistulpalla tai pitkällä penisrenkaalla penis plug stimuloidaan sisältäpäin! Peniksenlaajentimen asettamisen jälkeen peniksen kiulaa suudellaan, hierotaan, peniksen varsi vaivataan ja taivutetaan penistangon sisäistä vastusta vasten.

 

Pakottaminen ja orjuus ovat tarpeeksi kiihottavia useimmille miehille. Jos lisäksi, ja alistuvalle kumppanille aivan odottamatta, asetetaan MEO penistulppa tai penis sonde, puolustuskyvyttömän miehen sydän lyö välittömästi nopeammin ... Hän tuskin pystyy hillitsemään himoaan ja anelemaan lisää.

 

Penistulpan asettaminen

 

Dialaattori peniksessä voi olla kiihottava kokemus. MEO:lla on monia tuotteita virtsaputken stimulaatioon ja niin myös VERYDEEP-liukuvoide penistulpille. Jos haluat asettaa penistulpan, laita penis plug tai asettaapenis plug? Silloin meidän virtsaputkitulppien voitelugeelimme VERYDEEP-geeli on täydellinen valinta.

 

Penistulpan tai penistulpan käyttö on tehtävä huolellisesti ja tunnollisesti. Hygienia ja voiteluaine penistulpille ovat välttämättömiä.

 

Ennen käyttöä penistulppa tai penistulppa on puhdistettava ja desinfioitava sopivalla, ihoystävällisellä aineella. Liukuvoidetta on käytettävä runsaasti, jotta herkkä virtsaputki ei vahingoitu. Suosittelemme tähän tarkoitukseen tuotteitamme VERYCLEAN Spray penistulpille ja VERYDEEP Lubricating Gel penistulpille.

 

Siirtämällä penistulppaa tai venyttämällä virtsaputkea saavutetaan voimakas stimulaatio, joka voi johtaa orgasmiin useimmilla miehillä. Aloittelijoille on suositeltavaa aloittaa pienellä penistulpalla ja lisätä sitten hitaasti käyttämällä penis plug käyttämällä halkaisijaltaan suurempia tulppia.

 

Jotta estetään kokonaan virtsaputkeen liukuminen, useimmissa penistulpissamme on hieman leveämpi jalka päässä, aivan kuten esim butt plugpenistulppa. Penistulpan kiinnittämiseen paikalleen voit käyttää peniksen varren tai peniksen terskan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun integroidun kiimarengasrenkaan tai silikonista valmistetun kiimarengasrenkaan avulla penistulpat voidaan kiinnittää turvallisesti ja pitää paikallaan. Erityisesti miehille on olemassa virtsaputkitulppia, joissa on silikonista valmistettu joustava penistanko, jonka avulla penistulppaa voidaan käyttää sekä peniksen ollessa pystyssä että ilman sitä.

 

Penistulppa, jossa on aukko

 

Penistulpat, joissa on aukko, mahdollistavat virtsaamisen ja siemensyöksyn. Pitkäaikainen käyttö tai 24/7 on tässä tapauksessa täysin mahdollista. Hygieniasta on tietysti pidettävä suurta huolta, jotta virtsaputkeen tai virtsarakkoon ei pääse bakteereja siemensyöksyn tai virtsaamisen jälkeen.

 

Penistulppa ilman aukkoa

 

Ilman aukkoa olevat virtsaputken tulpat mahdollistavat vain rajoitetun siemensyöksyn tai virtsaamisen. Penistulppa sulkee virtsaputken, mutta paine mahdollistaa virtsaputken venyttämisen, jotta nesteet, kuten sperma tai virtsa, voivat virrata ohi.

 

Ilman aukkoa olevia penistulppia kutsutaan MEO:ssa spermatulpiksi tai spermatulpiksi, koska sperma ei voi kulkea esteettä virtsaputken läpi orgasmin aikana. Tavoitteena on pidentää ja tehostaa orgasmia. Tämäntyyppinen takatulppa voi tehostaa ja pidentää orgasmia.

 

Penistulpan mallit

 

Penistulppia on saatavilla eri malleja ja muotoja, jotka sopivat sekä naisen että miehen anatomiaan. Virtsaputkeen työnnettävä osa voi olla sileä tai hienostuneemmin muotoiltu voimakkaampaa stimulaatiota varten ja/tai kapeneva venytystä varten. Lisäksi sekä joustavat että jäykät penistulpat ovat mahdollisia eri materiaalien ansiosta. Myös yhdistelmä sähköisen stimulaation kanssa(penistulppa Estimillä) on mahdollinen

 

Seksilelu virtsaputki

 

Monet miehet haluaisivat kaluunsa dialaattorin. Kyse on ensisijaisesti hallinnan menettämisestä ja siittiöiden pysähtymisen tunteesta (ks. myös MEO:n kuuluisa spermajarru).

 

Tammenrenkaan laittaminen voi olla kiihottavaa! Virtsaputkitulpan asettaminen ei ole minua varten, vaan pikemminkin edistyneille käyttäjille, voisi ajatella. Kaukana siitä, sillä tämä fetissi on yleistymässä, ja siksi virtsaputken pistokevalikoimaamme kuuluu myös penistulppa aloittelijoille, dialtorit virtsaputken stimulaatioon ammattilaisille ja aloittelijoille, dialtorit Chubby penis plug (erittäin suuri penistulppa, jossa on kiimarengas) ja Little Fucker (pieni penistulppa aloittelijoille). MEO:n Penistulppakauppa pitää sisällään penis-tulpat kaikista materiaaleista: etsitpä sitten silikonista penis-tulppaa tai ruostumattomasta teräksestä valmistettua penis-tulppaa, löydät sen täältä. Maailmankuulun tammenterärenkaan spermatulpan lisäksi meillä on myös monia uutuuksia, kuten spermatulppa 3.0, virtsaputken diabolo, tammenterärengas tulpalla monessa koossa, virtsaputken diabolo ja paljon muuta.

 

Osta penistulppa

 

MEO on erikoistunut kaikenkokoisiin, -muotoisiin ja -värisiin penistulppiin. Etsitpä sitten penistulppaa aloittelijoille, penistikkua, penistankoa, silikonista glans-rengasta tai ruostumattomasta teräksestä valmistettua penistulppaa, meillä on jopa lukittavia BDSM-penistulppia ja penistulppia sähköseksiin (penistulppa Estimillä tai Dialtor electro). MEO:sta jokainen voi löytää oikean virtsaputkilelun peniksen stimulointiin sisältäpäin.

 

Penisvibraattori tai penistulppa, jossa on tärinä

 

Penistulppa, jossa on integroitu tärinäelektroniikka, tai penistäry, tarjoaa intensiivistä hierontaa intiimimmälle, herkimmälle vyöhykkeelle. Tuloksena oleva tärinä ei ainoastaan tarjoa orgasmin kaltaista tunnetta, vaan myös pysäyttämättömän, vieraantuneen orgasmin - avainsana hallinnan menetys - ABSOLUTIN superlatiivista.

 

Virtsaputken stimulaatio virtsaputkivärähtelijällä

 

Värisevä penistulppa on itse asiassa virtsaputken stimulaation huippu, mutta sen voi ylittää penistärinän pidempi versio, virtsaputkivärinän! Jos haluat stimuloida virtsaputkea intensiivisesti tai jos olet kiinnostunut virtsaputken venyttämisestä, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua seuraaviin malleihin: Virtsaputkivärähtelijä, Penisvibraattori, Paksuvirtsaputkivärähtelijä, Joustava virtsaputkivärähtelijä, Pitkä virtsaputkivärähtelijä, Silikoninen virtsaputkivärähtelijä, Ruostumattomasta teräksestä valmistettu virtsaputkivärähtelijä.

 

Uutuudet penistulppa ja virtsaputken stimulaatio:

 

Olemme penistulppien eturintamassa ja laajennamme jatkuvasti virtsaputken stimulaatiolelujen valikoimaamme. Löydät kaikki uutuustuotteemme seuraavan linkin alta:

 

UUTUUDET: Virtsaputkenlaajentimet, kiimarenkaat, penistulpat, penisrenkaat ja paljon muuta!

 

BDSM Rangaistus tai rangaistus Luettelo BDSM

 

Penistulppaseksi on SM? Ei välttämättä, mutta tietysti se voi olla! Ja rehellisesti sanottuna: ilman SM- ja BDSM-skenen pioneerihenkeä teknologia, lelut ja kasvava uteliaisuus penispistokkeista makuuhuoneessa olisivat luultavasti edelleen ensimmäisen hehkulampun tasolla.

 

Penistulppaseksi voi siis olla SM-seksiä - mutta se voi olla myös melkein mitä tahansa, mistä vain pidät.

 

Asiantuntevia neuvoja penistulpista aloittelijoille ja ammattilaisille

 

Olet utelias, olet miettinyt penistulppia pitkään ja haluat nyt vihdoin ottaa ensimmäisen askeleen? Olemme iloisia, että olet löytänyt penistulppien verkkokauppamme ja toivotamme sinut tervetulleeksi. Ystävällinen tiimimme neuvoo sinua aina itsenäisesti ja asiantuntevasti. Tuemme sinua intohimosi toteuttamisessa.

 

Osta penispistoke huomaamattomasti

 

Odotat innolla uutta penispistokettasi, et malta odottaa, että voit voittaa venytyksen aiheuttaman lievän kivun, unohtaa alun polttavan ja pistelevän tunteen ja nauttia täysin hallinnan menettämisestä? Me tunnemme tunteen hyvin. Ja rehellisesti sanottuna ei kuulu pakettilähettiläälle tai uteliaille naapureille, miten elät intohimoasi. Siksi toimitamme penistulpat aina neutraalissa pakkauksessa.

 


Koska UPS:n lisäksi toimitamme myös DHL:llä, voit saada penistulpat ja BDSM-tuotteet huomaamattomasti pakkausasemallesi. Luotettavuus, turvallisuus ja ensiluokkainen palvelu ovat MEO:ssa etusijalla. Olemme iloisia voidessamme inspiroida sinua ja toivotamme sinulle aistillista nautintoa, kun teet ostoksia MEO:n penistulppien verkkokaupassa.