Alkaen 18

Seuraavat sivut on tarkoitettu vain aikuisille. Sisäänkirjautumalla vahvistat, että olet vähintään 18-vuotias.

Aphrodisiacs

Uutiskirje

Aphrodisiacs 

Täältä löydät todella kiimaiset jutut! Meillä on juuri oikeat aphrodisiaakit, jotka parantavat seksielämääsi. Potensseja, feromoneja, seksin houkuttimia ja paljon muuta.

12
per sivu
Näytä 1 - 12 22 kohdetta 1 - 12
Näytä 1 - 12 22 kohdetta 1 - 12

Aphrodisiaakit ovat aineita tai aineita, joita käytetään lisäämään seksuaalista halua tai seksuaalista suorituskykyä. Afrodisiaakkeja on monenlaisia, ja niitä voidaan valmistaa erilaisista kasveista, eläimistä tai synteettisistä aineista. On kuitenkin tärkeää huomata, että afrodisiakoiden vaikutukset voivat vaihdella henkilöstä toiseen, eikä ole mitään takeita siitä, että ne toimivat kaikilla.

Alla on luettelo eräistä tunnetuista afrodisiakoista ja niiden ominaisuuksista:

  • Suklaa: Suklaa sisältää fenyylietyyliamiinia, kemiallista yhdistettä, joka aktivoi aivoja ja vapauttaa onnellisuushormoni dopamiinia. Tämän uskotaan johtavan lisääntyneeseen seksuaaliseen kiihottumiseen.
  • Osterit: Osterit sisältävät runsaasti sinkkiä, jota tarvitaan seksuaalisen halun ja suorituskyvyn kannalta tärkeän testosteronin tuotantoon.
  • Ginseng: Ginseng on kasvi, jota käytetään usein luonnollisena aphrodisiacina. Sen uskotaan lisäävän verenkiertoa, säätelevän hormonitasapainoa ja lisäävän energiaa.
  • Sahrami: Sahrami on kallis mauste, joka tunnetaan myös aphrodisiacina. Sen uskotaan lisäävän libidoa ja voivan auttaa myös erektiohäiriöihin.
  • Maca: Maca on Andeilta kotoisin oleva kasvi, jota käytetään usein luonnollisena aphrodisiacina. Sen uskotaan parantavan seksuaalista halukkuutta ja hedelmällisyyttä ja auttavan myös hormonitasapainon häiriöihin.
  • Yohimbiini: Yohimbiini on synteettinen yhdiste, jota uutetaan yohimbe-puun kuoresta, ja sitä käytetään erektiohäiriöiden hoitoon. Sen uskotaan lisäävän verenkiertoa ja lisäävän libidoa.
  • Tribulus terrestris: Tribulus terrestris on kasvi, jota käytetään usein luonnollisena aphrodisiacina. Sen uskotaan lisäävän testosteronin tuotantoa ja parantavan libidoa.


On tärkeää huomata, että monia näistä aineista ei ole tutkittu riittävästi niiden tehokkuuden ja turvallisuuden vahvistamiseksi. Joillakin afrodisiakoilla voi myös olla sivuvaikutuksia tai yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa, joten on tärkeää keskustella lääkärin kanssa ennen niiden käyttöä. Lisäksi on aina tärkeää käyttää vain laillisia ja hyväksyttyjä tuotteita.